yarın inşallah 59000 kıracagız...satış baskısı feci...ne dirençmiş 602000...
Printable View
yarın inşallah 59000 kıracagız...satış baskısı feci...ne dirençmiş 602000...
%80.83 ihtimalle gap yarın yukarı
kısayım...
portfoy düne göre değişmedi.... zero işlem...açılış gapını değerlendirmeliydim..nalet olsun diyorum..yarın yukarı gap ihtimali daha fazla..öyle olursa yarın sabah 09:00 ile 09:30 arası teessüf ve kınamaları kabul edeceğim..üwww
[quote=ATHLON;162191]kısayım...[/quote]
olmayanmı var...satış baskısı süsü verdiler sona doğru..herkes şortladı..nasılsa dj de zibil gibi artı diye..dj %2 üzeri artı kapatır..ve yarın yukarı gap olur..geçmiş olsun..hayırlı olsun cümlemize..bende kısayım
kısa olmaya değer,kazanç-risk ort. yaptıımda...
yuaw arkhadaşlar bı benmı flatım yuanı herkeşlermı cortingale oldu :::
ağırlıklı olarak 200 ün altında işlem geçti yani yarın artıgap olabilir. ama son saniyelerde birileri durumu mu sezdi ?yoksa millet çok mu cin oldu? anlamadım.
son saniyeler görüntü biraz bulanıklaştı.
kısalar 5-0 geride yarın için zira ben kısa girdim geceye.. acılıstan 600 gap yeriz ben pozisyonu kapatırım sonra dibini buluruz tasalanmayın :::::::::
[QUOTE=Kennym;162201]kısalar 5-0 geride yarın için zira ben kısa girdim geceye.. acılıstan 600 gap yeriz ben pozisyonu kapatırım sonra dibini buluruz tasalanmayın :::::::::[/QUOTE]
Auahhuahuahuhu koptum. .dng. Aynı ben:::
kanımca dow 10045 civarından dönüp ew(b) yi tamamlar mı acep...dönsün,rahatlasın o da ben de...yok dönmedi,er kişi niyetine...
bu sefer long lar iş yapacak gibi..