Kenara çekildim, son durum flat,
Printable View
Kenara çekildim, son durum flat,
[QUOTE=enorton;161547]60200 yukarı geçilmeden shortlar daha avantajlı gözüküyor...
BYYLD :D[/QUOTE]
ben grafı çözemedim emortım ::: çözebildiysen helal ossun vallah :::
BYYLD ne demekti ? YLD yi biliyomda BY ne :::
[QUOTE=fXci;161549]ben grafı çözemedim emortım ::: çözebildiysen helal ossun vallah :::
BYYLD ne demekti ? YLD yi biliyomda BY ne :::[/QUOTE]
BYYLD : Başka yorum yok long devam... :)
Valla graf falan bakmadım abi :) 60200 ü günlerdir xtraderx söylüyor... 60200 altı short üstü long... Dün zaten hiç üstüne atamadık, bugün de oradan döndük...
APSD 4500 gorunen o kı fazlasıyla uzun acıldı bugun ıcın son haddede gun sonuna kadar bu rakam 1000 e dusecegı hatta daha assasına dusecegını soyleyebiliriz. buda satış demek fazlasıyla yeter de artar bize.. kapanıs tahmini 58850
[quote=Kennym;161551]APSD 4500 gorunen o kı fazlasıyla uzun acıldı bugun ıcın son haddede gun sonuna kadar bu rakam 1000 e dusecegı hatta daha assasına dusecegını soyleyebiliriz. buda satış demek fazlasıyla yeter de artar bize.. kapanıs tahmini 58850[/quote]
4500 tanede kısa açıldı aynı zamanda..
VOB 5 dk.
b dalgası üçgen ve c dalgası güzel bir 5 dalgalı hareket olduğundan ve %100 hedefine geldiğimizden dolayı short. c tepesi stop loss. Hedef boşluğun dolması.
[URL="http://img10.imageshack.us/i/vobsystemu.png/"][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/9127/vobsystemu.png[/IMG][/URL]
acılmadı hocam o kadar kısa.. sabah pozısyon kapttılar hsbc ye 1500 adete yakın.. sımdı 4500 apsde de azalma baslayacak mecburı kapatıslar..
[QUOTE=fXci;161539]jerfin gı büyük hareketlerden sonraki hareketler dahmin ve analiz edilemez oluyor gayri kör gibiyim[/QUOTE]
kötü gap yedim efiksim..:( bekliyorum kısalarla.. bu gapı kapatmamız lazım diye umud ediyorum..:..:
ben bu oluşumu yarıyol formasyonu olarak görüyorum efiksim, yatayda dinlendirme.. buradan 62.000 falan giderse harbi benim için sürpriz olacak..
[QUOTE=YAVUZHAN;161552]4500 tanede kısa açıldı aynı zamanda..[/QUOTE]
400 tanesı kapatıldı.. gerı kaldı 3600
longcuların pozısyon kapatmasına fırsat vermeden extra shortlar da acılmaya baslandı... düşüş hızlı olucak... gazamız mubarek ola..
63400 lü günün aynını yapıyorlar.. satıs fırsatı olustugu an basıyolar.. kendılerı yukseltıp yukarda pazarı olusturduklarını düşünüyorum.. iteleme günü...
tabi bunlar benım gorusum yanlıs düşünüyorum büyük ihtimalle ama ben aga olsam 58600 den sonra bu yukselısle umut dagıtıp gomerdım peşine. ortada fol yok yumurta yok nie yükselelim ? imf yalanıda kalmadı şimdilik...
[quote=Kennym;161556]400 tanesı kapatıldı.. gerı kaldı 3600[/quote]
5000 kontratın üstünde bir artış var apsd de..