-
[quote=Astatin;162028]Zaten şort değilmiydin diye sormayacağım...4 ayrı hesap sözkonusu ise gerisi teferruattır :)
Bu arada 1 ile 54 arasında bir sayı tahminizi PM me alabilirmiyim[/quote]
Aynen öyle ama 5 hesap. 3 sistem, 1 UV, 1 SW.
Açar kapar vs söylediklerimin hesap SW için geçerli. (sistem demiyorsam).
-
Arkadaşlar dow futurları anlık görebildiğiniz bir adres varsa yazarmısınız
-
[quote=ATHLON;162031]akıllar bulanık,trader ın dönek lik duygularını sonuna kadar zorluyor...kararlılığını da kaybedip tamamen dönek duygularıyla hareket ettirip maymun etmeye çalışıyor.büyük resmi görmek lazım şu sıralar,fiyatlar içinde maymun olmak değil...[/quote]
Eyvallah....:cool:
Kırılımın sert olabileceğinin göstergesi diye düşünüyorum..
-
yvsd....emortım nerde yaww..kuın de yok üww
-
[QUOTE=Astatin;162027]ALOOOOO..daha iki kişi gönderdi...TOKOBA, PAMBIK,; CERFIN, ELSTOCK, FXci ve tüm arkadaşlar... hasta etmeyiniz adamı..(SAZAN toplantıd aolduğu için muaf, ama gördüğü ilk an yazarsa sayıyı süper olur)[/QUOTE]
uuaaffff hiç bakmamıştım bu topiğe..:..: 33
-
yatayda vuruşanlar... bir zamanlar bir futbolcu vardı Buruşaga diye..ey gidi eyy
-
bence asıl gümbürtü dow açılınca kopacak....lelele
-
[quote=oguzhan;162050]Arkadaşlar dow futurları anlık görebildiğiniz bir adres varsa yazarmısınız[/quote]
[URL="http://www.adblue.de"]www.adblue.de[/URL]
-
dow bugün 9700 ü kırdı kırdı.. yoksa küstüm, oynamıyorum yapacağım..:D
-
[QUOTE=YAVUZHAN;162058][URL="http://www.adblue.de"]www.adblue.de[/URL][/QUOTE]
Sağolasın yavuzhan sende olmasan ...... yağmurlu havada su yok
-
[QUOTE=Astatin;162027]ALOOOOO..daha iki kişi gönderdi...TOKOBA, PAMBIK,; CERFIN, ELSTOCK, FXci ve tüm arkadaşlar... hasta etmeyiniz adamı..(SAZAN toplantıd aolduğu için muaf, ama gördüğü ilk an yazarsa sayıyı süper olur)[/QUOTE]
ülem kuzunun topiğindeydim gayri bakmadım buraya heç ::: döktürdük jerfinle orda eyle analizler ettikki ::: 32
-
[quote=fXci;162063]ülem kuzunun topiğindeydim gayri bakmadım buraya heç ::: döktürdük jerfinle orda eyle analizler ettikki ::: 32[/quote]
kim tutar sizi::: şortuz ayuyuz gururluyuz zero işlem yes crashysange :)