59000 kırılsın,[B]düşen merdiven formasyonu gereği[/B]:) ,55.000 de soluklanırız..
Printable View
59000 kırılsın,[B]düşen merdiven formasyonu gereği[/B]:) ,55.000 de soluklanırız..
ben dun spot 30 un ındıklerınde cok pıs yukselıs sınyallerı gormustum bu dusus de neyin nesi :( üvvv ula fırlaması lazım buranın
[quote=sazan;161973]Benim kademe kalkmasıyla kasteddiğim o değildi. Mesela flat'sın. Piyasa bir yana hareket ediyor ve sistem AL sinyali veriyor. Bazen, [COLOR=red]AL sinyali gelene kadar ki oluşan toplam volume , senin piyasaya sokacağın miktarın altında oluyor[/COLOR]. ::::..: (Bu durumda tavuk mu yumurtadan yoksa yumurta mı tavuktan çıkmış oluyor)
Ben olsam bunu abartılı bulur ve inanmazdım. Gerçek ? Yalanın kallavisi ?.
.dng
Kaçtım artık.[/quote]
AL sinyali gelen kadar oluşan toplam volume??? iyi ama nerden itibaren (sadece al sinyali gelen bardaki volume mü kasıt?):)..
(Şaka bir yana, geriye dönük hesaplamaları sabit olmayan yani değişken X noktasından itibaren yapmak düşüncesindne yola çıkarak jimnastik yapıyorum..her zamanki gibi en önemli konu x=?:..:)
Tavuk yumurta sorunsalına gelince..."Yaratılış" a inananlar için bunun yanıtı kolay:..: Sadece bilimsel olarak ispatlanmış şeylere inananlar için ise daha da basit....
emme sorunu, her tavuk yumurtadan, her yumurtada tavukdan çıkmalıdır paradigmasına kıstırırsak elbette yanıtı olmaz:::
once eşeği 575 longla kaybettik sonra 575 den geri verebilince sevindik..
ule yok elimi sürmeyecen gari.. izleyiciyim bugun...
600 flat a*
Herkese Günaydın ve Vob bizimle beraber olsun......
650 short a*
bugün iki gündür yaptığının tersini yapabilir gün sonuna kadar çıkarıp son bir saatte verebilir
günaydın arkadaşlar,kolay gelsin !
sistemler 250 de bile sat vermedi **...bugünde sistemler haklı çıkacak galiba...
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?t=wa&wid=18&aid=2681[/URL]
Şimdi ben Ayuyun ama zorla beni boa yapacaksınız, ya bırakın bu ağa senoryolarını, dün herkez birbirinin halini yetrince gördü, yazılan yazılar ortada, gelinen yer ortada,
dün yazı kaleme aldık, gecenin ortasına kadar, vatan evladına katkı olsun, soyulmasın çarpılmasın diye, teşekkürümüz bile yok..............