-
[QUOTE=Astatin;161610]vay **... 5 adet gold long kontratom dilber dudağı kıvamında...longsa long..longa gel golda gel destana gel[/QUOTE]
üvvv benım shortlar yalan oldu kapattım ula bile bile lades dedik yaf deli olmamak elde değil...dng.dng.dng.dng.dng.dng
-
[quote=Kennym;161616]üvvv benım shortlar yalan oldu kapattım ula bile bile lades dedik yaf deli olmamak elde değil...dng.dng.dng.dng.dng.dng[/quote]
65000 gibi sana geri sattayım diyorum...ne diyosun.kom.kom kıma şaka şaka...tahta bu kadar sığ olunca, sanki senin sattığını ben aldım gibi şeettimde...üwwwww...yae kenim goldda niye şortladın yaw....
-
Dostlar bizim sorun USD yle, bu aralar future leri bir kenara koyalım, yoksa %0,60 future ye uçar bir önceki kapanışa gelmezdik, borsalar forex se karşı, maç başladı,
inanç azaldı, realize şart, kanlı mı olacak kansız mı............kansız,....................
-
günlükdeki bollinger aşkı bambaşka, çöken vob unla çok yaşa...longlivbiirs
-
[QUOTE=fXci;161598]şinci ben grafı cozene kadar mola verceyım kara gectım kapadım jerfın flatos gayri 59375 yeresınden[/QUOTE]
en güzeli karı alıp çekilmek efiksim...+.
dax yukarı giderken bize verdiler.. dax doyuma ulaştı, şimdi dax'a verirlerken biz sert satış yermiyiz diye bi umudla ben bekliyorum daha..:))) bu açgözlülük çok kötü bir şey..:..:
-
distribuşın distribuşın..eylede distribuşın beylede distribuşın...eylede küskü beylede küskü... fresh one is on the way
-
fdjr..küskü belli şort belli
[IMG]http://i35.tinypic.com/2nu4yad.jpg[/IMG]
-
[quote=security;161590]450 den lönkledim, asilerin sakinliği nedeniyle, ama bu lönkte son tur, çok güzel şeyler olacak, yalan dolan ve hile var, mini OBO var, aşırı shrt baskısı var, diğerleri doğrulamıyor, bu nedenlerle........[/quote]
asiler 60 lığı dün ve bu gün boşalttılar, ancak bu son hareketlenmeleri 60 lık kesişmesinden, tetikteyim her an flat olup, kenara çekilebilrim, üçgen hikaye oldu, kendini içine atamadı, ama terso obo sağlam duruyor, yeresi 200 de, isyan 76,190 -a kadar, -e değin, -ceye dek, sürebilir,
-
FED in bu akşamki faiz kararında beklentiler ne yönde okuyanınız var mı?
ben ekonomistlerden kendimi soyutladığımdan takip etmiyorum da..:D
-
[quote=jerfin;161625]FED in bu akşamki faiz kararında beklentiler ne yönde okuyanınız var mı?
ben ekonomistlerden kendimi soyutladığımdan takip etmiyorum da..:D[/quote]
heee eksi 1 e düşürcekmiş...:) faiz arttırımının f si gelse dj bumşakala
-
[QUOTE=Astatin;161626]heee eksi 1 e düşürcekmiş...:) faiz arttırımının f si gelse dj bumşakala[/QUOTE]
bu geceye de kısa girecek biri için her yol bağdat'a çıkar nasıl olsa..:..::p
-
belki de elimdeki bu pozu hiç bozmadan direk geceye taşırım..