-
Kesin intele oynuyor bunlar kesin bilanço sızdı yarın da cıtıyle belki 8000 çif dip sonra geri dönüş olur burda bi çoğumuz 8200 kapanacığını bildiği halde yinede bazılaının iym pskoljısını bozdu bazılırınında eli gitmedi işte açılış 33000 lerden olur en az
-
şimdi senayo su dow 8100 e iner 8250 kapatır hep aynı muhabbet
-
evet altın için düzeltme süreci hedef olan 800 de bitmiştir. ralli modu başlamıştır, ilk hedef 900 üstüdür.
sevgiler.
-
Eksi açılıp + kapayan + açılıp - kapayan tüm endekslerden nefret ediyorum :..:
-
[QUOTE=jelibon;72733]evet altın için düzeltme süreci hedef olan 800 de bitmiştir. ralli modu başlamıştır, ilk hedef 900 üstüdür.
sevgiler.[/QUOTE] zaman analizine göre 18 şubata kadar 9.000 i gecen ralli demiştiniz herhalde..yanlış hatırlamıyorum değil mi.
-
haberler hikayedir, mühim olan tarihlerdir. 1 gün çektirdi bize ama sorun değil. dip oluşumu böyle olur.
çarşamba (ben perşembe demiştim önce) itibarıyla olacak olan 7-10 günlük düşüş yani B yükselişimizin B düşüşü bugün itibarıyla bitmiştir amerika için.
815 hedefti, 817 ile sonuçlandı. şöyle diyelim hedeften belirlendiği üzere 815-825 arasından tekrar longa geçildi. 820. bu alım 1 ay tutulacaktır.
Artık B yükselişin C yükselişindeyiz. teyid gelmiştir.
hedef 9088 üstüdür.
bakın vob için hiçbir şey yazmıyorum.
sevgiler.
-
peki burada sp destekle yol alacağız.
dow için 8000 esasen psikolojik destek olmaktan öteye gitmez.
ancak 89xx üzerinde yapılan iki günlük esasında TEYİDLİi kapanış ancak aşırı alım bize bu düşüşün asla 7865 (en kötü olasılık) altına inmeyeceğini gösteriyordu. yani 7500ler, 7600ler, 7700 ler ve daha aşağıları asla söz konusu değildi. sp için hedef vardı zaten 815.
şimdi alınan mala sımsıkı sarılmakta olay. almayanlar için eğer py daha mal alacaksa yapacağı aşağı hareket alım fırsatıdır.
sevgiler.
-
[QUOTE=jelibon;72737]peki burada sp destekle yol alacağız.
dow için 8000 esasen psikolojik destek olmaktan öteye gitmez.
ancak 89xx üzerinde yapılan iki günlük esasında TEYİDLİi kapanış ancak aşırı alım bize bu düşüşün asla 7865 (en kötü olasılık) altına inmeyeceğini gösteriyordu. yani 7500ler, 7600ler, 7700 ler ve daha aşağıları asla söz konusu değildi. sp için hedef vardı zaten 815.
şimdi alınan mala sımsıkı sarılmakta olay. almayanlar için eğer py daha mal alacaksa yapacağı aşağı hareket alım fırsatıdır.
sevgiler.[/QUOTE]
dowu bilmemde vob da seans sonu iş yatırım doğrası resmen milleti efg ile beraber. gelene geçene serbest mal verdiler. bakıorum bakıorum pastaya kasşılığını bulamıyorum
-
son derece VİP destek olan nasdaq 1480 için hafif aşağısından 1456 den tepki gelmişitir beklenilen üzere.
sevgiler.
-
[QUOTE=Vob Trader;72738]dowu bilmemde vob da seans sonu iş yatırım doğrası resmen milleti efg ile beraber[/QUOTE]
amacı yarın malı ucuza almaktı.
-
dow F 120 dakikalık grafiginin guncel hali buyrun
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/120dow3c5685.png[/IMG]
-
[QUOTE=hexa;72715]Jelibon, altın XAU için verdiğin tavsiyeyi unutmadım heran altın alabilirim :) Fakat şu 800 kırılma meselesi düşündürüyor, zor ihtimal fakat kırarsa ve 790 görürse almayı düşünüyorum tavsiyesi olan varmı? :)[/QUOTE]
Sevgili hexa ben tavsiye vermedim firkrimi söyledim.
