-
çok geyik yapıyosun pambık..no geyik pampık pliz...
sistem şinci çok komik oldu... 15 dklık sistem satta ama fiyat 650 ye deyinde geçici al çıkıyor.....20 dklık sistem alda ama fiyat 625 e değince sat çıkıyor geçici...sistemlerde tam KY ruhunu yansıtıyor bugün...ekiekeieiei
-
Bu hafta ilk kez kesintisiz ekran başındayım, şimdi de hareket yok. Bence 14:00'den sonra da hareket olmaz, DAX'ı FDOW'u da uyuştu kaldı. 15:30'a kadar yatay devam gibi. Sembolik olarak 1 kontratlık long girdim ama her an uyuya kalmak üzereyim...
-
bu toplantı işi nedir...sürekli toplantı..askerlikte acemilik döneminde bile bu kadar ictima(toplantı ) yok...
bizim kurumda taşeron güvenlik şirketi var..o kadar çok toplantı olurki,,, çalışmaya vakitleri olmuyor..:::
-
yaww bu arada sanırsam bütüm forum şort ben hariç...çok komik yahu..aksinin olduğu çok oomuştuda bu ilk kez hehalde..ehehehehe...sonu tarji-komik olmasında...üwwww
-
yaww bu verilerinde fıçırı olsa... böyle veri stresi yaşamasak :)
-
[QUOTE=Astatin;162398]yaww bu arada sanırsam bütüm forum şort ben hariç...çok komik yahu..aksinin olduğu çok oomuştuda bu ilk kez hehalde..ehehehehe...sonu tarji-komik olmasında...üwwww[/QUOTE]
ben flat flat beklıyorum.. hadi hayırlısı..
-
gayrimenkul sektörü gibi olduk fiyatlar oynamıyor... Yakında 60.650 den 10 taksitle satışlar başlayacakmış :D:D
-
[quote=abka;162397]bu toplantı işi nedir...sürekli toplantı..askerlikte acemilik döneminde bile bu kadar ictima(toplantı ) yok...
bizim kurumda taşeron güvenlik şirketi var..o kadar çok toplantı olurki,,, çalışmaya vakitleri olmuyor..:::[/quote]
hehehhe..bizde sistem toplantıları yapalım ...sistem konuşmaktan trade e vakit kalmasın...:::
-
[quote=security;162340]Şimdi açıkçası 10 çizgi log ta bir kanal var ağam bu kanalı net çizmiyor, saklıyor, kanal o yüzden şaşırık, ağam şu sıralar kanal dışına çıktı.........kanalın diğer şaşırık kısmı 375 den geçiyor..ağa bu iki çzgiyi kullanarak bir sonraki hareketlerin(dalgaların ) marjlarını yükseltiyor, buda vol yapıyor, veriye kadar işlem yapmamak en iyisi, ağam ayrıca dxy nin bir kadmesine iki kademeyle karşılık veriyor, DXY şu an satışta ve %0.13 aşağıda, burada 0 kadar bir düzeltme 26 tı kademe yapar, kabaca........[/quote]
Benim 26 kademelik kaba teori şimdilik tutmamış, veri neyin herhalde, beklenti son bir can yakma hesabı, ben o arada bir marj yakalarım diye düşünmüştüm, ossun DXY açısından gelinen yerde fena deyil......istikbal vadediyor.........tehdit oluşturuyor,......... rahatsızlık veriyor..........
-
bu arada apsd -1000 lerde yani shortcular kol kesti beklii gibi.. zaten biraz once YKR den bi arkadas 300 luk bi alım yaparak kol kestigini gosterdi.. demekki shortcuların sabrı tukenıyo ancak ortada alıcının da olmaması kafa karıstırıcı.. hergun zibille alım yapan kurumlardan da ses seda yok.. agabugun herhalde tatilde piyasaya elini sürmeyine bole sıkıcı oluyo piyasa demek ki bide o kadar adama giydiriyoz meger ortamın neşesini o saglıyomus durdu la piyasa resmen 50 puan arasında takılıyo :::::::::
-
60 dakkalığa bak be....maşşallah...indikelrdeki yükseliş trendine bak..toboya bak..cillop cillop hedef 62800 :) matadoru parçalamak istercesine azgın bir bull formayonu görüyorum..yada kılıcı yer oturur üwwww....fiyat buralarda direndikçe fraktalik hislerim kıpraşıyor...61200 de üst boll bandı yakalar..sonra her saat 800 puan çıkar...62800 ü yakalamsı için kaç saat geçmesi gerekir...2...61200+2*800=62800...Veriler açıklandığında yani 15:30 da 61200 ü yakalar....15:30 dan seans bitimine kaç saat var...2...yani 17:30 a kadar 62800...he rşey uyumlu...son 5 dakika tepeden şort... Yüzyılın analizini yaptım bu rada....vay be...şu sayılardaki gizemleri çözenler gibi oldum..geyik tabiki geyik bir tanem
[IMG]http://i36.tinypic.com/snnz3k.jpg[/IMG]
-