Doları ve DXY yi fena göçerttiler, 800 den long oldum, bir yirmi dak daha sabır benim için süper olacaktı......
Printable View
Doları ve DXY yi fena göçerttiler, 800 den long oldum, bir yirmi dak daha sabır benim için süper olacaktı......
apsd yi nasıl yorumluyorsunuz ?
[quote=abka;162094]sistem test edecegim...
[B]indikatörü x olsun...[/B]
[B]alım şartı: Fml( "x")=6[/B]
[B]satım şartı: Fml( "x")=4[/B]
olsun..
bunu test etmek için buy,sell,buyorder vs... nasıl yazabilirim...
[B]yani alım satım şartı açık olarak nasıldır...[/B]
x yerine aynen indikatörün açık şeklini yazdım vs. olmadı...[/quote]
aynı şekilde yazacaksın system tester da. Fml li olarak yani.
Tekrar kanal dışı bu gün yatayda yukarı gibi bir şey, ağa çok iyi oynuyor, eski günlere döndü sanki, kısaları uyuşturuyor, uzunlarıda, reflex leri yok ediyor,
[QUOTE=abka;162094]sistem test edecegim...
[B]indikatörü x olsun...
alım şartı: Fml( "x")=6
satım şartı: Fml( "x")=4[/B]
olsun..
bunu test etmek için buy,sell,buyorder vs... nasıl yazabilirim...
[B]yani alım satım şartı açık olarak nasıldır...[/B]
x yerine aynen indikatörün açık şeklini yazdım vs. olmadı...[/QUOTE]
Yazılış bana göre doğru, demek ki hiçbir zaman 4 ve 6 ya eşit olmuyor.
Birde büyük ve küçük olarak deneyin.
haydi küskücanlar saldırım beahhhhh..kükücanlar damlaya damlaya küskübar olur
59600 iyi çalışıyor..
bu gidişle yine yukarı tepecek gibi..
[quote=security;162102]Tekrar kanal dışı bu gün yatayda yukarı gibi bir şey, ağa çok iyi oynuyor, eski günlere döndü sanki, kısaları uyuşturuyor, uzunlarıda, reflex leri yok ediyor,[/quote]
çok pis oynuyor, tam bir indik düşmanı gibi, aracıya çalışmayacam bu gün, son durumda long poza devam,
[quote=Astatin;162106]haydi küskücanlar saldırım beahhhhh..kükücanlar damlaya damlaya küskübar olur[/quote]
Aman dikkat, bizim VOB'a bakınca destek kırmış gibi görünüyor ama patron FDOW sadece desteğe çarptı döndü. FDOW'a bakmadan poz açılmaz aman dikkat...
düşüşe inanç azalıyor ortamda...indikler kararsız..sistemler alda ama 200 puan aşağıda yön değiştirirler... pala fena bir şaplak hazırlıyor ama du bakalım kime...
ili gündür Kaptan Swing trade yapsak köşeydik **..eskiden GAP lia çılışlarda parayı cebe kor beklerdim fırsat için....ama şelale hanımın tanelerini bekleyeceğiz diye bir süür potans kar alamadık **
slm millet...larossian hoca nerde bilen var mı