-
[quote=Astatin;161994]sistemler 250 de bile sat vermedi **...bugünde sistemler haklı çıkacak galiba...[/quote]
evet patron benim 5 dk lıkta sat vermedi sabah gabi ve 250 en düşüğünde bile..
dünün son 2 saatinde hortlayan yukarı iştah şimdilik devam ediyor görüntüsü var..
-
60 dk lıkta çok net bir + uyumsuzluk oluştu.
60500 üstüne çıkabilecek piyasa 61 bin üstünü deneyebilir ancak 61 bin üstünü çok ciddi direnç olarak görüyorum..
[IMG]http://i37.tinypic.com/2j0nhua.gif[/IMG]
-
[quote=security;161996]Şimdi ben Ayuyun ama zorla beni boa yapacaksınız, ya bırakın bu ağa senoryolarını, dün herkez birbirinin halini yetrince gördü, yazılan yazılar ortada, gelinen yer ortada,
dün yazı kaleme aldık, gecenin ortasına kadar, vatan evladına katkı olsun, soyulmasın çarpılmasın diye, teşekkürümüz bile yok..............[/quote]
Dünden kalan 3/10 longu kapatmadım, py yi iyi yakaladım, iyi analiz edebilyorum, ağa bu yüzden benimle barışık, kavga etmiyoruz eskisi gibi,
teknik analiz yardımcı olmaya başladı, her kes dikkat ettsin dolar endeksine, çünkü neden deyil, sonuç özelliği taşıyor......
-
[quote=YAVUZHAN;162000]60 dk lıkta çok net bir + uyumsuzluk oluştu.
60500 üstüne çıkabilecek piyasa 61 bin üstünü deneyebilir ancak 61 bin üstünü çok ciddi direnç olarak görüyorum..
[IMG]http://i37.tinypic.com/2j0nhua.gif[/IMG][/quote]
ve o PU görüntüsü aşağı kırılırsada -2000 yazar
-
[quote=Astatin;162006]ve o PU görüntüsü aşağı kırılırsada -2000 yazar[/quote]
58800/58600 aralığı yine test edilir ve tutmazsa 57500 e sert bir çekilme görebiliriz,katılıyorum..
-
hadi *q...düş artık ...pala nın **
-
Bu arada, şu şans oyunlarından büyük ikramiye kazananların hepsinin bir hikayesi var...Bizim de olsun....Arkadaşlar 1 ile 54 arasında bir sayı seçip, özel mailime atarmısınız :)... Mail atan ilk 12 kişiye e, ikramiye çıkması durumunda 100 er kontrat hediye..hemde şort...
-
5 dk lık sat verdi 59400 den..
-
Şimdi bekliyorum, DXY yakın takibimimde, dün yazdığım gibi 60 lık şarjörü boştu dolmak üzere, günlük şarjörü ise bu gün ve yarın oyalanacak tahminen, bu endexte 76,81 üstüne kalıcı gidilmedikçe ayu py si başlamaz, şu anda 75,910 ve gün yükseği 75,970 bekleyip göreceğiz, kararlarımda belirleyici olacak
-
[quote=security;162017]Şimdi bekliyorum, DXY yakın takibimimde, dün yazdığım gibi 60 lık şarjörü boştu dolmak üzere, günlük şarjörü ise bu gün ve yarın oyalanacak tahminen, bu endexte 76,81 üstüne kalıcı gidilmedikçe ayu py si başlamaz, şu anda 75,910 ve gün yükseği 75,970 bekleyip göreceğiz, kararlarımda belirleyici olacak[/quote]
60 lık şarjör aşağı döndü, fiyatlar hemen etkilendi görüldüğü üzere, fakat onay henüz yok, 75,820 son değeri.........
-
Şimdi DXY düşüyor, USD düşüyor, dax düşüyor, futursuzlar düşüyor, hepsi aynı anda düşemez, en azından dxy ve usd nin yükselmesi lazım, bir yalan mevcut bekle ve gör,....
-
Adam cnbc-e de çıkmış zayıf dolar var dünyada, bu bize yramıyor diyor, adama sorarlar bu zamana kadar neredeydin diye, realizeci, tetikçi, hatta daha ileri giderek arkasından ABD faizleri bir an yükseltsin diyede ekledi tetikçi, realizeci..................
bunu martta söylemesi gerekirdi...................................................................