-
sistemli ve hırs yapmadan kullan sermayeyi emin ol 70 kontrat hiç birşey değildir ve çok çabuk olur anlayamazsın bile. birde stres yaşamazsın bu şekilde. 10 kontrat ile işlem yapıyorsan 10 a böl 700 puana bir kontrat koy bak üç dört aya 70 kontrat oluyormu olmuyormu. burada insanı hırs ve stres bitiriyor
ilk 500 puan geçerse ilk açtığım kadar ekleme yapıyorum. mesela 60 ta 10 tane aldım 60.500 e geldi 10 tane daha alıyorum giderse buna 2 bin puan tanıyorum. ama olduda 60.500 de aldım 60 a geri geldi. ikinci aldığım 2. 10 taneyi kapatıyorum. gelirse aşağıda 59.500 de açarım. sabit kontrata başka eklemem yok. kazanç eklemeleri harici.
[COLOR="Red"]aynı arkadaştan alıntı...[/COLOR]
-
[QUOTE=jerfin;161580]sende mi..:..:
ne yapalım efiksim, ayı piyasasının başladığına inanıyorsak gereğini yapacağız.. her geceye mutlaka yarım kısada gir, artı açarsa fulle kısaları ve bekle.. nasıl olsa o gap dolacak..:)))[/QUOTE]
aynını yaptım emın ol gayri ::: emme grafı okuyamıyorum .... anlam veremeyorum gayri
-
[QUOTE=sazan;161553]VOB 5 dk.
b dalgası üçgen ve c dalgası güzel bir 5 dalgalı hareket olduğundan ve %100 hedefine geldiğimizden dolayı short. c tepesi stop loss. Hedef boşluğun dolması.
[URL="http://img10.imageshack.us/i/vobsystemu.png/"][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/9127/vobsystemu.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
tepriklerimi sunarım abi .. :D
-
analziim tutuyor gibi :)) daha 6000 apsd var sırada... bunun 4000 i kapanacak gibi en azından ve bu sert bi düşüş demek :)) ayular 2-0 önde..
ayu baskınııııııııı :))) bogalara mal vererekpis bi düşüşü ayarladı aga.. taktigini değiştirmemiş ...
-
Biraz daha aşağı yolu olmasına ragmen Sazan 450'den shortları kapar.
-
[QUOTE=fXci;161582]aynını yaptım emın ol gayri ::: emme grafı okuyamıyorum .... anlam veremeyorum gayri[/QUOTE]
boşver grafı falan efiksim..:..: emin ol bu strateji asla kaybettirmedi.. yeterki hangi piyasada olduğumuzda yanılmayalım..
boğa piyasasında yukarı gaplar dolmayabilir.. ayı piyasasında da aşağı gaplar... onun için boğa piyasasında mutlaka her geceye yarım uzun gir aşağı açarsa fulle yukarı açarsa yeterli gördüğün yerde karını realize et.. ayı piyasasında da tam tersi..:)))
-
Selçuklu, tam 375'te grafikteki bandın üstteki beyazına vurduk bakalım düşüş duracak mı ?
-
450 den lönkledim, asilerin sakinliği nedeniyle, ama bu lönkte son tur, çok güzel şeyler olacak, yalan dolan ve hile var, mini OBO var, aşırı shrt baskısı var, diğerleri doğrulamıyor, bu nedenlerle........
-
sabah son mesaımdın sonasında full şortlayıp ekranı kapatıp, toplantıya kaçtım..kendimi histeme teslim ettim..hedef 50000 a*...o kadar
-
çok heyecanlı, ağm temizlik yapıyo, iş sonunda kimi doğradığı belli olacak, uzun sürmez
-
-
[QUOTE=sazan;161586]Biraz daha aşağı yolu olmasına ragmen Sazan 450'den shortları kapar.[/QUOTE]
375 longum abi .. düşüş dursun mümkünse .. ralli olsun .. :o