Varmı DJ'nin falına bakan.
Printable View
Varmı DJ'nin falına bakan.
[QUOTE=parderi;72644]Varmı DJ'nin falına bakan.[/QUOTE]
8150 nin hiçbir önemi yoktur.
nasdaqda 1480 kritiktir.
yükselen dipler aşağı kırılmıştır. bugün değil.
long haftayadır dow için.
vob için değildir yorumlarım.
ama vobdaki ve avrrupadaki tedirginlikte bundandır.
kişisel görüştür.
[quote=parderi;72644]Varmı DJ'nin falına bakan.[/quote]
[U]A be atasın bi teminat sözleşme[/U] bakayım hayat falına.
Zengin olacan mı komple mi batacan.
Dow çıkacak mı. 5000 e mi gelecek ?_
Kıyamet ne zaman kopacak. söyleyivereyim sana.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72646][U]A be atasın bi teminat sözleşme[/U] bakayım hayat falına.
Zengin olacan mı komple mi batacan.
Dow çıkacak mı. 5000 e mi gelecek ?_
Kıyamet ne zaman kopacak. söyleyivereyim sana.[/QUOTE]
Bakla falı demedim be yav.
33075 asayasında
32100 potans
33075 üstesinde 33650 yeresine potans yeri cok basım dondurdu flat olmam ramen yuzum ısındı
bunların hepsi yavas harket eden kitle yuzunden cunki onlar short kapa short ac yapyorlar bikısım short hic bozmuyolar..
sindi 32100 yeresi cok onemde ora asayasında 31000 (cılız)...29200 saglam hedef yeresi var
kurt kapan bolgeden nefret edyorum cunki tecrube traders bile zarar yapyor
[quote=nunu;72462]Bank of America...yarin endeks uzerinde epey etkili olacak.[/quote]
bu mesaj dun gece buraya laf olsun diye yazilmadi. bank of america suanda %17 dususte.
[SIZE=2]NEW[/SIZE] [URL="http://finance.yahoo.com/q?s=BAC#"][COLOR=#000000]Real-time:[/COLOR][/URL] 8.45 [IMG]http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/us/fi/03rd/down_r.gif[/IMG] 1.75 (17.16%) [SIZE=2][COLOR=#000000]9:46am ET[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=parderi;72644]Varmı DJ'nin falına bakan.[/QUOTE]
dow jones future icun 8170 yeresi asayasında 7923 yeresine potanstayız amma dikat olma doru olur
IMKB ENDEKS 30 EN DÜŞÜK [B]32.107 [/B] EN YÜKSEK [B]33122[/B] aradaki fark [B]1000[/B] puan
VOB en düşük 31900 en yüksek 33700 aradaki fark 1800 puan.
Hem de o 1800 puanı kaç kere geldik gittik..
Sonra cas.no de diiynce kızıyorlar :)
At kollu makineye jetonu. Düz gelirse [B]şanlısın[/B]. Ters gelirse [B]kaybettin[/B]. Dik gelirse de kaybettin. :)))
[QUOTE=nunu;72649]bu mesaj dun gece buraya laf olsun diye yazilmadi. bank of america suanda %17 dususte.
[SIZE=2]NEW[/SIZE] [URL="http://finance.yahoo.com/q?s=BAC#"][COLOR=#000000]Real-time:[/COLOR][/URL] 8.45 [IMG]http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/us/fi/03rd/down_r.gif[/IMG] 1.75 (17.16%) [SIZE=2][COLOR=#000000]9:46am ET[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
güzel işte bu.
kapitilasyon gelmeden dönüş gelmez.
sayılı gün çabuk geçer.
Dow çıkar.
Amma velakin biz ne yaparız artık bilemiyorum...
Dow bu gece toparlar 8150 nin hatta 8200 ün üstünde kapatır.. Düşüş obama dan sonra.
150 den gelen alıslarımı tırstıgımdan 250 verdım flat kalacam ky psikolojisi :)
saat 16:55 100 endeks kapanış tahminlerini alalım. ben diyorum 25179
[B]Valla longladım billa da Longladım. Jetonu atttım makineye...ahanda bizim borsaya böyle cümleler yakışır :)[/B]
[B]33250 uzunum yarına .. [/B]bakalım noolcak..
Allam sen Obama ya kuvvetli nefesler ver )
önceki durumlarda piyasa fed müdahalesiyle bir şekilde dönüşünü yaptı,
ancak müdahale şansı yok şu an
cevap basit bankaları devlet almak zorunda.
göreceğiz. falcılık...
ama ne zaman? sorun burada.
başa dönelim salıya dikkat, -1,+1.
yurtdışı içindir.
bugünkü duruş sadece yarınki opsyon günü içindir.
7865-811x no tradedir.
1/2 Long dow da kapar bu gece 8220
Akşama kısaaaaaa, sabırlı olmalııııııı.
15.01.2009 17:00:24 *abd'de ocakta philadelphia fed endeksi -24.3 (beklenti -36.1, önceki -36.1)
9xxx den gelen düşüşte 7-10 gün arası düşüş olacak dediğimde,
forumlarda dönüş olduğunda OBAMA aşağı OBAMA yukarı yazılacak demiştim.
20 gün önce.
yazılıyor işte.
falcılık budur işte. he he.
evet yaklaşıyor
sp son kale 815.
[QUOTE=jelibon;72662]evet yaklaşıyor
sp son kale 815.[/QUOTE] dow hakkında bundan sonra ne görünüyor.cumadan itibaren yükseliş mi..
[QUOTE=abka;72663]dow hakkında bundan sonra ne görünüyor.cumadan itibaren yükseliş mi..[/QUOTE]
iki tezat yaşıyorum, 815-825 alım yeri.
ancak günün gelmemesi kafamı bulandırıyor.
ya kalan günler yataylaşıp dönecek, ya ?
ya noktaya inanacam ya tarihe.
mesele burda.
ama risk minumuma doğru gidiyor.
tüm sistemlar sat da olmalı..ama şu bir gercek ki [B]saatliklerde poz. uyumsuzluk [/B]var...saatlik uyumsuzluklar iyi tutar..geçmişdeki gözlemlerime bakarak konuşuyorum..o açıdan taze kısa kanımca oldukca riskli..
fit ve flat.. ancak gördüğüm kadarıyla forum çoğunlukla flat bir miktar long ve çok az short...flat in çoğunlukda olması nedneiyle Forum indikatöründen bişi çıkmıyo..Ama ben spek olsam DJ in biraz topralayacağına yatar, yarın hülülülü yukarı yapar sonra gelene baardım :)...emme velakin DJI de bir dram olasılığı mevcut..o yüzden ben flatim...ağa değilimki...dj göçecek ama ben burayı artı yapabilecem...olsa tükkan sizin
ha bak kapanmış farketmedim bile, bişi de diyemiyorum yönlendirme olmasın diye.
elde tek garanti şu, yeni dip yok.
cuma salı arası kısa vadeli kesin dip var ve 18 şubata kadar herhangi bir tarihte 9088 in geçilmesi.
geçilemezse yi sonra konuşacağım daha erken.
sevgiler.
[b][color=blue]long 32.275[/color][/b]...
[QUOTE=abka;72665]tüm sistemlar sat da olmalı..ama şu bir gercek ki [B]saatliklerde poz. uyumsuzluk [/B]var...saatlik uyumsuzluklar iyi tutar..geçmişdeki gözlemlerime bakarak konuşuyorum..o açıdan taze kısa kanımca oldukca riskli..[/QUOTE]
benden iyi anlattın bu cümleyle. demek istenilen bu.
senin ve benim teori hep tutuyor. ya en üste ya en alta.
bir hak daha var bunun için.
sadece araya girmeyecen.
sevgiler.
saatlik uyumsuzluklar genelde ayda bir kere oluşmuş..amma tam tutmuş...iyi akşamlar..
[QUOTE=jelibon;72667]ha bak kapanmış farketmedim bile, bişi de diyemiyorum yönlendirme olmasın diye.
elde tek garanti şu, yeni dip yok.
cuma salı arası kısa vadeli kesin dip var ve 18 şubata kadar herhangi bir tarihte 9088 in geçilmesi.
geçilemezse yi sonra konuşacağım daha erken.
sevgiler.[/QUOTE]
DOW TOBO için 9088 yukarı kırılırsa bakarız.. 7960destek dönüş olabilirde..Ocak ayı sağlam destek 7500-7600..
Ama olmazsa Şubatta 6666 yı gösterir bu adiler..
herkes longken dip avcılığı yaparken bu piyasa dönmez. ayrıca son 1 saatte apds +15000 e fırladı. resmen katliam oldu doğradılar milleti. iş yatırım gelene geçene verdi. dip avcılığı yersiz dönüşü görün sistemler al versin öle alın bence. sistemler satta ama kaç kişi şort?? ya long ya flat. gün pastaya da bakın diğer kısmı 12000 küsür long.
Hexen im seviyorum seni :)
Kaldık malsız :) Üstelik DJI in cortlayacağını düşündüğüm halde
Obama ile olumlu olacaksak, 35500 den fazlası bize yaramaz, oradan tekrar kısa olur..bakalım yarın ne olacak::)
Borsacı Özgür nerde yanıldı?
imf haberinden yanıldı.
yazdıkları tr ve dow için tezat olusturdu.
şu an dow için shortta olması lazım, ama vob için longa geçmiş. (sabahtan beri yazdıklarına göre)
tam tezat. yani kendi deyimiyle kumar.
peki noktaların kırılacağını kapitilasyonun geleceğini nerden anladık?
ftse 4200 altı kapanış.
sp banking indexin üçgeni aşağı kırması.
yükselen diplerin kırılması.
bağımlılığa bağlı olduğu içinde heryerde olması gerekliliği.
sevgiler.
[QUOTE=Vob Trader;72672]herkes longken dip avcılığı yaparken bu piyasa dönmez. ayrıca son 1 saatte apds +15000 e fırladı. resmen katliam oldu doğradılar milleti. iş yatırım gelene geçene verdi. dip avcılığı yersiz dönüşü görün sistemler al versin öle alın bence. sistemler satta ama kaç kişi şort?? ya long ya flat. gün pastaya da bakın diğer kısmı 12000 küsür long.[/QUOTE]
doru diyosun patron .. +. +. +. .. ben geceye flat girdim ..
[QUOTE=selçuklu;72676]doru diyosun patron .. +. +. +. .. ben geceye flat girdim ..[/QUOTE]
ben kısa kaldım. hep beraber izleyip göreceğiz
[QUOTE=Vob Trader;72677]ben kısa kaldım. hep beraber izleyip göreceğiz[/QUOTE]
Bravo.brv.brv.brv yarına tek geçtim seni, neden? yarın yukarı olsa bile fazla olmaz, düşüş olmazsa yatay olur o kadar:)
Ben de kisayim geceye... +.
he yarın bakarız duruma ..ona göre uygun pozu alırız ..
[QUOTE=Vob Trader;72672]herkes longken dip avcılığı yaparken bu piyasa dönmez. ayrıca son 1 saatte apds +15000 e fırladı. resmen katliam oldu doğradılar milleti. iş yatırım gelene geçene verdi. dip avcılığı yersiz dönüşü görün sistemler al versin öle alın bence. sistemler satta ama kaç kişi şort?? ya long ya flat. gün pastaya da bakın diğer kısmı 12000 küsür long.[/QUOTE]
doğrusu bu tabii, sabahtan beri anlatmaya çalıştığımda.
dönsün 1000 puan yukarıdan alırım.
ama bi soru sordum sabahtan beri B düşüşün bittiğinin teyidini arkadaşlar nerde aldı diye.
cevap veriyorum henüz almadılar. ama almaya yakınız.
sevgiler.
ataya yine aynı şeyi yaptılar dikkat ettinmi, ata öyle bir güne girince terse patlıyor, sonra yine terse, bu sefer atada yemedi ama. stoploss olsaydı tehlikeydi.
[QUOTE=jelibon;72681]doğrusu bu tabii, sabahtan beri anlatmaya çalıştığımda.
dönsün 1000 puan yukarıdan alırım.
ama bi soru sordum sabahtan beri B düşüşün bittiğinin teyidini arkadaşlar nerde aldı diye.
cevap veriyorum henüz almadılar. ama almaya yakınız.
sevgiler.[/QUOTE]
Ben eski trade yapımı bıraktım. kulaklarımı haberlere yorumlara ve beklentilere tıkadım 2 hafta önce kendi çapımda bir mekanik teknik sistem yazdım. harfiyen o sinyallere uyuyorum en dip ve en tepe yakalayamıyorum belki ama zararım da minimum oluyor. eskiden olsa kesinlikle bu gece long girerdim ama bugün sırf içimden bile gelmediği halde sistem sat diye şort girdim. bakalım sonumuz hayır olsun:)