koskoca pala tarihi zirveye getirmiş endeksi aylık gapanışı en tepeden yapmazmı diye bir soru insanın aklına gelmiyor deel
ha ben anlamiyim borsadan o ayrı histemsel :)
Printable View
koskoca pala tarihi zirveye getirmiş endeksi aylık gapanışı en tepeden yapmazmı diye bir soru insanın aklına gelmiyor deel
ha ben anlamiyim borsadan o ayrı histemsel :)
[quote=astatin;421485]hacılar;
here is extreme point..yani bütün iyimser kötümser haberlerim bombalandığı ve piyasanın sıkıştığı nokta...sanırsa kırılım sonrası çokk büyük hareket olacak.. Tanrı froumdaşları doğru safta eylesin. Gontratların günahlarını affetsin...amin[/quote]
yes patron . Ne zaman boşluk bırakıp yukarı gitse ama hemen durup sallanmaya başlasa ve bu çooookkk tepelerde ise korkmak lazım .
Bu durum günlük grafta olsa daha bir tatlı olurdu . Günlük grafta indiklere bakınca hepsi aynı anda graşa beş kala parçasını çalıyorlar .
[quote=gnome;421490]yes patron . Ne zaman boşluk bırakıp yukarı gitse ama hemen durup sallanmaya başlasa ve bu çooookkk tepelerde ise korkmak lazım .
Bu durum günlük grafta olsa daha bir tatlı olurdu . Günlük grafta indiklere bakınca [B]hepsi aynı anda graşa beş kala parçasını çalıyorlar[/B] .[/quote]
Yes We Can...:::
graŞa beş var fikrinde hemfikiriz de şu ölümcül yükselişler yapiyir zirveyi geçince %10 gibi o olurmu acaba
91 den full cörtlese vatandaş 95 de sinir krizi :) 99 da iflas.. üww
::::::::::::::::::
[quote=seagate;421492]graŞa beş var fikrinde hemfikiriz de şu ölümcül yükselişler yapiyir [B]zirveyi geçince %10 gibi[/B] o olurmu acaba
::::::::::::::::::[/quote]
ya tuzak geçiş olur nunulu munulu sonra graşar, yada 95 tutmaz..diyim ben sana:D
gazanmasakta olur zaten zenginiz kaybetmeyelim yeterki desem sana :)
RuNinGG AYLIK GAPANIŞ 93500 ... ÜWWWWWWWWWWW
[QUOTE=seagate;421492]graŞa beş var fikrinde hemfikiriz de şu ölümcül yükselişler yapiyir zirveyi geçince %10 gibi o olurmu acaba
::::::::::::::::::[/QUOTE]
HAKLISIN AMA 90.500 ÜSTÜNDE SHORT YOK DİYE BAĞIRINIYORUZ SABAHTAN BERİ.dng
HA BENİM LAFIMLA MI HAREKET EDECEK AMA UYARDIM NAÇİZANE . İNDİK TREND GÖSTERİYOR , YÖN BELLİ DEĞİL 90.500 ÜSTÜNDE KALDIKÇA YUKARI ZORLAYACAKTIR.
goLD shortttttttttttttttttttttttttt
borsa sayilmiyir bu :)
astatin vobda 91000 - 90500 yuvarlak tepe oldu üwwwwwwwww 5 dk
yusyuvarlak nur topu gibi üwwwwwwwwwwwww
TEPE YUVARLAK GELECEĞİ PARLAK. !!!
RANMASI LAZIM RANAMAZSA GRAŞTIRIRLAR.ORG
eüzü...
DOLAR !!!!
antitespihcilerburayaburayaolmasadacanlarısavolsun.org
[quote=seagate;421498]astatin vobda 91000 - 90500 yuvarlak tepe oldu üwwwwwwwww 5 dk
yusyuvarlak nur topu gibi üwwwwwwwwwwwww
TEPE YUVARLAK GELECEĞİ PARLAK. !!!
RANMASI LAZIM RANAMAZSA GRAŞTIRIRLAR.ORG
eüzü...
DOLAR !!!![/quote]
[quote=ATHLON;421499]antitespihcilerburayaburayaolmasadacanlarısavolsun.org[/quote]
-Dipler sivri, tepeler yuvarlak ve parlak şeklindeki selçuklu gral teoremini saygıyla selamlıyorum
- suandesbihciyimamaheransatabilirim.la
graştır bizi opsiwan...nirdesin
şimdi bakınız ;
fiat yeşil çizginin üzerinde .
fiat nehrin kenarına su içmeye gelen ceylan , yeşil çizgide onu yemek isteyen timsah .
timsah yukarı doğru bir hamle yaptı ama nafile . ceylan debeleniyor :) yukarı kaçıp kendini kurtarırsa iyi , ama ayağı kayıp timsahın ağzının içine düşerse son bir hamleyle debelenip kurtulmaya çalışacak yoksa timsah onu yutacak ve mideye indirecektir. .lelele.lelele.lelele
GÜNÜ yeşil çizginin ÜSTÜNDE KAPATIRSA HAFTASONU GRAŞÇILARA , ALTINDA KAPATIRSA LONGCULARA ZEHİR OLACAKTIR .
memügeyt kombassanı çift tavan yapmış..teprik ederim
Pala-Z KÖLELERİM YETERLİ CÖRTCÜ GELDİMİ TORBAYA
DEALER -z EVET EFENDİM
Pala-z Longları gapadımı bu insanlar
DEALER -z EVET EFENDİM
PALA-Z aY sonu kapanışı şık olsun.. bilgisayara ver komutları ransın..
