Ne oldu şimdi? akp kapatılmadı herşey iyimi oldu? ergenekon ne olacak, yurtdışı ne olacak? ABD çöküşe devam edecek, peki bizimkiler şimdi yaz aylarında ralli mi yapacak?:)))
Printable View
Ne oldu şimdi? akp kapatılmadı herşey iyimi oldu? ergenekon ne olacak, yurtdışı ne olacak? ABD çöküşe devam edecek, peki bizimkiler şimdi yaz aylarında ralli mi yapacak?:)))
[QUOTE=cbaykus;25266]mbm akşam şhortlar devam edecekmi .????
bence bunun devamı gelmesi lazım..[/QUOTE]
52600 altı sistem sat veriyor... 15 dakikalık.. şu an o civardan teptik...
o yüzden bunun altındaki kapanışlarda
kesin kısa....
ek olarak grafik atmıştım.. dow uyumsuz olacak diye saatlikte...aşagı..
dowuda düşününce her halükarda kısa girecegim bu gece için...
saatlik ve günlük alda hala onu unutmamak lazım...
o yüzden yarın 15 daklık tekrar al ile başlarsa bende uzarım tekrar.. yapacak bir şey yok...
[QUOTE=cbaykus;25266]mbm akşam şhortlar devam edecekmi .????
bence bunun devamı gelmesi lazım..[/QUOTE]
52600 altı sistem sat veriyor... 15 dakikalık.. şu an o civardan teptik...
o yüzden bunun altındaki kapanışlarda
kesin kısa....
ek olarak grafik atmıştım.. dow uyumsuz olacak diye saatlikte...aşagı..
dowuda düşününce her halükarda kısa girecegim bu gece için...
saatlik ve günlük alda hala onu unutmamak lazım...
o yüzden yarın 15 daklık tekrar al ile başlarsa bende uzarım tekrar.. yapacak bir şey yok...
[QUOTE=cbaykus;25270]Hoş geldin BULL market......
arada ugrasan yazsan...bilğilendirsen bizi.....:)))[/QUOTE]
Hoşbuldum sn çbaykuş:))), bilgi değerli tabii, hele bu zamanda, fakat havada ralli kokusu alıyorum sanki, geçen yazda bu tip bir ralli olmuştu biliyorsun, şimdi ergenekon davasınıda atlatırsa piyasalar, vadeli olur 80.000 , ama bakalım nasip, saygılar.
[QUOTE=cbaykus;25270]Hoş geldin BULL market......
arada ugrasan yazsan...bilğilendirsen bizi.....:)))[/QUOTE]
Hoşbuldum sn çbaykuş:))), bilgi değerli tabii, hele bu zamanda, fakat havada ralli kokusu alıyorum sanki, geçen yazda bu tip bir ralli olmuştu biliyorsun, şimdi ergenekon davasınıda atlatırsa piyasalar, vadeli olur 80.000 , ama bakalım nasip, saygılar.
53500 e kadar teper 53500 üstüne giderse 3 element 2 al olur ben 1/2 daha long olur
su an 3 element 1 al 2 sat long koruyorm
53500 e kadar teper 53500 üstüne giderse 3 element 2 al olur ben 1/2 daha long olur
su an 3 element 1 al 2 sat long koruyorm
[QUOTE=hexen;25274]53500 e kadar teper 53500 üstüne giderse 3 element 2 al olur ben 1/2 daha long olur
su an 3 element 1 al 2 sat long koruyorm[/QUOTE]
53500 geçer bu olursa düzeltme olark kalır bu düşme ve çıkmaya devam tek sorun negative uyumszluk olr long stop 52700 çok stop ettirmeseler iyi
[QUOTE=hexen;25274]53500 e kadar teper 53500 üstüne giderse 3 element 2 al olur ben 1/2 daha long olur
su an 3 element 1 al 2 sat long koruyorm[/QUOTE]
53500 geçer bu olursa düzeltme olark kalır bu düşme ve çıkmaya devam tek sorun negative uyumszluk olr long stop 52700 çok stop ettirmeseler iyi
evet 53500e geldik buranın geçilmesi longlara kuvvetlendirme yapar 3 element 2 ala olur tek sorun negative uyumsuzluk
52850 son long lar tutyorum
evet 53500e geldik buranın geçilmesi longlara kuvvetlendirme yapar 3 element 2 ala olur tek sorun negative uyumsuzluk
52850 son long lar tutyorum