-
[QUOTE=oguzhan;162245]Günaydın arkadaşlar hayırlı işler biz kısacılar için sitressiz bir gün olması dilekleriyle heralde bu günde epey debeleneceğiz.[/QUOTE]
günaydın herkese ,
evt bugun ayılar için debelenme hatta tartaklanma günü ancak agada bugunu iyi değerlendireceğini düşünüyorum gaza gelmiş piyasada cok iyi mal itekler aga gecen hafta aynı şeyi yaptı zira bence bulunmaz fırsat itekleyebilir gaza gelmiş boğalara .. bakalaım acılıstan sag kurtulursak devamı gelir herhalde :))
-
herkese günaydınlar, bol kazançlar.
bir süredir işlerin yoğunluğundan dolayı yazamadım.
afiyettesinizdir umarım teknikçiler, taktikçiler, acemiler, tecrübeliler, vurkaççılar, sabredenler, şanslılar...:)))
güzel, bol kazançlı bir gün olsun. hatta o kadar bol kazançlı olsun ki, geceye (ve dahi) haftasonuna (ben bile, evet evet ben bile) pozda kalabileyim.
o kadar yani! :..:
-
günaydın..
asti senin günlük vob sistem nereden sat vermişti...fotografınıda verirsen eyü olur
-
Günaydın,
BU ARADA ACIKLANAN YABANCI YATIRIMCI ISLEMLERINE GORE EKIM AYINDA YABANCILARIN MKB’DE 183.9 MILYON DOLAR NET ALIMDA OLDUKLARI GORULUYOR. OCAK-EKIM ITIBARIYLE DEGERLENDIRILDIGINDE ISE NET ALIM TUTARI 1 MILYAR 470 MILYON DOLAR.
-MATRIKS-
-
[quote=abka;162248]günaydın..
asti senin günlük vob sistem nereden sat vermişti...fotografınıda verirsen eyü olur[/quote]
buyur apka...
[IMG]http://i34.tinypic.com/xof4gi.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=Kennym;162201]kısalar 5-0 geride yarın için zira ben kısa girdim geceye.. acılıstan 600 gap yeriz ben pozisyonu kapatırım sonra dibini buluruz tasalanmayın :::::::::[/QUOTE]
dün yazdıgım mesaj aynen gerceklestı kısaları 725 ten kapattım kol kesip piyasa yamulur biraz sonra.. sırf beni beklıyolar sanki...
-
bu arada istopum..bugün tarım dışı istihdam verisi ile birlikte -muhtemelen iyi gelir- finali oynayabilirler..kenardayım
-
yakın vade olarak 63600 den sat vermiş(bar kapanışı)..aralığa uyarlarsak 64.000 falan eder...
sagol asti.
-
[quote=abka;162253]yakın vade olarak 63600 den sat vermiş(bar kapanışı)..aralığa uyarlarsak 64.000 falan eder...
sagol asti.[/quote]
ben sana zaten aralık vadeyi gönderdim...63850 görünüyor kapanışı..dur yvadeye de bakayım ama son hafta uzak vade yvadeden daha önce sinyal veriyor ve biliyor..3 dür böyle oluyor..daha öncede yazmıştım...ayrıca yakın vade 62175 kapanışı ile sat vermiş...
Amma sana bir hatırlatma; şimdiye kadar günlükte, gün içi sat sinyali geldiği an hiç günsonu terse dönmedi..yani ben günlükte geçici sat çıktığı an uyguluyorum..forumdada yazmıştım 64500 gibi geçici sat çıkmaya başlamış ve kısaları fullemiştim o zaman
-
Günaydınlar... Herkese bol kazançlar...
Bugün bu hafta ilk kez ekran başında vakit geçirme fırsatım var. DAX'ın açılmasıyla yukarı hareket beklediğimden 60.625'ten full longistan yaptım. Stop'um 300'de...
DOW'un da akşam + gap ile açıp 2-3 saat sonra şelale moduna geçmesini bekliyorum. Yani yarın sabah bizde büyük çaplı - gap beklentim var. Geceye short. Daha sabah 9:30'da söylüyorum ona göre.... :..:
-
Bir mail grubundan;
"Bilindiği üzere, "öğrenen yazılım" yaklaşımı ile çalışan sisemler, 15 ve 60 dakikalık periyotlarda alda kapatmıştı ve son gün içinde %1 gibi bir performans yakaladılar. Her ne kadar bu sistemlerin vereceği sinyalleri takip etmek gerekiyorsada, bugün ABD den çok önemli iki veri geleceğini hatırlatmak isteriz. Bu nedenle bugün IMKB ve VOB açılışlarının iyi olacağını ancak verilerin getireceği riski almak istemeyenlerin satışları daha sonra hafif gerileme olabileceğini ve piyasanın verileri beklemeye gireceğini düşünmekteyiz.
Uzun vadeli perspektifden bakıldığında, krize geçici ancak olası tek çözüm olarak, merkez bankalarının piyasalara para pompalaması ile oluşan yalancı baharın sonlarına gelindiğini düşünmekteyiz. Son dönemde iyi gelen bazı verilerinde bu baharın son günlerini temsil ettiğini düşünüyoruz. DJI da olası en iyi hedefin 10300-400 bandi olduğu düşünülmekle birlikte biz bu değerlerinde görülmeyeceğini ve önümüzdeki 1-2 hafta içinde dramatik düşüşler olabileceğini düşünüyoruz."
-
[QUOTE=unlimitted;162247]herkese günaydınlar, bol kazançlar.
bir süredir işlerin yoğunluğundan dolayı yazamadım.
afiyettesinizdir umarım teknikçiler, taktikçiler, acemiler, tecrübeliler, vurkaççılar, sabredenler, şanslılar...:)))
güzel, bol kazançlı bir gün olsun. [COLOR="Red"]hatta o kadar bol kazançlı olsun ki, geceye (ve dahi) haftasonuna (ben bile, evet evet ben bile) pozda kalabileyim. [/COLOR]
o kadar yani! :..:[/QUOTE]
biraz daha açabilir misin ? çıkar dilinin altındaki baklayı bakim..:D