[quote=gnome;421502]şimdi bakınız ;
fiat yeşil çizginin üzerinde .
Fiat nehrin kenarına su içmeye gelen ceylan , yeşil çizgide onu yemek isteyen timsah .
Timsah yukarı doğru bir hamle yaptı ama nafile . Ceylan debeleniyor :) yukarı kaçıp kendini kurtarırsa iyi , ama ayağı kayıp timsahın ağzının içine düşerse son bir hamleyle debelenip kurtulmaya çalışacak yoksa timsah onu yutacak ve mideye indirecektir. .lelele.lelele.lelele
günü yeşil çizginin üstünde kapatırsa haftasonu graşçılara , altında kapatırsa longculara zehir olacaktır .[/quote]
yeşil çizgi 60.dak da 90.200 , 20 dak. Da 90.500 den geçiyor .
Long ya da short hangisi olursa çok acımasız yanacak .
[quote=seagate;421504]Pala-Z KÖLELERİM YETERLİ CÖRTCÜ GELDİMİ TORBAYA
DEALER -z EVET EFENDİM
Pala-z Longları gapadımı bu insanlar
DEALER -z EVET EFENDİM
PALA-Z aY sonu kapanışı şık olsun.. bilgisayara ver komutları ransın..[/quote]
Olayın perde arkası ise şöyledir.. ;
Pala-Z 010010010100101001010 ?
DEALER -z 01001011101000011
Pala-z 111100100110101 ?
DEALER -z 01001011101000011
PALA-Z 1101010010101001001001...10101010111101001001001001001..
:..::..:
GoLD GRAşŞŞ gaçınıLmazzz
kompiter cevap vir
GOLD A patrioT MissiLe geLdi.COm
daha evi arabayı satıp cörtleyecedik.Com
dünya goLd satıp imkeb koşiyir.Com
bach suite no:3 dmajor (air) dinniorum hacılar...şuvanda tavsiye ederim gayri...
ufo gelio sanırım :)
Dünya ülkeleri gamyonla altınları getirip imkebe kapısına bıraktılar.com..
bizede verin bizede verin kağıt istiyoruz.com
B.U.Y. ALL SERBEST FİYAT...
Gold graştı , vob randı aynı anda . . .
hALKB yeni zirve geldi üwwwwwww
randır bizi halkımızzzzzzzzzz
CÖRTCÜLER 1 TAVANA BAKAR.... EVİN İPOTEĞİ...
aha dolar kontratı nötr oldu alım geldi üwwwwwwwwwwwwww
DOLAR !!!!
DOLARDA TAVAN OLSUN ALTIN GRAŞSIN İMKB TAVAN OLSUN... ÜWWWWWWWW
yes we can'tttt
Aylık kapanış
!!!!!!!!!
tarihi zirveye adım adım :D
KAŞINIYORUM
uLA 91300 short yapmayacam dedim ama çok kaşındım ÜWWWWWWWWW al sana gene cörtledim 91300 CÖRTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ********************* bakınca dayanamıyorum milli oldum
RAHMETLİNİN SON SÖZÜ
ESKİ CÖRTCÜ...
dar alanda kısa paslaşmalar daktiği iki gündür dakıyodu pala ya ama artık yeter kırar aşşa deyip 300 puan tersde kalmasak eyiydi...neyse du bakali
[quote=seagate;421523]uLA 91300 short yapmayacam dedim ama çok kaşındım ÜWWWWWWWWW al sana gene cörtledim 91300 CÖRTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ********************* bakınca dayanamıyorum milli oldum
RAHMETLİNİN SON SÖZÜ
ESKİ CÖRTCÜ...[/quote]
neeeeyyyyyyyyyy...nassssııııııııııııııııııllllllllllllll..hakkat mi lem
[QUOTE=Astatin;421525]neeeeyyyyyyyyyy...nassssııııııııııııııııııllllllllllllll..hakkat mi lem[/QUOTE]
HE :( 91300 %10 CÖRT ÜWWWWWWWWW .uyk.uyk.uyk.uyk.uyk
:mad::mad::mad::mad::mad:
[quote=seagate;421526]HE :( 91300 %10 CÖRT ÜWWWWWWWWW .uyk.uyk.uyk.uyk.uyk
:mad::mad::mad::mad::mad:[/quote]
yani gerçek cash olarak dimi...sanal poz değil dimi..üğğkkkk..neyse memü kır şeytanın bacağını..yada kıralım ..üw.dng:o
Üwwww ben cörtledim abi gerçek :) gene üwww
not artar birazdan :D
memü bizi diskoya götür...
[quote=seagate;421528]Üwwww ben cörtledim abi gerçek :) gene üwww
not artar birazdan :D[/quote]
:D:D neyseki yatay piyasa dar alanda az poz modundayım...:o yüklü poz yok...ama gider 3 tavan çekerse soluksuz o zaman ahirette yakandayım memü:D:D
memu avzından bal damlıo...tespihcilere karşı sazangralın impulsive waves'i...uwwww..[URL="http://www.ranalım"]www.ranalım[/URL]beeleracelemizvar.biz
üühühühühüh..
[IMG]http://cdn.internethaber.com/news/231368.jpg[/IMG]
haci dikkatini çektimi bi nane olduğu yok aynı rakamlarda dolaşiyok :D
5. daLga gısa galdı trend bitti deyen olursa diskoya giderim 110 dan cörtleyecedik