-
[QUOTE=jerfin;161587]boşver grafı falan efiksim..:..: emin ol bu strateji asla kaybettirmedi.. yeterki hangi piyasada olduğumuzda yanılmayalım..
boğa piyasasında yukarı gaplar dolmayabilir.. ayı piyasasında da aşağı gaplar... onun için boğa piyasasında mutlaka her geceye yarım uzun gir aşağı açarsa fulle yukarı açarsa yeterli gördüğün yerde karını realize et.. ayı piyasasında da tam tersi..:)))[/QUOTE]
şinci ben grafı cozene kadar mola verceyım kara gectım kapadım jerfın flatos gayri 59375 yeresınden
-
full flat .. istirahatteyim .. :o
-
525 teyiz 600 e tekrar üçgene içine girer, güzel olur,
-
Toyota, formula 1 yarıslarından cekıldı
sezonu 5. Sırada bıtıren toyota takımı, formula 1 yarıslarından cekıldı.
Toyota baskanı akıo toyoda, duzenledıgı basın toplantısıyla formula 1
yarıslarından cekıldıgını belırterek, bundan boyle asıl ıslerı olan otomobıl
uretımıne agırlık vereceklerını bıldırdı.
Dunyanın onde gelen otomobıl uretıcısı toyota, kuresel malı krız
nedenıyle gecen yıl mart ayında buyuk zarara ugramıstı.
Toyota takımı, formula 1 yarıslarından cekılen ıkıncı japon fırması oldu.
Honda da gecen yıl aralık ayında malı krız nedenıyle yarıslardan cekılmıstı.
-aa-
-
son poz 525 kısa .. 550 üstünede stop yazdım ... artık canı nası isterse öyle hareket etsin ..
-
Aşağı baskı devam ediyor, ama mom da ağzını su aygırı gibi açmış bekliyor, tahminim kırılma yukarıya olacak, çünkü mom lar aşağıdan geliyor, olmazsa bu seviyeden yatay ağırlık kazanıyor, spot belirleyici olacaktır, üçgen içi 625 ve üstü oldu,(10 dk lık çizgi log )
-
vay **... 5 adet gold long kontratom dilber dudağı kıvamında...longsa long..longa gel golda gel destana gel
-
İsyan tekrar başladı, yer yer çatışmalar devam ediyor, burayada bir açılım gerekiyor, adamlar fena soyuldular, fena
-
aralık vade endeks full şort, aralık vade gold 5 long :) Birde yılbşı gecesi kar yağarsa bu yılı hiç unutmayacağım...Yılsonuna kadar portfoyu guncel bakiye çarpı 3 yapmayı planlıyorum..ama pala ne plnlıyor bilemeyom...
-
[quote=security;161611]İsyan tekrar başladı, yer yer çatışmalar devam ediyor, burayada bir açılım gerekiyor, adamlar fena soyuldular, fena[/quote]
PALA açılımı yapalım...E*G den indirip, kahraman ilan edeceğiz süsü verip gebertelim ..neyi
-
[QUOTE=abka;161579]Originally Posted by NostraOptima
[COLOR="RoyalBlue"]150 kontratlık hakkım var diyelim. 10 kontrat uzun açtım 60 binden. 59.500 de 10 daha 59.000 da 10 daha açtım 58.500 de 10 daha açtım. her 500 puana 70 kontrata gelene kadar açar ve beklerim daha fazla düşerse. örnekten devam edeyim. 58.500 den açtığımı 59.100 den gördüğü anda kaparım daha yukarı gider belki demem. 59 dan açtığımıda 59.600 gördüğü anda kaparım. tekrar düşerse aynı seviyelerden alım yaparım.ilk olarak 60 binden aldığım on kontrat kalır hedefi 63-64 bin. bu alım satım esnasında diyelimki 5 kontrat kar ettim. bunuda ilk aldığım 10 kontrata ekler toplam sayıyı 15 yaparım. sermayeden değil kardan ekleme yani. hedef 64 ise daha gidecekmi demem 64 te pozisyon kapanır ve o gün bir daha işlem yapmam düşsede çıksada. terse geldim diyelim 56.500 den aşağısına kontrat açmadan beklerim çünkü 70 hakkım orada doluyor. ama kapatmam hiç birini. mutlaka düzeltme olacaktır çünkü. zaten düzeltmeden itibaren 59 a kadar bile gelip geri dönse yine kar yazar çün 56.500 den alıp sattığın kontrat var en geriden itibaren işlemde.[/COLOR]diger siteden alıntı..[/QUOTE]
Peki 60000 den açtığı uzunlar aşağı gelmeyip hedef olan 64000 e giderse sadece 10 kontratla mı pozisyonu bitiriyor? 150 kontratlık hakkın var, senin istediğin yönde giderse sadece 10 kontratla gidiyorsun, ters pozisyonda kalıp zarar etmeye başlayınca ise 70 kontrata çıkıyorsun, bana pek mantıklı gelmedi. Zarar yönünde poz arttırmamayı bu işin alfabesi bilirdik.
-
Şu indikatör FDJ in 15 ve 60 dklığında, NU ve PU olduğunda süper çalışıyor..Şu an, FDJR bir NU tamamlar gibi..
[FONT=Times New Roman]2*RSI(8)+2*MFI(6)+CCI(12)+5*(PDI(9)-MDI(9))+2*ULT(7,14,28) [/FONT]