anlasılan o ki saglam bi long kaynagı yaratmıslar basa basa indiriyolar haliyle stoplar calısıyo onlarda basıyo .. dibini bulur bugun yazık oldu yarı yolda indik gene shortlardan... saglık olsun
Printable View
anlasılan o ki saglam bi long kaynagı yaratmıslar basa basa indiriyolar haliyle stoplar calısıyo onlarda basıyo .. dibini bulur bugun yazık oldu yarı yolda indik gene shortlardan... saglık olsun
akbnk yıkılıyorrrrr
tahta sapıttı heheh:::
[quote=jerfin;161645]YYSD... zıp zıp zıp.. para sayma makinası kimseydi..:..::..:[/quote]
:..::..::..: fena değil ha :)
[url]http://www.parasaymamakinesi.com/detailproduct.asp?CatID=31&SubCatID=74&ProdID=59[/url]
58800 lönk emme cokh korkuyom ::: cok zorlarsa ıkıncı lönk yerım var emme o bende sakhlı galsın gayrı... bu lönklerı 59125 den vermek ucun aldım gayrı :::
Boşuna sabır dememişler.
Akşamki şortlar 775 kapanır. Amma sabahtan beri 9 değil 99 doğurdum.
piyasa çok sert her iki yönede..
apsd dikkat çekici !!!
burası kötü çökecek , hizmetlerde gerilemeye başladı.. yandı gülüm keten helva mode on.. yükselirken short yakıtı toplayan agam düşerken long yakıtını topluyo gari.. dahada iflah olmaz burası..
Patron ralli olur, gol olur
[QUOTE=fXci;161656]58800 lönk emme cokh korkuyom ::: cok zorlarsa ıkıncı lönk yerım var emme o bende sakhlı galsın gayrı... bu lönklerı 59125 den vermek ucun aldım gayrı :::[/QUOTE]
58800 lönkler 59025 flatos gayri
avatarı değiştim gayrı .. şelale olur .. küskübar olur .. %8 düşeriz tahminm .
Abiler,dolar aralık vadeliye dikkat..usul usul yukarı atıyor kendini..