-
[QUOTE=fXci;161486]jerfin gı emme datlıymış bu gerata ... çişini - kakasını felam nereya yapayor bu zıbıdı? valla alcam bidene bende emme tüvelet şeysinden korkayoyorum[/QUOTE]
aldığımızda 1.5 aylıktı.. aldığımız kişi dedi, bu hep çişini gazete üzerine yapar, bulunduğu ortama gazete koyun.. küçük olduğundan kasları gelişene kadar böyle, biraz büyüyünce dışarı çıkarana kadar tutmasını öğrenir dedi.. biz de öyle yaptık, hakikaten gazete dışında başka biyere yapmıyor.. sonra gazeteyi toplayıp atıyorum çöpe..yine de ben tedbir olarak evdeki bütün halıları kaldırdım..:..:
tüyü biraz sorun oluyor işte..üüü 2-3 günde bir tarayarak yıkıyorum..ev, günde 2-3 defa süprülüp siliniyor düşün artık..:::::: evde yardımcın yoksa ve titiz biriysen zor yani..
-
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]4 Kasım Çarşamba [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER PMI Hizmet Endeksi (Eki) 10:55 50,9 50,9 Yüksek [/U]
[U]EUR PMI Hizmet Endeksi (Eki) 11:00 52,3 52,3 Yüksek[/U]
EUR PMI Bileşik Endeks (Eki) 11:00 53 53 Orta
[U]GBP PMI Hizmet Endeksi (Eki) 11:30 55,5 55,3 Yüksek [/U]
GBP Resmi Rezerv Değişimi (Eki) 11:30 $1665Mlyn Düşük
[U]EUR ÜFE (a/a) (Eyl) 12:00 -%0,4 %0,4 Yüksek [/U]
[U]EUR ÜFE (y/y) (Eyl) 12:00 -%7,7 -%7,5 Yüksek [/U]
[U]GBP BRC Mağaza Fiyat Endeksi (Eki) 12:30 -%0,1 Yüksek [/U]
[B]USD MBA İpotek Kredisi Onayları (30 Eki) 14:00 -%12,3 Düşük [/B]
[B]USD İşten Çıkarmalar (y/y) (Eki) 14:30 -%30,2 Yüksek [/B]
[B]USD ADP İstihdam Değişimi (Eki) 15:15 -190K -254K Orta[/B]
[B]USD ISM İmalat Dışı Endeks (Eki) 17:00 51,6 50,9 Yüksek[/B]
[B]USD DOE U.S. Ham Petrol Stokları 17:30 ----- 778K Orta[/B]
[B][COLOR=red]USD Fed Açık Piyasa Komitesi Faiz Kararı 21:15 %0,25 %0,25 Yüksek[/COLOR] [/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Ambac Financial Group (ABK) -4.43$ (15:30 TSI)
Cisco Systems (CSCO) 0.31$ (Kapanış sonrası)
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B][COLOR=red]TCMB Ekim Ayı enflasyon değerlendirmesi (10:00)[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[QUOTE=Astatin;161467]beeeeeennnnnnnnnn........dün akşam foruma da yazdığım nedenlerle bugün sabah aralık vade golddan 5 adet longşayne...eheheheheheh..kim demiş Astatin hiç long yapmaz diye..buyur..aldım ve 2 ay tutacağım[/QUOTE]
üvv ben de shorttayım dun fena carpıldım goldda :D
-
[url]http://www.voborsa.com/forum/trader38580-ile-sistematik-vob-takibi-t5228p16.html[/url]
-
[B]Piyasalarda kaygı tavan yaptı [/B]
[IMG]http://w9.gazetevatan.com/newpics/news/031120092225067360734.jpg[/IMG][B][FONT=Arial]Bankalara dair korku hortladı, borsalarda kan kaybı hızlandı[/FONT][/B]
[FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]ABD ve Avrupa’da bankacılık sektörüne yönelik kaygılar yeniden “tavan” yaptı. Fed yetkilisi Greenlee’nin “ABD bankaları risk altında” açıklamasının ardından UBS’in 9 aylık zararı ve İngiliz hükümetinin RBS ile Lloyds için ikinci kurtarma planını açıklaması borsaları vurdu. İMKB’de [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ee6603][U][B]6[/B][/U][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] günlük kayıp yüzde 10’a dayanırken güvenli liman altın 1082 dolarla rekor kırdı[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Krizin derinleşmesine neden olan bankacılık sektörüne yönelik korkular yeniden hortladı. [/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Fed yetkilisi Jon Greenlee’nin, ABD