Ben aynı sayımı izlemeye devam ediyorum
[quote=trader38;334330]boğa sayımı beklentim böyle. selcuklu patron ne dersin?
[IMG]http://i53.tinypic.com/p3tk6.png[/IMG][/quote]
Printable View
Ben aynı sayımı izlemeye devam ediyorum
[quote=trader38;334330]boğa sayımı beklentim böyle. selcuklu patron ne dersin?
[IMG]http://i53.tinypic.com/p3tk6.png[/IMG][/quote]
İddialı bir sayımım yok, ancak aşağı saymaya devam ettiğimden şöyle bir sayım öngörüyorum...Son günlerde 2 kez kanal üst çizgisine dokundu vadeli, 3. kez yarın 806xx-7xx lere dokunup inebilir, yukarı kırarsa 82xxx civarına kadar yükselme beklerim...
[IMG]http://666kb.com/i/br1e5b9jjwsh1kqhy.gif[/IMG]
ahada majör sayımı değiştirdim .... bu sayımı düşünüyorum tahmini .:o:o:o.... yani küskü gaçınılmaz ..astetpetronun katkıları oldu bu sayıma ...... kendisine teşekkür ederim ... .brv.brv ... genişleyen edli c dalgası .... nmajör tepe yapıyor bence endeks .. :o:o
[IMG]http://img406.imageshack.us/img406/2541/adszyj.png[/IMG]
dow analiz by saZaNgRal
[QUOTE=sazan;335185]Şu grafiği 100. defa öne alalım.
[IMG]http://i52.tinypic.com/30w5ppc.png[/IMG][/QUOTE]
[quote=selçuklu;335963]ahada majör sayımı değiştirdim .... bu sayımı düşünüyorum tahmini .:o:o:o.... yani küskü gaçınılmaz ..astetpetronun katkıları oldu bu sayıma ...... kendisine teşekkür ederim ... .brv.brv ... genişleyen edli c dalgası .... nmajör tepe yapıyor bence endeks .. :o:o
[IMG]http://img406.imageshack.us/img406/2541/adszyj.png[/IMG][/quote]
VOB30 Sayım By SeLçUkLuGral
(Ağa beni hiç karıştırmayaydın ew olayına..üww).lelelehülülüüllü
[QUOTE=selçuklu;335963]ahada majör sayımı değiştirdim .... bu sayımı düşünüyorum tahmini .:o:o:o.... yani küskü gaçınılmaz ..astetpetronun katkıları oldu bu sayıma ...... kendisine teşekkür ederim ... .brv.brv ... genişleyen edli c dalgası .... nmajör tepe yapıyor bence endeks .. :o:o
[IMG]http://img406.imageshack.us/img406/2541/adszyj.png[/IMG][/QUOTE]
Selçuklugral eline emeğine sağlık, epey uğraşmışsındır bunu saymak için...bizimlede paylaşmış olman ne büyük incelik savol varol:)))ne zamandır bu kadar güzel bir sayım görmediydim hakkatende....brv.brv
Ama benimde ew bilgim sınırlı olduundan anlamakta zorlandım üvvvv:o, şu kırmızı 5 dalgayı nasıl saydın bi açarmısın...kırmızı 5 etiketin çığır açacak bence:o:o:oüvvvvv:o:o:o
cahilliğimin kusuruna kalma artıkın :(üvvvvvvvüvvvv:o:o:o:o
Bide majör tepe olmama ihtimali varmı diyede sorayım...üvvvvvv:o:o:o
Savol varol....uwwwww:o:o
Bu sayımda 4. dlg 3 ün 81% geri alıyor, olabilir mi hocam...?
[quote=selçuklu;335963]ahada majör sayımı değiştirdim .... bu sayımı düşünüyorum tahmini .:o:o:o.... yani küskü gaçınılmaz ..astetpetronun katkıları oldu bu sayıma ...... kendisine teşekkür ederim ... .brv.brv ... genişleyen edli c dalgası .... nmajör tepe yapıyor bence endeks .. :o:o
[IMG]http://img406.imageshack.us/img406/2541/adszyj.png[/IMG][/quote]
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: (Ne, nasıl olabilir.)
Aklıma mukayyet ol yarabbim. :..::mad::..::confused::..::confused::..::mad:
[QUOTE=bull market;336032]Selçuklugral eline emeğine sağlık, epey uğraşmışsındır bunu saymak için...bizimlede paylaşmış olman ne büyük incelik savol varol:)))ne zamandır bu kadar güzel bir sayım görmediydim hakkatende....brv.brv
Ama benimde ew bilgim sınırlı olduundan anlamakta zorlandım üvvvv:o, şu kırmızı 5 dalgayı nasıl saydın bi açarmısın...kırmızı 5 etiketin çığır açacak bence:o:o:oüvvvvv:o:o:o
cahilliğimin kusuruna kalma artıkın :(üvvvvvvvüvvvv:o:o:o:o
Bide majör tepe olmama ihtimali varmı diyede sorayım...üvvvvvv:o:o:o
Savol varol....uwwwww:o:o[/QUOTE]
mavi c ... >>>
>> kırmızı etiketler 5 dalgalı bi genişleyen ending diagonal ....
