-
[quote=enorton;162130]Dün bu mesajı 16.10 da atmışım ve bugün yine elektrik kesik :( Ben hala DKLD...
DKLD: Dünden Kalan Longarla Devam :)[/quote]
Çok zamansız olmuş enortonum, manyak bir piyasa var, aynı gün hem küskü bar, hem ralli, hem yatay, anlayacağın 4 mevsim birden...........
-
[quote=sazan;162123]Toplantılar sonrası....uyk
Tüm ziestemler, değişik zamanlarda ala dönmüş :eek:. SW Flat.[/quote]
60300-60400 gibi 2 li 3 lü hatta 5 li tepe yapalım mümkünse...üwwww:..:
-
SN sazan dünkü mesajınızda 60300-60400 arası tuzak olacağını yazmıştınız.bugün içinde geçerli mi ? teşekkürler
-
dow açıldığında aynı iştah devam edecekmi merak ediyorum ?
-
[quote=ttcetinkaya;162136]SN sazan dünkü mesajınızda 60300-60400 arası tuzak olacağını yazmıştınız.bugün içinde geçerli mi ? teşekkürler[/quote]
Aslında bay sazanın akşamki yorumu kararımda etkili oldu, poz çıkmak yerine long ta kalmaya karar verdim, doğruydu çarşambanın gelişi dünden belliydi,.... Ancak Dov un kendi adamlarını döveceği tuttu, olmasa bu gün
iyi puvan alacaktık,.........olsun zararı yok.............................
-
Fdowda kaçta direnç var? 9.852 mi acaba?
-
işlem saatleri uzadığından beri piyasa saat 15:30 a kadar yerden ayağa pas yapıyor gerektiğindede topu taca atıyor.nasıl olsa vakit geniş..
son 2 saattede hücum..
-
[quote=YAVUZHAN;162140]işlem saatleri uzadığından beri piyasa saat 15:30 a kadar yerden ayağa pas yapıyor gerektiğindede topu taca atıyor.nasıl olsa vakit geniş..
son 2 saattede hücum..[/quote]
evet yaa 15:30 a kadar uyuşturma seansı resmen.. 15:30 sonrasında mac şekli tamamen değişiyor...
sabah çok erken saatlerden beri dikkatlice piyasayı izleyenler uyuşmuş oluyor biraz...
-
[quote=Barney;162139]Fdowda kaçta direnç var? 9.852 mi acaba?[/quote]
brak bu işleri barney...:) ben senin alemlerine hastayım..bir gün bir bar ortamı ayarlayayımda ava çıkalım :) yawww süper bir karakter bence dizideki barney
-
[quote=Astatin;162143]brak bu işleri barney...:) ben senin alemlerine hastayım..bir gün bir bar ortamı ayarlayayımda ava çıkalım :) yawww süper bir karakter bence dizideki barney[/quote]
Acaip yaw tam adamım benim .lelele
Dimi ya destek dirençte neymiş sarışınmı esmermi onu söle sen boşver direnci mirenci :D
-
60200 den kısaldım..rasgele....dow %1,5 artı açmalı...eee sonra..
-
[QUOTE=Astatin;162143]brak bu işleri barney...:) ben senin alemlerine hastayım..bir gün bir bar ortamı ayarlayayımda ava çıkalım :) yawww süper bir karakter bence dizideki barney[/QUOTE]
[QUOTE=Barney;162144]Acaip yaw tam adamım benim .lelele
Dimi ya destek dirençte neymiş sarışınmı esmermi onu söle sen boşver direnci mirenci :D[/QUOTE]
Ne Barney i yaw... Tatar Ramazandan başka karakter tanımam... :)
[IMG]http://www.hafif.org/imaj/mansonilized/tatar2.jpg[/IMG]