cümleten günaydın çöküş bekliyorum bugün .. dünden kısa 675 long 875 short .
Printable View
cümleten günaydın çöküş bekliyorum bugün .. dünden kısa 675 long 875 short .
aman arkadaşlar! [B]günlük sistemi [/B]al veren buraya mutlaka yazsın(önemli rica)..
yahu 2 günlük sistemim var(ekim vade 64000 den sat da)...
ama hertürlü al sinyali benim için dikkate degerdir...
[quote=security;162126]Faiz kararları öncesinde İki olasılık vardı, ya usd, ya gold, ikiside yükseldi, gold dediler,
Son durumda faizler sabit olduğuna göre, diğer değişkenler müteharrik, bu durumda borsa yukarı, altın yukarı, emtia yukarı, petrol yukarı, parite yukarı, usd aşağı, isyana devam(yer,yer), asiler kuvvetlendi ama meme vermediler, yayın iki saat sürdü, canlıydı.................çatışmalar artarak devam edecek..........................................[/quote]
İşte klasik senaryo bu yemez, soygun istenmiyor artık, carry trade dolarının, diğer ülkelerdeki işbirlikçileri dahil soygun istemiyor,
[QUOTE=Astatin;162278]veriler süper gelir bunlar 62800 e kadar alırlar...final olur gol olur[/QUOTE]
verinin ** patron ..
[QUOTE=fXci;162273]604xx yeresıne gıderse long olur 150-300 pıvan arası karımı alır gıderım .... 61000-611xx arasına gıderse cort olur 300 pıvan karımı alar kacarım gayrı .. bu yerelere gıtmezse benden hareket yok eyyle yatar beklerım[/QUOTE]
60475 lönk hedefım kucuk stopum yakın bıcavım bılenık
[quote=security;162024]Adam cnbc-e de çıkmış zayıf dolar var dünyada, bu bize yaramıyor diyor, adama sorarlar bu zamana kadar neredeydin diye, realizeci, tetikçi, hatta daha ileri giderek arkasından ABD faizleri bir an yükseltsin diyede ekledi, tetikçi, realizeci, tetikçi..................
Tetikçinin bunu martta söylemesi gerekliydi...................................................................[/quote]
Alın size iş birlikçi sermaye ajanı, şimdi korkuyor, karını realize etmek istiyor,sandal taşımıyor artık diyor, ona göre ülkeler ayakta kalacakki,
kazanç daim olsun,
kardeşim dün domuz gribi aşısı oldu(sağlıkcı)...şimdilik birşey yok..ama bu meretin yan etkisi 5-10 sene sonra bile çıkabiliyormuş...
domuz gribinden ölen efendim 20 kişi olmuş..
peki bu son 10 günde tüberkuloz,kanser,karaciğerden ölen kaç kişi..[B]sadece[/B] tbc(veremden ölen) kardeşimin hastanesinde 10 kişi.....
domuz gribini çok abartmışlar...[B]beslenmeye devam..birazda spor[/B]..işte doğal aşı..yani direnç...
sındı vop 611xx test etmeye gıdermı aceba emme nolursa ossun 300 pıvanımı versınde nereye gıderse gıtsın acgozlulunk yok gayrı bende ....
Domuz gribinden dünyada 500 kisi ölmüş olsa ortalıgı ververeye verip yok asısıdır otudur diye ortalık inliyor,insanlar grip olmamak icin elma gibi sogan yiyor..Aids'den dunyada yılda yarım milyon insan ölüyor ama kimse prezervatiff kullanamıyor..
60475 lönks 60700 flatos savol pelam
[QUOTE=fXci;162290]sındı vop 611xx test etmeye gıdermı aceba emme nolursa ossun 300 pıvanımı versınde nereye gıderse gıtsın acgozlulunk yok gayrı bende ....[/QUOTE]
bende 60.500 den flatlayıp yukarıdan tekrar shortlasam mıki diye düşündüm.. sonra vazgeçtim, dedim boşver, bunların napacağı belli olmaz, otur pala'nın neler yapabileceğine odaklan..:..:
[quote=fXci;162292]60475 lönks 60700 flatos savol pelam[/quote]
Abi sen de hepten tırtığa bağladın olayı sonunda... :..: