[quote=excali;161960]Limp Bizkitt'çi seni ....brv
Not: imzan için yazılmıştır..[/quote]
ıııykkk.. "tiskinirim" ben onlardan...onlar yanlışş hatırlamıyorsam my way on the highway diyorlardı...mana ve şekil olarak hiç ilgili değil benim imzamla...
Printable View
[quote=excali;161960]Limp Bizkitt'çi seni ....brv
Not: imzan için yazılmıştır..[/quote]
ıııykkk.. "tiskinirim" ben onlardan...onlar yanlışş hatırlamıyorsam my way on the highway diyorlardı...mana ve şekil olarak hiç ilgili değil benim imzamla...
[quote=Astatin;161959]Dear Mr. SAZAN and SAZAN the Gorgeous,
Bu grafa daha önce bravo dedim ama sonra üzerinde düşündüm ve kararımı verdim. Evet arkadaşlar bence PALA, SAZAN'ın ta kendisidir. Arada bir ben PALA değilim süsü vermek için veya onun PALA olabileceği kimsenin aklına gelmesin diye, çıkıp bu şekilde ne yapacağını söylüyor. Öyle ya PALA her zaman düdükler ve ne yapacağını kimse bilmez. DOlayısıyla SAZAN da PALA olamaz süsü verilmiş olur olaya:::::::::::: Yani en azından PALA bıyığı olmalı bay SAZAN ın diye tahmin ediyorum.:..:[/quote]
"Bak ciddi ciddi son 2-3 aydır bir arkadaşımla ben (sistemleri birlikte yarattığımız ve EW olayına sonradan giren ama 2-3 yılda tüm olayı bitiren, Sidabumi, hisse net'de) pozisyon giriş ve çıkışlarında kademelerin bizim emirlerimizi kaldırması (kaldıramaması) sorunu için ne yapacağımızı düşünüyoruz. (DJI yada SP futures'a geçiş yada bizde aşamalı giriş gibi)" :..:
Hadi şimdi bul bakalım söylediklerim gerçek mi, yoksa uydurmaca-kaydırmaca mı ? .kom
[quote=Astatin;161962]ıııykkk.. "tiskinirim" ben onlardan...onlar yanlışş hatırlamıyorsam my way on the highway diyorlardı...mana ve şekil olarak hiç ilgili değil benim imzamla...[/quote]
[B]"My Way"[/B]
special, you think your special you do,
i can see it in your eyes i can see it when you laugh at me look down
on me and, you walk around on me just one more fight
about your leadership and i will straight up leave your shit
cause i've had enough of this and now i'm pissed (yeah)
this time i'm a let it all come out this time i'm a stand up
and shout i'm a do things my way,
[B]it's my way, my way
or the highway[/B] this time i'm a let it all come out this time
i'm a stand up and shout i'm a do things my way,
it's my way, my way
or the highway just one more
fight about a lotta things and i will give up everything to be on my own again,
free again this time i'm a let it all come out this time
it's my way, my way
or the highway this time i'm a let it all come out this time
it's my way, my way
or the highway someday you'll see things my way cause you never know,
no ya never know when your gonna go someday
you'll see things my way cause you never know,
no ya never know when your gonna go just one more fight
and i'll be history yes i will straight up leave your shit
and you'll be the one who's left missing me (yeah)
this time i'm a let it all come out this time
it's my way, my way
or the highway this time i'm a let it all come out this time i'm a stand up
and shout i'm a do things my way,
it's my way, my way
or the highway someday you'll see things my way cause you never know,
when ya never know when your gonna go someday
you'll see things my way cause you never know,
when ya never know
Büyle diyorlarmış,,
neyse..
Konuyu kapatayım.:rolleyes:
cümleten günaydın .. bol kazançlar .. gün boyu dışarda olacağım bugün .. açılışa bakıp poza karar veririm artık ..
Sazan'da günün ilk yarısında toplantı manyağı olacak ve intikam için de milleti toplantı manyağı yapacak. Uzunca bir süre yokum. Kalanlara bol kazançlar.
