[QUOTE=fXci;161717]59550 cort :::[/QUOTE]
59450 flatos +100 pıvan daha :::
Printable View
[QUOTE=fXci;161717]59550 cort :::[/QUOTE]
59450 flatos +100 pıvan daha :::
K*dumun dolarını tepeden longladık gene..üwwww..
Bir müdet yazışmalara ara verecem, asilerin grafını günlüğe aldım, fazla işlem yapmamak için, çünküm forex, galdıraçları farklı, bizim gibi deel, bu arada yarına hazır olmalıyım, ağam gaplara başladı çünküm, ya hazır olmalı, yada flatos olmalı, çünküm yereler belli, ayu vidosu yayınladık, boğa olduk, somona doğru gidiyoruz, sakin olmak lazım, şu anki proceksiyonum ağrıdan bakınca, 52800 üstü puvanlardan şortos (gün içi ters yüz nedeniyle), tersi 54000 değdirmecesinde longos(gün içi tersyüz nedeniyle)....
hay**, 58675 e şort kavır alış yazmıştım, toplantıya girerken..way**
[quote=security;161723]Bir müdet yazışmalara ara verecem, asilerin grafını günlüğe aldım, fazla işlem yapmamak için, çünküm forex, galdıraçları farklı, bizim gibi deel, bu arada yarına hazır olmalıyım, ağam gaplara başladı çünküm, ya hazır olmalı, yada flatos olmalı, çünküm yereler belli, ayu vidosu yayınladık, boğa olduk, somona doğru gidiyoruz, sakin olmak lazım, şu anki proceksiyonum ağrıdan bakınca, 52800 üstü puvanlardan şortos (gün içi ters yüz nedeniyle), tersi 54000 değdirmecesinde longos(gün içi tersyüz nedeniyle)....[/quote]
düzeltme 52800 62800 dür....
[IMG]http://i35.tinypic.com/314thqg.jpg[/IMG]
fdj gün...
yysd *q
tahta manyadı gene .. vay anasını ...
[QUOTE=Astatin;161726][IMG]http://i35.tinypic.com/314thqg.jpg[/IMG]
fdj gün...
yysd *q[/QUOTE]
pu var patron o grafta .. ::: hehhee :D
sert ralli bekliyom..3 günlük taban ve pu lar var...62000 olsun
dolarda küskü var...
Arkadaşlar 3 gündür üst üste aynı saatlerde elektrik gidiyor... Hem de en az 1,5 - 2 saat... Valla laptop ve usb modem olmasa çıldırırdım heralde... Biz bu kafayla AB ye falan giremeyiz :) Milletin işimi var, hastası bebeği mi var (kombi çalışmıyor,hava soğuk) hiç düşünen yok... Kes gitsin ...
O kadar ayunun içinde boa ne yapar, deli dana gibin olur,........