-
İki akşamdan beri girdiğim poz ertesi sabah terste kalıyor ve işlemsiz azap verici bir sabırdan sonra herhangi bir saatte kara geciyor.
Bildiğimdenmi hayır ancak öğrendiğim şu yatay piyasada paniklemeden beklerseniz kar edeceğiniz bir an mutlak geliyor.
60250 satış ve flat. Nalet olsun böyle piyasaya.
-
şimdi boğalar bi omuz verirler kesin...
-
[QUOTE=enorton;161547]60200 yukarı geçilmeden shortlar daha avantajlı gözüküyor...
BYYLD :D[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;161550]BYYLD : Başka yorum yok long devam... :)
Valla graf falan bakmadım abi :) 60200 ü günlerdir xtraderx söylüyor... 60200 altı short üstü long... Dün zaten hiç üstüne atamadık, bugün de oradan döndük...[/QUOTE]
[QUOTE=XTRADERX;161551]VOB gün içi RO - destek TA - direnclerimiz;
60200/60600-61200
59800/59200-58525
gecen geceden altın rakam olarak verdıgım 60200 ustunde kapanıs olması durumu bugun ozellıkle son 2-3 dk da 60300 lerden 60100 lere kadar gelen satıslarla ne kadar onemlı oldugunu hıssettırdı.......ve yapılan hamle cok onemlı bır harekettı
yarın yıne 60200-59200 bandı takıp edecegım band aralıgı olucaktır
59200 asagı gecılır ıse 58525 destegı asagı gecılmesı beklenebılır
60200 ustunde kalabılır ıse yada kaldıgı surece saat 15,45 e kadar 60600 e gıdemezler ıse son saatde sert satıslar gelebılır
usd&tl analızı ısteyen dostlarıma ;
1,4852 destek ustunde kaldıgı surece hedef 1,5124/1,5250
1,4852 altına sarkması halınde 1,46 sevıyesı gorevını yapacaktır
iyi geceler dostlarıma[/QUOTE]
Üstadın dün geceki yazısı... 60200 yine önemini koruyor...
-
dunku oyunun aynısı degilmi bu :) yarın gene -1000 gap icin hersey müsait.. ulan aga bulmusun bi senaryo hergun aynı geyik.. her olayın boyle senın bı senaryo buluyon aynı seyle iteleyip duruyosun millete.. yok imf yok not artırım yok dow + actı aman haydın gaza gelelım.. yaf yeter ne kaypak adamısın sen ver kararını telef oldu gariban ky :)
-
-
Eğrisi doğrusu yok bu işin, 60225 ile 3/4 kısa.
Yarın Pala nasıl olsa bir saate eşşek gibi ekmek verecek.
-
[QUOTE=Kennym;162157]dunku oyunun aynısı degilmi bu :) yarın gene -1000 gap icin hersey müsait.. ulan aga bulmusun bi senaryo hergun aynı geyik.. her olayın boyle senın bı senaryo buluyon aynı seyle iteleyip duruyosun millete.. yok imf yok not artırım yok dow + actı aman haydın gaza gelelım.. yaf yeter ne kaypak adamısın sen ver kararını telef oldu gariban ky :)[/QUOTE]
Buna benzer bir durumu geçen yıl ekim ayının sonlarında görmüştük... Sabah eksi gap sonra son 1-2 saat alım coşkusu, ertesi sabah yine eksi gap ve yine daha sonrakapanışa doğruu alım coşkusu... Sonrası ise ilginç...
[IMG]http://img686.imageshack.us/img686/2683/adsza.jpg[/IMG]
-
geceye 60200 kısalarla girmeyi düşünüyom..
-
-1000 gap on the way tomorrow
-
vay anasını..ama bu kez durum farklı..dün forum ben ve athlon hariç uzundu..şimdi herkes kısaya dönmüş **...gap yukarı olabilir bu durumda üwwww
-
tatiden herkese merhaba...
bu aralar borsayla meteroloji doğru orantılı gidiyor...
uğraşamadığım için flatım yoksa sistemlerim 64500 lerde sat vermişti. ama arasıra göz ucuyla kapanışlara bakıyorum..
gün sonu;
[B]60.000-60.200[/B] altında kapanış olursa yarın [B]artı gap[/B]
[B]60.200-60.400[/B] arası kapanış olursa [B]eksi gap[/B] olur der benim tecrübe...
ama piyasa bu herzaman tecrübeyle gitmez o ayrı konu...
neyse herkese bol şanslar...
-
2 gündür alıştırdı aşağı yukarı diye...şimdi insanlar bu sefer yapmaz diye düşünüp flat girecek olursa...ve aşağı gap açıp dönüşü yapmazsa biz kısada ısrar edip de beklediği karı elde edemeyen teknikçileri sırtından atıp milletin kafasına vurur ihtimali kuvvetli ben de şu anda...
4 gündür fena korkuttu millet caydı bitti walla psik olarak.verirse yarın çoook kazanır çünkü kuş gibi serbest dalış yapar....sırtı bomboş...