>> her dalgası correctiv ...
>> 4. dalga ile 1. dalga örtüşüyor ....
>> 3. dalga uzatma yapmış .. ... 5. dalgası kısa kalmış ....
[QUOTE=sazan;336037]:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: (Ne, nasıl olabilir.)
Aklıma mukayyet ol yarabbim. :..::mad::..::confused::..::confused::..::mad:[/QUOTE]
abi ... öyle .. i am so sorry ... :o:::::::D
[QUOTE=obsidyen;336036]Bu sayımda 4. dlg 3 ün 81% geri alıyor, olabilir mi hocam...?[/QUOTE]
bilmiyorum abi .... görecez ... kural hatası değil ama ... bildiğim gadarıyla .. :o
[quote=selçuklu;336040]abi ... öyle .. i am so sorry ... :o:::::::D[/quote]
Haklı çıkarsın umarım.
Artık çakılsın.
cevap için teşekkür ederim...
[QUOTE=selçuklu;336039]mavi c ... >>>
>> kırmızı etiketler 5 dalgalı bi genişleyen ending diagonal ....
>> her dalgası correctiv ...
>> 4. dalga ile 1. dalga örtüşüyor ....
>> 3. dalga uzatma yapmış .. ... 5. dalgası kısa kalmış ....[/QUOTE]
Haklı çıkarsan 2 için yukarı demek öylemi?
Umarım haklı çıkarsın diyimüvvvvv:o
Ayrıca Renee Elliott göreydi şapka çıkarırdı patron.brv.brv.brv
[QUOTE=bull market;336065]Haklı çıkarsan 2 için yukarı demek öylemi?
Umarım haklı çıkarsın diyimüvvvvv:o
Ayrıca Renee Elliott göreydi şapka çıkarırdı patron.brv.brv.brv[/QUOTE]
genel yönü aşağı abi o sayımın ..R.N. Elliott görse .. kınardı bence .. :o:o
Selçuklu yerlerde sürünüyorum yarım saattir topiğe yazamıyorum yahhu
Millet diyor ne gülüyon olm cennete yerinimi gördün gözlerimden yaşlar geliyyyyy
Bişeyler yaz.......................
[QUOTE=bull market;336071]Selçuklu yerlerde sürünüyorum yarım saattir topiğe yazamıyorum yahhu
Millet diyor ne gülüyon olm cennete yerinimi gördün gözlerimden yaşlar geliyyyyy
Bişeyler yaz.......................[/QUOTE]
niye gülüyosun abi bende anlamadım hakkaten .. :o:o:o:o
[quote=sazan;336037]:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: (Ne, nasıl olabilir.)
Aklıma mukayyet ol yarabbim. :..::mad::..::confused::..::confused::..::mad:[/quote]
waayy..beni garıştırma demiştim selpatros:D:D
[QUOTE=selçuklu;336072]niye gülüyosun abi bende anlamadım hakkaten .. :o:o:o:o[/QUOTE]
Tutamıyorum kendimi üvvvvvvvv:o:o:o
Neyse bi süre takibedelim bakalım anlayabilecekmiyiz:..::..::..:
[quote=selçuklu;336069]R.N. Elliott görse .. kınardı bence .. :o:o[/quote]
O ne ki patron... Elliot amca asıl benim sayımları görse bu işleri komple bırakır sistemci olurdu... ::: :)))
[QUOTE=bull market;336080]Tutamıyorum kendimi üvvvvvvvv:o:o:o
Neyse bi süre takibedelim bakalım anlayabilecekmiyiz:..::..::..:[/QUOTE]
sayımımı anlamadınız ?? ...başka bişeymi ..ne oldu .. ben hiç bişey anlamadım .... :o
[quote=selçuklu;336084]sayımımı anlamadınız ?? ...başka bişeymi ..ne oldu .. ben hiç bişey anlamadım .... :o[/quote]
Sn.selçuklu
Sizin sayımı görünce. Sanırım ben reset oldum.üüü Kitlendim.
EW ile ilgili ne varsa baktım.Yinede o grafik yapısını tam oturtamadım.
5.dalga niye oralarda.Çok aşağıda değilmi.?
Bu topiği takip etmek çok zevkli.:))) Espiriler harika.
Tşk.
[QUOTE=selçuklu;336084]sayımımı anlamadınız ?? ...başka bişeymi ..ne oldu .. ben hiç bişey anlamadım .... :o[/QUOTE]
Benim anlamadığımı anlamışın ya patron....:o
Ben zaten hiçbişey anlamadım...takibediyorum sadece üvvvv:o:o:o
Ulen pala hep senin .ok yemen bunlar, ne edeceksen et artık herşey karmançorman oldu işte daa ne istiyon:mad::mad:
Selçuklum.
Özel mesaj bile gönderemiyorum.
Bosta kutunu boşalt lütfen.
Mesajı yazdım gönderemiyorum.
[QUOTE=ÖztürkFx;336088]Sn.selçuklu
Sizin sayımı görünce. Sanırım ben reset oldum.üüü Kitlendim.
EW ile ilgili ne varsa baktım.Yinede o grafik yapısını tam oturtamadım.
5.dalga niye oralarda.Çok aşağıda değilmi.?
Bu topiği takip etmek çok zevkli.:))) Espiriler harika.
Tşk.[/QUOTE]
Öztürk patron .. ben ewye hakkaten çok meraklıyım ... sazan abi sayesinde ve kendi çabalarımla kitap ve internetten biçok kaynak buldum okuyorum ...:o:o:o:o
o kalıbı sadece glen neely vermiş .. precher kaynaklarında yok ... ama precher kaynaklarına görede kural hatası olmuyor ....diagonallerle ilgili ... bildiğimi aktarayım ... ..
>>eding diagonaller c ve 5. dalgalarında oluşur .... leading diagonller 1 ve a dalgalarında olur ...
>>diagonallerin en karekteristik ortak özellği 4. ve 1. dalgaların örtüşmesi .....
>>leading diagonallerde .. 1-3 itkisel .... 5 itkisel veya ed olmak zorunda ...
>>ending diagnallerde 1-3-5 corrctive olmak zorunda
>> leading ve endig diagonaller şekil olarak daralan kama veya genişleyen yapılara sahip olabilirler .... daralan kama şekli graflarda daha çok rastlanır ...
altta nellynin tanımladığı yapı ....ama dediğim gibi prechtera görede .. kural hatası yok ...
[IMG]http://img802.imageshack.us/img802/9780/adszwz.png[/IMG]
Sn.Selçuklu açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim.
Sizin sayıma göre.Allah sonumuzu hayretsin diyelim.:o
svg.
[quote=selçuklu;336125]Öztürk patron .. ben ewye hakkaten çok meraklıyım ... sazan abi sayesinde ve kendi çabalarımla kitap ve internetten biçok kaynak buldum okuyorum ...:o:o:o:o
o kalıbı sadece glen neely vermiş .. precher kaynaklarında yok ... ama precher kaynaklarına görede kural hatası olmuyor ....diagonallerle ilgili ... bildiğimi aktarayım ... ..
>>eding diagonaller c ve 5. dalgalarında oluşur .... leading diagonller 1 ve a dalgalarında olur ...
>>diagonallerin en karekteristik ortak özellği 4. ve 1. dalgaların örtüşmesi .....
>> leading ve endig diagonaller şekil olarak daralan kama veya genişleyen yapılara sahip olabilirler .... daralan kama şekli graflarda daha çok rastlanır ...
altta nellynin tanımladığı yapı ....ama dediğim gibi prechtera görede .. kural hatası yok ...
[IMG]http://img802.imageshack.us/img802/9780/adszwz.png[/IMG][/quote]
waay patron..kendi adıma konuşuyorum..yanlış anlama olmasın..kulaktan dolma tbir bilgi olarak ben de 5 in en az 3 seviyesinde olması gerektiğini biliyordum..demekki yarım bilgi sıfır bilgiden daha tehlikeli..üww..way canına diyorum..teprik ediyorum.. hasretle kucaklar ED sayımının tutması için dualarımı eksik etmiyorum..tutarsa esinde payım var, tutmazsa hatırlamam:o:D
[quote=selçuklu;336125]Öztürk patron .. ben ewye hakkaten çok meraklıyım ... sazan abi sayesinde ve kendi çabalarımla kitap ve internetten biçok kaynak buldum okuyorum ...:o:o:o:o
[IMG]http://img802.imageshack.us/img802/9780/adszwz.png[/IMG][/quote]
Way Canına,
Gerçekten Nelly ilginç saymış. Ending diagonallerde 5.dalganın spike yapmadığı (3 tepesini aşmadığı) durum gerçekten çok azdır. Ben dahil çoğu Ew'ci böyle bir durumda bittikten uzun zaman sonra bile ED olarak saymama eğiliminde olur.
İlginç.
Bilgi için teşekkürler. :o:o:o
Selçuklum buna göre 5 etiketi majör dalgalarda oluşan fibo dirençte oluşmalı galiba....
Peki bizde 5 etiketi nelly nin dediğine göre fibo direnci hangi tepe yada dibin fibo direnci?
Bu da cevaplanması gereken bir nokta sanırım...
fibosal olarakta 5 in bittiği yer ... 4 ün tam %61,8 i .... tabi bu sayımın hiç bi kesinliği yok .....olabilirde olmayabilirde ........ ama sayım olarak kural hatalı bi sayım değil bence .. :o:o
[IMG]http://img828.imageshack.us/img828/9782/adszfcjd.png[/IMG]
[QUOTE=sazan;336144]Way Canına,
Gerçekten Nelly ilginç saymış. Ending diagonallerde 5.dalganın spike yapmadığı (3 tepesini aşmadığı) durum gerçekten çok azdır. Ben dahil çoğu Ew'ci böyle bir durumda bittikten uzun zaman sonra bile ED olarak saymama eğiliminde olur.
İlginç.
Bilgi için teşekkürler. :o:o:o[/QUOTE]
abi bende tam okumamıştım ama ... dalganın görüntüsü hafızamdaydı ..... astetpetro dün genişleyen üçgen falan dedi ..oradan aklıma geldi .... açtım baktım hakkaten çok benziyor ..... bakalım abi ....olursa iyi oalcak .....rica ederim sazan abim ..... :o:o:o:o
[QUOTE=Astatin;336142]waay patron..kendi adıma konuşuyorum..yanlış anlama olmasın..kulaktan dolma tbir bilgi olarak ben de 5 in en az 3 seviyesinde olması gerektiğini biliyordum..demekki yarım bilgi sıfır bilgiden daha tehlikeli..üww..way canına diyorum..teprik ediyorum.. hasretle kucaklar ED sayımının tutması için dualarımı eksik etmiyorum..tutarsa esinde payım var, tutmazsa hatırlamam:o:D[/QUOTE]
sayım senin sayılır patron .. ben garışmam .. tutarsa çokonatımı isterim tutmazsa kınarım ... ühühüh .. üvvvvvvvvvvvvvv :D:D:D
[quote=selçuklu;336156]abi bende tam okumamıştım ama ... dalganın görüntüsü hafızamdaydı ..... astetpetro dün genişleyen üçgen falan dedi ..oradan aklıma geldi .... açtım baktım hakkaten çok benziyor ..... bakalım abi ....olursa iyi oalcak .....rica ederim sazan abim ..... :o:o:o:o[/quote]
üühüühühüh...adım arka sayfalarda galdıydı..gaşımasaydık hatırlatmasaydık üwwww.... sayımın tutumaması durumunda sazangral a, ikimize birden z- basması için orta yapmış oldun batron...üühühühü..
Sayım tutarsa: EVet selçuklugral a pis esin vermiştim..Nerde çokonat nerde BA+
Sayım tutmazsa: Ne ilgisi var abi benle..ben genişleyen 3gen olabilir mi diye sormuştum..yani ed den bahsetmedim ve soru sordum, kanaat belirtmedim..selçukluya ZZZ- ayrıca çokonat alsın bana tazminat olarak
diyeceğum:D:D:D
O zaman prechter in**
Yaşasın Nely:::
üvvvvv:o:o:o:o:o
Nehirden geçen papaza döndük resmen.dng.dng.dng
sarkması tam olmasada 3. dlg extension taklitçi terminal dlg olabilir gözüküyor, bu durumda 0 noktasına koyduğunuz etiket büyük önem taşıyor olmalı...
[QUOTE=obsidyen;336206]sarkması tam olmasada 3. dlg extension taklitçi terminal dlg olabilir gözüküyor, bu durumda 0 noktasına koyduğunuz etiket büyük önem taşıyor olmalı...[/QUOTE]
aynen öyle obsidyen patron .... 3. extension ve 5. failure .... bana mantıklı geldi ... ama daha majörde 0 etiketi bi runnnig trianglein sonuydu .... runninglerden sonra daha agresif bi piyasa beklenir fakat olmadı tek soru işaretide bence bu .. tüm sayım için ... :o
acaba o running triangle, bir non-limiting triangle olabilir mi ?...
[quote=obsidyen;336216]acaba o running triangle, bir non-limiting triangle olabilir mi ?...[/quote]
patron ben anlamam çok ama kanalizasyon topiğinde var bi tane unlimitted... non-limiting gibi bi şey..bu arada analizler çin teprik ederim
[QUOTE=obsidyen;336216]acaba o running triangle, bir non-limiting triangle olabilir mi ?...[/QUOTE]
olabilir sn obsidyen .. apexe bakıldığında öyle gibi görünüyor ... bu arada hoşgeldiniz ... katılımızı bekleriz ..... saygılar hörmetler .
live ...
[QUOTE=sazan;335185]Şu grafiği 100. defa öne alalım.
[IMG]http://i52.tinypic.com/30w5ppc.png[/IMG][/QUOTE]