Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
gömlek b&s mark apatron..hehehe..havalı gibi duruyo ama deel..indirimden 29.90 a aldım...el bezi bile yapabilirsin sorun değil..
pozisyon olayına gelince, bana seçime kadar 100,000 gösterirler gibi geliyo bana öyle geldiği için ben şort poz taşıyorum
ilginç oluyo böyle: bana çıkacak gibi geldiği için ben şortum amma aynı nedenle sen longsun teknik analz gibi bişi oldu bu...
Sellbear nerde
BANGA mühim
Görüntü olsun... Analiz falan yapıyo zannetsinler...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
benim kafam karıstı bu olaydan dolayı 5 bilinmeyenli denklem gibi oldu
stop patlatma dakikaları yaklaşıyor, aman dikkat.
TEPRİK EDERİM
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Dün duydum sanıyorum, MB Başkanı Başçı, bankalarla ilgili güzel şeyler söylüyordu.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
piyasa keyifsiz..
pozitif ayrışmış süsü verilmiş graş havasımı yoksa
patron ne diyosun
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ne ağız varmış bendede kardeşim,iyiki keyifsiz dedik..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
€/JPY lonk.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri