aşagı şelale olmayacaksa 5 daklıklar her yerde uyumsuz..
tepki açısından..benden pas...
Printable View
[quote=mbm;16664]aşagı şelale olmayacaksa 5 daklıklar her yerde uyumsuz..
tepki açısından..benden pas...[/quote]
gordum bende pas diyorum
hadi ronaldinho sira sende ne kagit atacaksan at :)
[quote=mbm;16664]aşagı şelale olmayacaksa 5 daklıklar her yerde uyumsuz..
tepki açısından..benden pas...[/quote]
gordum bende pas diyorum
hadi ronaldinho sira sende ne kagit atacaksan at :)
vadelideki tobo yalan oldu... 37500 kırılırsa kıyamet kopar...umarım bir tepki gelir buralardan biraz orta vadeli...ortalık çok gergin.. faiz 20 üzerine oturdu..
vadelideki tobo yalan oldu... 37500 kırılırsa kıyamet kopar...umarım bir tepki gelir buralardan biraz orta vadeli...ortalık çok gergin.. faiz 20 üzerine oturdu..
dow 12200 üzerinde kalırsa hala uyumsuzluk tepkisini verebilir...
ancak 12190 altında yıkılır gibi....
günlükler çok net uyumsuz çünkü...
dow 12200 üzerinde kalırsa hala uyumsuzluk tepkisini verebilir...
ancak 12190 altında yıkılır gibi....
günlükler çok net uyumsuz çünkü...
Akşama en iyisi flat kalmak olur heralde, yurtdışıda aşağıya ve yukarıya işaret vermiyor.
Dün kapanışta uzun olarak eve gidenler bi hayli çoktu, şimdi bu zunlar bugün kapanışta kapattırılır heralde, güniçi sıkıcı geçiyor, sabah ve akşam işlemleriyle piyasa idare ediliyor bence, saygılar.
Akşama en iyisi flat kalmak olur heralde, yurtdışıda aşağıya ve yukarıya işaret vermiyor.
Dün kapanışta uzun olarak eve gidenler bi hayli çoktu, şimdi bu zunlar bugün kapanışta kapattırılır heralde, güniçi sıkıcı geçiyor, sabah ve akşam işlemleriyle piyasa idare ediliyor bence, saygılar.
uzunlarla gireceğim..dow ilerde toparlar diye düşünüyorum.[COLOR="Blue"]vıx [/COLOR]satta..
uzunlarla gireceğim..dow ilerde toparlar diye düşünüyorum.[COLOR="Blue"]vıx [/COLOR]satta..