[quote=Astatin;162380]SAZAN patron..ne toplantısı bu yaw...:..::..::..:[/quote]
Asayiş berkemal mi ve ben buradaım, sizi izliyorum doplantıları.
(Big brother vaziyetleri.:..:)
Printable View
[quote=Astatin;162380]SAZAN patron..ne toplantısı bu yaw...:..::..::..:[/quote]
Asayiş berkemal mi ve ben buradaım, sizi izliyorum doplantıları.
(Big brother vaziyetleri.:..:)
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/6/1836.jpg[/IMG][/URL]
günlükte sat devam ediyor.
5 lik long pozisyonda.
X100 drenç 47994
way anasını hiç bir baskı hissetimiyorum..ne alış ne satış, ne fraktalik ne italik ne de bold..... :)...aha şu an hafif bir fraktal esintisi geldi sanki..kapanış.62800
[quote=Larossıan;162384][URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/6/1836.jpg[/IMG][/URL]
günlükte sat devam ediyor.
5 lik long pozisyonda.
X100 drenç 47994[/quote]
5 dk-long
15-şort
20-long
60-long
gün-şort...
long 3-2 önde ...longlar gol olur..üwwww
[quote=sazan;162382]Asayiş berkemal mi ve ben buradaım, sizi izliyorum doplantıları.
(Big brother vaziyetleri.:..:)[/quote]
İşyerindede Patronsun yani :) İş varmı patron bize...söz bak işdeyken vob izlemiycem sadece vob la pardon işle meşgul olcam..üwwww:::
[quote=sazan;162381]Celcuki, Pambık, Edward bu arkadaşlar nerede. :confused:[/quote]
ağbey bir iş konusuna yoğunlaştım fakat kararsızım.beşiktaşta bir yer güzel,düzgün bir mekan.devralıp almama konusunda karar veremiyorum.güzel işliyor fakat mesele bugün güzel işlemesi değil.şimdi bu borsa işlerini bilmesek balıklama atlardık.fakat şimdi çöküş möküş olursa yani piyasalar allak bullak olursa bu mekan elimde patlar mı patlamaz mı onu düşünüyorum.boru deel cepten büyük para çıkacak devralırkene.normalde olsa düşünmeden atlayacağım.ama piyasaların geleceği beni işkillendiriyor.yani şimdi burayı devralırız 2-3 sene sonra işler terse dönerse patlarız.karar veremiyorum.
hatta sorayım bak sana.sen olsan ne yapardın? elinde birikmişin var bir iş fırsatı çıktı.paranı buraya yatırır mıydın?
artıııııııı senden haber bekliyorum o vakte kadar işlemi yasah ettim kendime.(asti kıskanma lem) :D
[quote=sazan;162381]Celcuki, Pambık, Edward bu arkadaşlar nerede. :confused:[/quote]
Celcuki nin işi vardır..yada asabını bozan sekreteri dövüyordur..Pambık hayatının ruh ikizi sistemi arıyordur...eddie nin ise elektrikler kesiktir..yada 3üncü dejavuyu yaşıyordur :) (hatırlarsınız yaww...kaza yaptığı diğer aracla aylar sonra yine kazanın eşiğinden döndüydüya)
[quote=SEYYAH;162388]ağbey bir iş konusuna yoğunlaştım fakat kararsızım.beşiktaşta bir yer güzel,düzgün bir mekan.devralıp almama konusunda karar veremiyorum.güzel işliyor fakat mesele bugün güzel işlemesi değil.şimdi bu borsa işlerini bilmesek balıklama atlardık.fakat şimdi çöküş möküş olursa yani piyasalar allak bullak olursa bu mekan elimde patlar mı patlamaz mı onu düşünüyorum.boru deel cepten büyük para çıkacak devralırkene.normalde olsa düşünmeden atlayacağım.ama piyasaların geleceği beni işkillendiriyor.yani şimdi burayı devralırız 2-3 sene sonra işler terse dönerse patlarız.karar veremiyorum.
hatta sorayım bak sana.sen olsan ne yapardın? elinde birikmişin var bir iş fırsatı çıktı.paranı buraya yatırır mıydın?
artıııııııı senden haber bekliyorum o vakte kadar işlemi yasah ettim kendime.(asti kıskanma lem) :D[/quote]
:) ne kıskancam..senin beklediğin haberi ben bu sabah aldım bay SAZAN dan.lelele.lelele.lelele.lelele şimdi sen düşün mişon
[quote=Astatin;162389]....Pambık hayatının ruh ikizi sistemi arıyordur...[/quote]
:::::::::::::::::::::
az kaldı asti hissediyorum çok yaklaştım ayda 10.000 pıvan garanti verecek sistemi bulmaya.şu haliyle her ay 9.975 pıvan bırakıyor her ay garanti.holly sistem holly grail yani :::::::::
VOBIX nerede asıl? adam sırra kadem bastı.iş mi buldu acaba?
[quote=SEYYAH;162391]:::::::::::::::::::::
az kaldı asti hissediyorum çok yaklaştım ayda 10.000 pıvan garanti verecek sistemi bulmaya.şu haliyle her ay 9.975 pıvan bırakıyor her ay garanti.holly sistem holly grail yani :::::::::[/quote]
ayda 10000 puanı denk gelecek kazancı sana ancak milli piyango idaresi verir..1/14000000 ihtimalle.kom
[quote=SEYYAH;162392]VOBIX nerede asıl? adam sırra kadem bastı.iş mi buldu acaba?[/quote]
Başkan olmuştu en son...yeni görevini icra ediyor olabilir...uuuuu öldürür bu XXX