[quote=sazan;161963]"Bak ciddi ciddi son 2-3 aydır bir arkadaşımla ben (sistemleri birlikte yarattığımız ve EW olayına sonradan giren ama 2-3 yılda tüm olayı bitiren, Sidabumi, hisse net'de) pozisyon giriş ve çıkışlarında kademelerin bizim emirlerimizi kaldırması (kaldıramaması) sorunu için ne yapacağımızı düşünüyoruz. (DJI yada SP futures'a geçiş yada bizde aşamalı giriş gibi)" :..:
Hadi şimdi bul bakalım söylediklerim gerçek mi, yoksa uydurmaca-kaydırmaca mı ? .kom[/quote]
Sidabumi'yi, senle arkadaşş olduğunu, önceleri EW ye şiddetle karşı olup, işin içine girince hayran olduğunu, senle diyalog içinde olduğunu biliyorum:cool: Bunlar uydurmaca değil.
Sizin emirlerinizle kademelerin kalktığı (kalkamadığı) da muhtemeln doğrudur çünkü ben bile 100 kontrat dönerken bazen kademe kaldırıyorum :) ..Yani buda uydurmaca değildir.
Derinlikden dolayı FSP ve DJI ya geçmeyi düşünüyor olmanız ise gayet doğal. Bundada uydurmaca yoktur.;)
Ama aksini iddia edecek olan çok olacaktır muhtemelen, lakin bence VOB da para kazanmak FSPX de yada FX de para kazanmaktan daha dolay..Bence! ve Bana göre! Belki benim psikolojim öyle "oriente" olduğu için bana öyle
geliyordur ama bence öyle :)...
Traş ol patron pala bıyık sana yakışmıyor.kom
ne yalan söyliim..beklediğimden güçlü açtı...59400 açılış ve aşağı süzülüş bekliyordum...üwwwww
fulll kısa .. şelale olur tahminim. .
[quote=Astatin;161968]Sidabumi'yi, senle arkadaşş olduğunu, önceleri EW ye şiddetle karşı olup, işin içine girince hayran olduğunu, senle diyalog içinde olduğunu biliyorum:cool: Bunlar uydurmaca değil.
[B]Sizin emirlerinizle kademelerin kalktığı (kalkamadığı) da muhtemeln doğrudur çünkü ben bile 100 kontrat dönerken bazen kademe kaldırıyorum :)[/B] ..Yani buda uydurmaca değildir.
Derinlikden dolayı FSP ve DJI ya geçmeyi düşünüyor olmanız ise gayet doğal. Bundada uydurmaca yoktur.;)
Ama aksini iddia edecek olan çok olacaktır muhtemelen, lakin bence VOB da para kazanmak FSPX de yada FX de para kazanmaktan daha dolay..Bence! ve Bana göre! Belki benim psikolojim öyle "oriente" olduğu için bana öyle
geliyordur ama bence öyle :)...
Traş ol patron pala bıyık sana yakışmıyor.kom[/quote]
Benim kademe kalkmasıyla kasteddiğim o değildi. Mesela flat'sın. Piyasa bir yana hareket ediyor ve sistem AL sinyali veriyor. Bazen, AL sinyali gelene kadar ki oluşan toplam volume , senin piyasaya sokacağın miktarın altında oluyor. ::::..: (Bu durumda tavuk mu yumurtadan yoksa yumurta mı tavuktan çıkmış oluyor)
Ben olsam bunu abartılı bulur ve inanmazdım. Gerçek ? Yalanın kallavisi ?.
.dng
Kaçtım artık.
ahanda projeksyon .. şelale olur gol olur tahminim ... çıkıyorum .. size bol kazançlar .. kapanış tahminim .. 51575 kayıtlara geçsin ..
[URL=http://img269.imageshack.us/i/adszzmx.png/][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/2679/adszzmx.png[/IMG][/URL]
59000 uzunlar 500 den flat..niyet kötü..
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar