it s time for a big fall..
aga fall in love .lelele.lelele.lelele
Printable View
it s time for a big fall..
aga fall in love .lelele.lelele.lelele
Şu anda yön gösteren sinyal yalan söyler.
Çoğunluk her nedense duygusal olarak şorta odaklanmış. Ama 16,30 a kadar
850 altı beklemiyorum. Dow is e 5 likten 60'a kadar alda yükselerek açılacağını
bekliyorum. Seans sonunda şortumu giyerim.
600 puan makasın ** ha...eksi makas isderük...
Bu arada KUIN the 1.75 nerelerde..sesi çıkmmoorrr
acılan agresif shortlar ıcın pozisyon kapama basladı .. bi sure yukselıs olucak
58800 / 58600 aralığıda tutmazsa 57500 e kadar bir potansiyel oluşacak..
[IMG]http://i36.tinypic.com/2w4whs1.gif[/IMG]
[quote=security;161624]asiler 60 lığı dün ve bu gün boşalttılar, ancak bu son hareketlenmeleri 60 lık kesişmesinden, tetikteyim her an flat olup, kenara çekilebilrim, üçgen hikaye oldu, kendini içine atamadı, ama terso obo sağlam duruyor, yeresi 200 de, isyan 76,190 -a kadar, -e değin, -ceye dek, sürebilir,[/quote]
Asilerin bu 60 lık kesişmesi fren görevi gördü, ancak taban sevişmeleri uzar ise onlarda yatayda çünküm,76,319 a kadar yükselebilirler, tersi her durumda [I][COLOR=red]bu gün için[/COLOR][/I] ralli olur, gol olur, excellent olur,..........olmadı baskılı yatay olur..........
slow trader abka 59.000 dün maliyetli longları,(imkb-100 45000 stopllos olmak koşuluyla )
62000 hedefle bekler...
o neydi öyle be ayağı tökezledi resmen kafa ustu çakıldı ::::::
Sanki çıkış öncesi bayat numara gibi vurdular aşağı.
Bu arada iş olsun diye yazdığım 850 leride kucağıma vermişler.
[quote=security;161690]Asilerin bu 60 lık kesişmesi fren görevi gördü, ancak taban sevişmeleri uzar ise onlarda yatayda çünküm,76,319 a kadar yükselebilirler, tersi her durumda [I][COLOR=red]bu gün için[/COLOR][/I] ralli olur, gol olur, excellent olur,..........olmadı baskılı yatay olur..........[/quote]
koşuşturmamı, rallimi, birazdan belli olur,
*KAP* :..::::
beşiktaşta bir mekanı devralmak için görüşmelere başladım.alhol ruhsatıda var,yeme,içme,dijiturk filan fıstık...
yanlız yerini astiye söylemeyi düşünmüyorum.yoksa beleş alholden batarık.
Vob 15 dakika
Ciddi analiz edelim bakalım.... 587xx sağlam durursa yukarı ataklar olacak sonradan uyarmadı demeyin...[B] ilk etap 594xx....... orayı geçebilirse 60xxx görebilir.[/B]
[B]Aşağı potanslar ne derseniz[/B]
587xx altında 583xx son kale var ..... 583xx altında bizi kimse kurtaramaz.
[IMG]http://i37.tinypic.com/s6qesi.png[/IMG]