10 puanlara takılı kalma, hedeflenen oldu ama hala başlangıçta.
sevgiler.
-
[QUOTE=haguan;72741]dow F 120 dakikalık grafiginin guncel hali buyrun
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/120dow3c5685.png[/IMG][/QUOTE]
güzel grafik Sayın Haguan.
yorumuda ben yazayım.
eğerki bu süreç 74xx ten gelen rallinin düzeltmesi olmasaydı ki düzeltmesiydi, daha aşağısındaki iki noktaya bakacaktık.
mart sonlarında onlara bakacağız.
sevgiler.
-
[QUOTE=abka;72670]saatlik uyumsuzluklar genelde ayda bir kere oluşmuş..amma tam tutmuş...iyi akşamlar..[/QUOTE]
Bu görüş fal değil, bir tespıt. Ama iyi bir tespit.+.
-
[QUOTE=jelibon;72740]amacı yarın malı ucuza almaktı.[/QUOTE]
alır artık babayı :)
-
[QUOTE=Vob Trader;72746]alır artık babayı :)[/QUOTE]
yapar o ayarlamasını bir şekil.
-
bu forumda uzuncu agirlikli anlasilan.
jerfin, ayu arkadasim, neredesinnnnn? cadiyi zaten eller almis:p
-
E hadi 8140 ı da gösterde dön geri.
-
[QUOTE=jelibon;72747]yapar o ayarlamasını bir şekil.[/QUOTE]
usta boru deil 16ooo adet :) birde efg var 7000 uzundan 8000 kısa oldu :) nASIL olcak bende merak ediorum
-
[quote=Vob Trader;72750]usta boru deil 16ooo adet :) birde efg var 7000 uzundan 8000 kısa oldu :) nASIL olcak bende merak ediorum[/quote]
ne olacağı basit...:) abiler şimdi benim gibi dua ediyolar şu dj artı kapatsın diye..ppk faiz haberi felan ne kadar yukarıdan açılırsa o kadar iyi..ordan çak pençeyi :)
-
[quote=Astatin;72751]ne olacağı basit...:) abiler şimdi benim gibi dua ediyolar şu dj artı kapatsın diye..ppk faiz haberi felan ne kadar yukarıdan açılırsa o kadar iyi..ordan çak pençeyi :)[/quote]
.dng.dng.dng
spot bugun niye eksi kapatmadi saniyorsun?
-
:..:[quote=nunu;72752].dng.dng.dng[/quote]
ford batıyo nunu..imzayı değiştir artık:..:
-
[quote=Astatin;72753]:..:
ford batıyo nunu..imzayı değiştir artık:..:[/quote]
bosver sen benim otomobili:..:, gerceklesmis haberlere oynama yeter:p
-
hadi be dowum benim aslanlarımm verin şöylee 8020 kapatın
-
[quote=furkan;72755]hadi be dowum benim aslanlarımm verin şöylee 8020 kapatın[/quote]
8188.8
-
[QUOTE=furkan;72755]hadi be dowum benim aslanlarımm verin şöylee 8020 kapatın[/QUOTE]
Sanırım 8220 demek istediniz.
-
[QUOTE=parderi;72757]Sanırım 8220 demek istediniz.[/QUOTE]
shortum oyle bir boş temenni de bulundum :)
gun sonunda yazmıştım dow hikayemi bile bile short kaldık kalanıda açılışta basıcaz artık
-
[QUOTE=Vob Trader;72750]usta boru deil 16ooo adet :) birde efg var 7000 uzundan 8000 kısa oldu :) nASIL olcak bende merak ediorum[/QUOTE]
efg 18000 malda 150 puan karda bugün. nakış gibi işledi esas yönü long.
işin bügünkü satışlarının amacı yarın 33000 bölgesinde kapışma yaratmak içindir.
yön verici ortalamalarla alım yapar. amaç kynin elindeki malı kapmaktır. bunu yaparkende her şekilde bu riski almak zorundadır.
hadi tüyoyu vereyim.
bu tip oluşumda endeks eksi kapar (bu gece) ve futureda eksi gider (yarın gün içinde) , gün içindeki avrupanın eksisindede kapışma hissi verilerekten mal geriye toplanılır. PY nin amacı asla 1000-2000 puan değildir.
sevgiler.
