-
[QUOTE=Astatin;161617]65000 gibi sana geri sattayım diyorum...ne diyosun.kom.kom kıma şaka şaka...tahta bu kadar sığ olunca, sanki senin sattığını ben aldım gibi şeettimde...üwwwww...yae kenim goldda niye şortladın yaw....[/QUOTE]
yaf 73 sınırını gecmez geri teper deduydum , dolar fırlayıp buda 83 hatta bugun 91 olunca 2 gundur yemedıgım dayak kalmadı gold tahtasında.. dedım lanet olsun deget artık deyu kapattım kısaları.. subat tahtasında hala kısadayım.. subata kadar yukseltmezler umarım :P ıyıce dayak manyagı oldum zatı.. yakındır orayıda kapatırım...
-
[quote=jerfin;161627]bu geceye de kısa girecek biri için her yol bağdat'a çıkar nasıl olsa..:..::p[/quote]
cık...benim yol memlekete çıkar...Shadizar
-
[QUOTE=selçuklu;161607]son poz 525 kısa .. 550 üstünede stop yazdım ... artık canı nası isterse öyle hareket etsin ..[/QUOTE]
300 cover ve uzun .. ralli olur tahminim ..
-
spot açılışıyla alım çılgınlığı bekliyorum .. hayırlısı artılk...
-
isyan bastırıldı 600 -e kadar, -e değin, -ceye dek, lönk devam........
-
200 altında stop yazılı... long devam ..
-
apsd 9000 e geliyo hiç hayırlı gorunmuyo sonu.. dibini bulduracaklar sanki su kacırır bu boru..
-
-
bu cızgıların onemı cok buyuktu emme hepsı şinci bırbırıne gırıyore 59100 e dikkat
[IMG]http://i38.tinypic.com/3451r95.png[/IMG]
-
dün yurtdışı göçerken bizi bırakmadılar, tuttular.. şimdi ise bi yurtdışına bak, bir de bize... ahh pala yatacak yerin yok...dng
-
-
YYSD... zıp zıp zıp.. para sayma makinası kimseydi..:..::..: