61.100 de direnç var.. boşluğu kapatmak isteyebilirler..
Printable View
61.100 de direnç var.. boşluğu kapatmak isteyebilirler..
[quote=Astatin;162194]olmayanmı var...satış baskısı süsü verdiler sona doğru..herkes şortladı..nasılsa dj de zibil gibi artı diye..dj %2 üzeri artı kapatır..ve yarın yukarı gap olur..geçmiş olsun..hayırlı olsun cümlemize..bende kısayım[/quote]
La gardaşım dün yazdık ya tüm ziestemler long diye. Sazan 3 sistemle birden long.
[quote=jerfin;162216]yarın 60.600 açarız.. hululuuu 61.100 e götürüler..:) oradan 60.000 e ineriz tekrar.. 59-60 aralığı bitti, 60-61 aralığına mı başlayacaklar yoksa...dng[/quote]
.boks.
başı gayet güzel tutmuş acaba sonuda tutar mı :D gerçi veriye bağlı bugun veri üzerine bir oyun kurabilir pala.. veriyle birlikte sert düşüş veya yükselişte görebiliriz
ama yükselişmi düşüşmü onu bilmiyorum :::
[quote=jerfin;162257]biraz daha açabilir misin ? çıkar dilinin altındaki baklayı bakim..:D[/quote]
ıııı eeeee şöyle ki sevgili Jerfin,
tarım dışı verisi öncesi şortçuları sıkıştırma ve 64 şortçularının "yeter ula kar kardır, 2.400 points yazdık haneye, yeter gayrı" demelerine sebep olmak babında güzel bi yükseliş, sonrasında da "anaaaa tarım dışı istihdamın ırzına kim geçti lo, herkes tarımda çalışır olmuş, endüstride adam kalmamış" tadında bir düşüş fena olmazdı.
çok mu şey istiyorum? :..::..:
[quote=sazan;162259]La gardaşım dün yazdık ya tüm ziestemler long diye. Sazan 3 sistemle birden long.[/quote]
SOrun sistemde değil patron :) Sisteme uymada, yoksa benim sistemlerinde alayı gün hariç tüm periyotlarda aldaydı..üwww:::
[quote=Astatin;162262]SOrun sistemde değil patron :) Sisteme uymada, yoksa benim sistemlerinde alayı gün hariç tüm periyotlarda aldaydı..üwww:::[/quote]
Dıbırniçka. .dng
[quote=sazan;162263]Dıbırniçka. .dng[/quote]
dubra tepişka...zıbrıçka banka::::..:
[quote=Astatin;162262]SOrun sistemde değil patron :) Sisteme uymada, yoksa benim sistemlerinde alayı gün hariç tüm periyotlarda aldaydı..üwww:::[/quote]
Asti bişey sorucam yaa, gördüğüm kadarıyla sistemin buradakiler arasında en iyilerinden biri, hatta başa bile oynar ve sen o sisteme uymuyorsun bende buna anlam veremiyorum.. yani uymamandaki sebep nedir? çok mu terste bırakıyor, terste kaldığı zaman dönmesi zaman mı alıyor, yada ne bilim yüksek kontratla işlem yapıyosundur 500-600 ters bile telafisi zor oldugundan uymak istemiyosundur vs vs ama merak ettim cidden :)
[quote=jerfin;162257]biraz daha açabilir misin ? çıkar dilinin altındaki baklayı bakim..:D[/quote]
SEYYAH,
Yemekte BAKLA varmış bugün:::
[QUOTE=unlimitted;162261]ıııı eeeee şöyle ki sevgili Jerfin,
tarım dışı verisi öncesi şortçuları sıkıştırma ve 64 şortçularının "yeter ula kar kardır, 2.400 points yazdık haneye, yeter gayrı" demelerine sebep olmak babında güzel bi yükseliş, sonrasında da "anaaaa tarım dışı istihdamın ırzına kim geçti lo, herkes tarımda çalışır olmuş, endüstride adam kalmamış" tadında bir düşüş fena olmazdı.
çok mu şey istiyorum? :..::..:[/QUOTE]
yok yok, iste isteyebildiğin kadar:D:D
yine büyük bir düşüş trendi tarımdışı ile başlamıştı di mi..:))) veriler iyi gelmi, kötü gelmiş trıska.. veriyi gitmek istedikleri yön ne tarafsa öyle algılıyorlar...dng
[quote=Barney;162265]Asti bişey sorucam yaa, gördüğüm kadarıyla sistemin buradakiler arasında en iyilerinden biri, hatta başa bile oynar ve sen o sisteme uymuyorsun bende buna anlam veremiyorum.. yani uymamandaki sebep nedir? çok mu terste bırakıyor, terste kaldığı zaman dönmesi zaman mı alıyor, yada ne bilim yüksek kontratla işlem yapıyosundur 500-600 ters bile telafisi zor oldugundan uymak istemiyosundur vs vs ama merak ettim cidden :)[/quote]
nedeni şu; çok yüksek kaldıraçla oynuyorum... :) o yüzden yatayda iki kere çarpılınca misal 1000 puan motivasyon bozuluyor tabi..sistemi sadece basınç ayarlayıcısı olarak kullanıyorum o yüzden::: çok uzun zamandır -2 istisna hariç- geceye sisteme ters girmeme prensibine uyuyordum..bu sefer uymadım yediler:..: sözün özü, ne tek başına histem ne tek başına sistem..histem sayesinde 65000 in üzerind eşortlamaya başlayarak piramitle 59xxx lere kadar geldim :)...bu süreçte sistem sayesinde erken kapatmadım kısaları..yani histem sistem işbirliği...şimdi karın bir kısmını geri veriyos..canı saolsun:::
e de hayde pala.. kısaları fullemek için bekliyorum.. gücün 60.950 ye mi yetti...dng