-
[quote=parderi;161427]Arkadaşlar;
Matrixte DJ grafiğine her bakışta refresh edersem takip edebiliyorum. Sizdede
Öylemi ?[/quote]
BANA SORMADIN GERÇİ AMA CUMADAN BU YANA VERİ GELMİYOR. DÜN BÜGÜN KONUŞTUM PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR DEDİLER NUH DEDİLER PEYGAMBER DEMEDİLER BEN DE MECBUREN VERDİM fDJ İÇİN 12$+KDV Yİ
-
aBKA SENİ YALNIZ BIRAKMAMIŞİM BEN DE UZADIM
-
[quote=parderi;161454]186 kontrat işlem 47,50 TL kar, 154,73 TL komisyon
Allah bereket versin.[/quote]
Bende dalgalanmayı kim yapıyor diye düşünüyordum, biraz daha hacime pala olursun dostum,
-
[QUOTE=ordi;161455]BANA SORMADIN GERÇİ AMA CUMADAN BU YANA VERİ GELMİYOR. DÜN BÜGÜN KONUŞTUM PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR DEDİLER NUH DEDİLER PEYGAMBER DEMEDİLER BEN DE MECBUREN VERDİM fDJ İÇİN 12$+KDV Yİ[/QUOTE]
Abi sn kanaatkarın verdiği demo programını kurun ücretsiz izleyin... Alt tarafı fazladan bir program daha çalışır...
-
sistem al da...
ccı artıda..
macd 30(gap için) al da...
2 günlük yatay destek var(çok ekstrem gerekce lazımki kırıla)
saatlik ve altında pu var..
dow dada aşırı satımda 2 li dip var...
üstelik vade sonu olmadığından gap sinyalleri genelde doğru çıkar...
eee..artık yapsın bi iyülük..
ama ağa bu..para bende teknik benim der..parasız doğru acizdir..der olur biter..
-
[QUOTE=ordi;161455]BANA SORMADIN GERÇİ AMA CUMADAN BU YANA VERİ GELMİYOR. DÜN BÜGÜN KONUŞTUM PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR DEDİLER NUH DEDİLER PEYGAMBER DEMEDİLER BEN DE MECBUREN VERDİM fDJ İÇİN 12$+KDV Yİ[/QUOTE]
Sevgili Ordi, Bana aracı kurumun sağladığı derinlikli matrikste dediğin gibi pencerede DJ skalası kayboldu. FDJ gecikmeli geliyor. Fakat DJ grafiğini açarsan her refreşte anlık değerler görünüyor. Yarın nasıl olur bilemem.
-
Altını olan varmı ?
1081 $ görmüş.
-
[quote=parderi;161466]Altını olan varmı ?
1081 $ görmüş.[/quote]
beeeeeennnnnnnnnn........dün akşam foruma da yazdığım nedenlerle bugün sabah aralık vade golddan 5 adet longşayne...eheheheheheh..kim demiş Astatin hiç long yapmaz diye..buyur..aldım ve 2 ay tutacağım
-
[QUOTE=Astatin;161467]beeeeeennnnnnnnnn........dün akşam foruma da yazdığım nedenlerle bugün sabah aralık vade golddan 5 adet longşayne...eheheheheheh..kim demiş Astatin hiç long yapmaz diye..buyur..aldım ve 2 ay tutacağım[/QUOTE]
İki ay nedir be . Ben sünnette takılan altınlarımı bile saklıyorum.
Ya aklıma gelmişken gidip eve bi sayim bakalım.:..:
Herkese iyi akşamlar.
-
düğün dernek bol..altın- bilezik götürüp duruyoz..şöyle altın düşse 500 dolara..ne güzel olur..petrol 150 den 50 ye düşmedi mi..
-
:..::..:[quote=parderi;161468]İki ay nedir be . Ben sünnette takılan altınlarımı bile saklıyorum.
Ya aklıma gelmişken gidip eve bi sayim bakalım.:..:
Herkese iyi akşamlar.[/quote]
senin sünnetindekilerimi, çocuğun sünnetindekilerimi...:..::..:
-
[QUOTE=Astatin;161470]:..::..:
senin sünnetindekilerimi, çocuğun sünnetindekilerimi...:..::..:[/QUOTE]
Benim sünnetimdekilerden bahsediyorum.
En çoğunuda kayınpeder taktı.:)))