-
[quote=Barney;162265]Asti bişey sorucam yaa, gördüğüm kadarıyla sistemin buradakiler arasında en iyilerinden biri, hatta başa bile oynar ve sen o sisteme uymuyorsun bende buna anlam veremiyorum.. yani uymamandaki sebep nedir? çok mu terste bırakıyor, terste kaldığı zaman dönmesi zaman mı alıyor, yada ne bilim yüksek kontratla işlem yapıyosundur 500-600 ters bile telafisi zor oldugundan uymak istemiyosundur vs vs ama merak ettim cidden :)[/quote]
ama dün kapanış çok belliydi yaww...forumada yazdım, satış baskısı süsü verdiler, herkesi şortlattılr yarın yukarı gap var diye..üstelik sistemde aldaydı..neyse yaw telafi ederiz....dng
-
[QUOTE=jerfin;162258]61.100 de direnç var.. boşluğu kapatmak isteyebilirler..[/QUOTE]
bugunku planım buyonde sabırnan beklıyorum jeroph :::
aynı grafamı bakıyoz acep yuanı aynı açıynanmı demek ıstedım
-
ee spot 48.000 i denemeyecek misin de hayde...dng bak akbnk kademeleri seni bekliyor çizilmelk içiz..:D
-
604xx yeresıne gıderse long olur 150-300 pıvan arası karımı alır gıderım .... 61000-611xx arasına gıderse cort olur 300 pıvan karımı alar kacarım gayrı .. bu yerelere gıtmezse benden hareket yok eyyle yatar beklerım
-
[QUOTE=fXci;162271]bugunku planım buyonde sabırnan beklıyorum jeroph :::
aynı grafamı bakıyoz acep yuanı aynı açıynanmı demek ıstedım[/QUOTE]
evet efiksim.. aynı pencere, aynı açı.. ve bakan aynı gözler..:..:
-
-
Sazan 60.675'den Long açar.
-
[quote=Astatin;162268]nedeni şu; çok yüksek kaldıraçla oynuyorum... :) o yüzden yatayda iki kere çarpılınca misal 1000 puan motivasyon bozuluyor tabi..sistemi sadece basınç ayarlayıcısı olarak kullanıyorum o yüzden::: çok uzun zamandır -2 istisna hariç- geceye sisteme ters girmeme prensibine uyuyordum..bu sefer uymadım yediler:..: sözün özü, ne tek başına histem ne tek başına sistem..histem sayesinde 65000 in üzerind eşortlamaya başlayarak piramitle 59xxx lere kadar geldim :)...bu süreçte sistem sayesinde erken kapatmadım kısaları..yani histem sistem işbirliği...şimdi karın bir kısmını geri veriyos..canı saolsun:::[/quote]
evet ikisi birlikte güzel çalışıyor bende oyle takılıyorum zaten.. ama ne bilim senin sistem baya güzel duruyorda ondan sormuştum.. Benim öyle bir sistemim olmadığı için ve genelde yanlış sinyaller de geldiği için uymamam pek sorun olmuyor :D Benim tek canımı sıkan uyup uymamalar birbirlerini denk geldiğinde güzel gidiyor ama 1-2 kere arka arkaya uyulacak yerde uymayıp uyulmayacak yerde uyunca moral, motivasyon, hesap bakiyesi hepsi düşüyor :D
(Not: eğer sistemim bu yazıyı okuyorsa sakın alınmasın ve aynı şekilde devam etsin.. biraz abarttığımın farkındayım :D:D )
-
veriler süper gelir bunlar 62800 e kadar alırlar...final olur gol olur
-
[QUOTE=Astatin;162278]veriler süper gelir bunlar 62800 e kadar alırlar...final olur gol olur[/QUOTE]
diyosunn..:D:D
-
teknik ve sistemsel düşündüğümüzde ayu piyasasındayız..enazından düşüş trendi diyelim...
her 1.000 puan yükselişte kısa açıyorum...eger vob 65000 olursa ortalama 63000 olur...[B]stoplossum günlüklerin al vermesi[/B]...[B]hatırı sayılır kontrat [/B]ile kısalarda bekliyeceğim...3 ayda vob 50.000 beklerim..
günlük 2 sistemimde sat da..diğer [B]iyi sistem sahibi arkadaşların [/B]kide sat da...
bakarsın 4 ay sonra vaybe 60.000 üzeri ne mükemmel kısa yeriymiş deriz....umarım olur..
-
Dün longlarımı son dak, sortladım ve GAP ı yedik,
Bana göre dün 60400 ün geçilmesi ve üstünde kalınması gerekiyordu,
Esas Gapı aslında dün değil önceki gün Dow un %1.80 den %0.31 kapaması ile yedik gene longtum, ama dow un dötü üstüne çökeceği tuttu, ecuk kısmet lazım, bu işin biraz şerbetlede sıvanması lazım,
Şimdi 850 den ek shrt yaptım, ağanın işi zor, ABD yalnız, fazla güvenmeyin, klasik senaryo işleme kondu bu yürümez,