Hareket büyük gelecek, marjlar büyüdü, acaba pelamdamı sıkıştı, futursuzlar hariç herkez aşağıda, bu durumda veri olmazsa dow,..............................................
Printable View
Hareket büyük gelecek, marjlar büyüdü, acaba pelamdamı sıkıştı, futursuzlar hariç herkez aşağıda, bu durumda veri olmazsa dow,..............................................
[quote=Astatin;162113]iki gündür Kaptan Swing trade yapsak köşeydik [/quote]
Yapmadığımızı da kim söyledi? Köşe olmadığımızı da kim söyledi? :..: Tam tırtıkçı piyasası bu hafta. Düşünce alıyorum, 150 puan götürüp bırakıyorum, çıkınca satıyorum, 150 puan götürüp bırakıyorum. Ekim zararımı çıkardım bile.
I love you Pala.... :..:
(Hep kazmalıklarımı yazıyorum burada, bi kere de başarılarımı yazayım no'olur hava atıyo demeyin.... :))))
kademeler boşaldı bir anda..
hareket yaklaşıyor galiba ?
inşaat izinlerinin ta**
işsizlik taleplerinin de ta**
Kanala gelki görem, elin uzat gül verem......
zor seviyelerdeyiz..
60325 üstünde yaklaşık 1000 puanlık bir yukarı potansiyel daha oluşabilir..
59700 altına dönüş son durumu bozar ve stop gerektirir bence..
[IMG]http://i34.tinypic.com/2w23ckk.gif[/IMG]
Toplantılar sonrası....uyk
Tüm ziestemler, değişik zamanlarda ala dönmüş :eek:. SW Flat.
Bu sistemlerden biri, düşüşteki tüm karın %80'inin sıfırlayacak şekilde de zarar yazmış.
Ne ala ne ala. Muck pala.
Faiz kararları öncesinde İki olasılık vardı, ya usd, ya gold, ikiside yükseldi, gold dediler,
Son durumda faizler sabit olduğuna göre, diğer değişkenler müteharrik, bu durumda borsa yukarı, altın yukarı, emtia yukarı, petrol yukarı, parite yukarı, usd aşağı, isyana devam(yer,yer), asiler kuvvetlendi ama meme vermediler, yayın iki saat sürdü, canlıydı.................çatışmalar artarak devam edecek..........................................
[QUOTE=enorton;161731]Arkadaşlar 3 gündür üst üste aynı saatlerde elektrik gidiyor... Hem de en az 1,5 - 2 saat... Valla laptop ve usb modem olmasa çıldırırdım heralde... Biz bu kafayla AB ye falan giremeyiz :) Milletin işimi var, hastası bebeği mi var (kombi çalışmıyor,hava soğuk) hiç düşünen yok... Kes gitsin ...[/QUOTE]
Dün bu mesajı 16.10 da atmışım ve bugün yine elektrik kesik :( Ben hala DKLD...
DKLD: Dünden Kalan Longarla Devam :)
60 400 geçilirse fren tutmaz, 61300 olur, panik olur, can yanar, koşuşturma biter,....
indikler adam olur, akşam tekrar bkıldığında graflar anlamlı olur,..............................