bankalarının özellikle ticari varlıklar konusunda oldukça büyük yeni [/FONT][/SIZE][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2][COLOR=#ee6603][U][B]kredi[/B][/U][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] zararları riski ile karşı karşıya olduklarını söylemesinin ardından dün İsviçre’nin en büyük bankalarından UBS’in beklentilerden kötü gelen dokuz aylık bilançosu ve İngiliz Royal Bank of Scotland (RBS) ile Lloyds’a dair kurtarma haberleri piyasalarda moralleri altüst etti. Avrupa borsalarında kayıplar bir ara yüzde 3’lere dayandı. Vadeli işlemlerde Wall Street’in de güne düşüşle başlaması İMKB’de kayıpları artırdı. Gün içinde 45.816 puana kadar inen İMKB günü yüzde 2.36’lık kayıpla 46.335 puandan tamamladı. Böylece İMKB’de son 6 işlem gününde yaşanan değer kaybı yüzde 9.82’ye ulaştı. [/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Doların uluslararası piyasalarda değer kazanması içeride de etkili oldu. Önceki gün 1.4990 TL’den kapanan [/FONT][/SIZE][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2][COLOR=#ee6603][U][B]dolar[/B][/U][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] dün 1.5150 TL’ye kadar tırmandı. Dolar gün sonunda ise 1.51 TL’den kapandı. Bono faizleri yüzde 8.95 ile 25 Eylül’den bu yana en yüksek seviyesine çıktı. [/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][B]UBS’in zararı 552 milyon $[/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Moralleri bozan ilk açıklama UBS’ten geldi. UBS, üçüncü çeyrekte 564 milyon İsviçre Frangı (552 milyon dolar) zarar ettiğini açıkladı. İkinci kötü [/FONT][/SIZE][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2][COLOR=#ee6603][U][B]haber[/B][/U][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] İngiltere’den geldi. Yapılan açıklamaya göre, RBS ve Lloyds ikinci kurtarma paketi olarak İngiliz hükümetinden 31.3 milyar sterlin (51 milyar dolar) alacak. Hazine RBS’e 25.5 milyar sterlin (42 milyar dolar) daha katarak toplam miktarı 45.5 milyar sterline çıkaracak. Lloyds yatırımcılardan 21 milyar sterlin, devletten 5.8 milyar sterlin sağlayacak. 45.5 milyar sterline çıkan RBS’in kurtarılma operasyonunun maliyeti, Citigroup için yapılan harcamayı da geride bırakacak.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][B]Altın rekora doymuyor[/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Pİyasalarda artan tedirginlik [/FONT][/SIZE][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2][COLOR=#ee6603][U][B]güvenli[/B][/U][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] liman olarak görülen altına talebi patlattı. Altının ons fiyatı dün 22.6 dolar (yüzde 2.13) artarak 1081.6 dolarla tarihinin en yüksek seviyesine çıktı. Cumhuriyet Altını da 3 TL yükselerek 346 TL’ye tırmandı. Doların değer kazanırken altın fiyatlarının rekor seviyeye çıkmasının altındaki spekülasyonun kanıtı olduğu söyleniyor.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][B]Rus Borsası düşüşte lider[/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]6 günlük Dünkü [/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]değişim (%) değişim (%)[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Rusya (RTS) -10,88 -4,01[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]İMKB -9,82 -2,36[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Macaristan -8,74 -3,01[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Polonya -7,13 -2,35[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Almanya -6,89 -1,16[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Fransa -6,02 -1,35[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]G. Afrika -3,91 -1,37[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]İngiltere -3,44 -1,49[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]ABD (Dow Jones) -3,26 -0,35[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][B]Piyasalarda düzeltme 10 gün içinde ciddileşebilir[/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Garantİ Masters Özel Bankacılık’ın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü yatırım gurusu Marc Faber, bundan sonraki krizin çok daha sert olacağını ve şu ana kadar hiçbir şeyin çözülmediğini söyledi. CNBC-e’ye konuşan Faber, piyasalarda son 10 gündür bir düzeltmenin yaşandığını belirterek, “25 Eylül’de borsaların zirve yaptığını ve yüzde 20 düzeltme olacağını söyledim. Son günlerde bu düzeltme yaşanıyor. Önümüzdeki 10 günde piyasalardaki hareket daha da ciddileşebilir. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) piyasaya para vermeye devam edeceğini düşünüyorum. Ayrıca ABD’de ikinci mali canlandırma paketinin de devreye alınacağını düşünüyorum. Böyle bir ortamda yatırımcılar için en cazip yatırım aracı hisse senedi ve emtialar. Devlet tahvili ve nakitten uzak durun” diye konuştu.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][B]Faiz indiren TCMB iyi iş çıkardı[/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Fed’in faiz artırımının şu an için gündemde olmadığını kaydeden Faber, Türkiye’de Merkez Bankası’nın çok iyi iş çıkardığını ifade etti. “Faizlerde hızlı bir indirim yapan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nı (TCMB) tebrik ediyorum” diyen Faber, Mart ayından bu yana değeri iki kat artan İMKB’de bir düzeltme hareketinin yaşandığını belirtti. Faber, Türkiye’nin uzun vadede büyüme potansiyeline sahip bir ülke olduğunun altını çizerek “IMF ve Dünya Bankası bence yararsız kurumlar” dedi.[/FONT][/SIZE]
[IMG]http://adtext.adnet.com.tr/counthighlight.ashx?t=1257315392504&ids=(7647,23397,101524),(7647,23395,100201),(7647,23612,100027),(7647,23392,100032),(7647,23394,100500)[/IMG]
[SIZE=1][/SIZE]
-
Herkese Günaydın ve Bol Kazançlar,
Trende devam düşüşe devam...
-
cümleten günaydın ... bol kazançlar ..
-
Herkese günaydın;
bekleyen kısalar kazanacak...uzunda 500-1000 puan yakalayanlar dikkat etmeli.Lakin artık uzun alışkanlıkları el yakabilir halef işlemlerde
bol kazançlar
-
üwwwwwwww...bugün sistem haklı....en azından açılışta
-
[QUOTE=ordi;161482]bende senin gibi ikide bir aç kapa artema gibi refresh yapıyordum aradım iş yatırımı bi plan var mı? bu durumla ilgili dedim hala bir planları yokmuş düşünüyorlarmış ne yapalım diye dedim ki o güne kadar ata değil deveye yüklerler bizden aldıklarını.uyk (sayın kuzu bu işi iyi bilir laf aramızda) ve gidip yerler hamutuyla:..: ben de refresh yaparım ardınızdan dedim ve mecburen aldım. [B]Ancak, Enorton kardeş de derki Kanaatkar arkadaşın önerisini değerlendirin der ama ben yükledim sadece para birimleri var yoksa ben mi yanlış bişeyler yaptım kiüüü[/B][/QUOTE]
Sn Kanaatkarın verdiği Demo program... Dx,dow, fdax, fdow hepsi var ;) Sağ üstteki [B]tick[/B] işaretine tıklayıp yeni semboller ekleyebiliyorsunuz...
[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/4011/adszrz.jpg[/IMG]
-
hsbc yer zorla pozisyon kapattırdılar sanki..
-