-
[QUOTE=furkan;72758]shortum oyle bir boş temenni de bulundum :)
gun sonunda yazmıştım dow hikayemi bile bile short kaldık kalanıda açılışta basıcaz artık[/QUOTE]
Aman ha hemen açılışta basma. İbram abi , pardon İbrahim Obama geliyor artık
adam sağ mı gösterir, sol mu gösterir bilinmez ama her kes bi ümit bağlamış işte:rolleyes:
-
Dowdan 6 kırmızı çubuktan sonra bir yeşil çubuk!
-
anlasilan hic ayu kalmamis, e ben de gidiyim o zaman, bogalar hayal kursunlar rahat rahat:p
-
dow çok az artı ile kapattı gibi..ma biz kapanınca %2 eksi idi..birde 200 puanlık merkez bnk. faiz indirimi olunca kanımca açılış güzel olacak..fdow %0,50 artı bile olsa 800 puan gaple açarız..o zamanda 8 gündür sat olan sistemim nihayet al verecek..sisteme enter bekliyorum..çünkü sistemden erken inmişdim...faiz inişi bankalar şerbet gibi oldu...bana mutlaka gap lazım..sabah gapi..yoksa sistem al vermeyecek..
-
ABD'de uçak düşmüş..
[url]http://www.hurriyet.com.tr/dunya/10787643.asp?gid=229[/url]
-
birşey yokmuş zorunlu iniş yapmış nehire herkes kurtarılmış..
-
[QUOTE=parderi;72760]Aman ha hemen açılışta basma. İbram abi , pardon İbrahim Obama geliyor artık
adam sağ mı gösterir, sol mu gösterir bilinmez ama her kes bi ümit bağlamış işte:rolleyes:[/QUOTE]
Hüseyin değil miydi o?
-
[QUOTE=VOBiX;72766]Hüseyin değil miydi o?[/QUOTE]
Doğru Hüseyin olacakdı. E bizde hüso obama deriz.:..:
-
bu arada...Intel...kapanis sonrasi cok kotu bilanco acikladi...yarin citi'ye eslik eder artik...
-
[QUOTE=jelibon;72759]efg 18000 malda 150 puan karda bugün. nakış gibi işledi esas yönü long.
işin bügünkü satışlarının amacı yarın 33000 bölgesinde kapışma yaratmak içindir.
yön verici ortalamalarla alım yapar. amaç kynin elindeki malı kapmaktır. bunu yaparkende her şekilde bu riski almak zorundadır.
hadi tüyoyu vereyim.
bu tip oluşumda endeks eksi kapar (bu gece) ve futureda eksi gider (yarın gün içinde) , gün içindeki avrupanın eksisindede kapışma hissi verilerekten mal geriye toplanılır. PY nin amacı asla 1000-2000 puan değildir.
sevgiler.[/QUOTE]
Senelerdir derinlikli ekran izlerim. tahvil derinliğe kdr her derinliğim var. öle mal kapmakmı olur ky denilen kısım pastadaki diğer kısımdır. bugün işin satışları ve efgnin long coverlerini ky karşıladı. 2 gün evvel yükselişde sankonunda 2500 uzun olup dün 3500 kısa olup bugünde 1000 uzun oldunu varsayarsak py diye mekanizma olmaması lazım. 3-5 olsa poz tamam yem dersin ama boru deil 16000 kontrat onun yanında 7000 uzundan 8000 kısaya dönen efg de var. nerden baksan 70-80 trilyon poz büyüklüğü var tamam tezgahda olabilir ama riske atılan rakam büyük. belki adam dowda longladı hedge de olabilir. heleki 34500 den 32500 e gelirken en iyi satıcılar sanko,marbaş,öncü iken 2000 puan indikya pastaya gram güvenim de yok. yarın alsın babayı iym.
-
[QUOTE=nunu;72762]anlasilan hic ayu kalmamis, e ben de gidiyim o zaman, bogalar hayal kursunlar rahat rahat:p[/QUOTE] VOB Trader var ya!
-
Hadi size bir soru. TL cinsi bono/tahvillerin reel getirisi bugünkü indirimle %3e düştü. Yeni yabancı %3 için hem ülke hem de kur riskini almak istemez. Eski yabancı da kur yüksek olduğu için çıkamıyorsa yabancının itfadan dönen sıcak parası nereye gider?