ATA en iyi ikinci satıcı oldu
Printable View
ATA en iyi ikinci satıcı oldu
[QUOTE=SEYYAH;72805]32.275 LONG ları verdim 33.350 den.
flat.......
yattık uyuduk 1075 puanı cebe koyduk.yeter gaari.şimdilik bu ay +4.100 puan yapmışım.çok iyi değil ama fena sayılmaz fakat OCAK bitiyor yaw.[/QUOTE]
delikanlı ol .. önce özür dile burdakilerden ... sonra yaz.. ..!!...
50 kontratın makul kaldıraçla oynanması için enaz 50 milyar olmalı..teminat 25 milyar..ama makul teminat bu olamaz..
[QUOTE=abka;72816]50 kontratın makul kaldıraçla oynanması için enaz 50 milyar olmalı..teminat 25 milyar..ama makul teminat bu olamaz..[/QUOTE]
o adam hisse netteki herkese söven sayan hatta bu siteye gelmemize sebep olan türkoğludur.
Eğer düşeceksek yükselen tepeler alçalan diplere göre 3570034500 33700 33500 olustuğundan 33500 ün geççilmemesi gerekir yalnız bu Kapanısa gÖremi seans içine göremi onu bilmiyorum
Bu arada cıtı neden bilanççoyu öne aldı jp aldı fena gelmedi bu da iyi olursa shortlara sıkıntı olur saatlıkler al vermek üzere
Yawf ben yokken coşmuşsunuz sayfaları doldurmuşsunuz ben geldim jelibon harici yazan yok desem yeridir. Ben varım diye yazmıyorsanız gideyim ben :..:
aynası işdir kişinin lafa bakılmaz..seyyaha helal olsun..adam dediğini yapmış..koydu belgeyi ortaya..tebrikler seyyah...benim anlamadığım buradakiler niye kin duyuyorlar...diğer forumda [B]tüm degerlerimize açık küfreden adamlara [/B]bile burada hoşgörü varken sn. türkoglunun diğer tarafda yaptığı ne ki...
US$ da gevseme var, bu borsaya ve iyasaya olumlu yansir.
US acılmadan Citi ve Bank of America bilancoları gelecek, simdilik onlar önemli
[QUOTE=Sunrise;72838]US acılmadan Citi ve Bank of America bilancoları gelecek, simdilik onlar önemli[/QUOTE]
Saat 13:00te Citi Group bilançosu bekleniyor. Hisse başına 1,14$ zarar bekleniyor.
Benim de moderatörlerden ricam,''kim kimdir,kapak nasıl olunur,kapak olursa ne olur, kapak nedir ''adı altında bir topik açmaları.Böylece Sn. Hexen ve diğer değerli arkadaşların yazılarından mahrum kalmayız belki.
Sevgiler...
Hadşi konuyu değiştirelim dün 15000 net satış yapan İŞ Yatırım bugün banka hisselerinde satış tarafında.
Dün 200 puan inen faizlerden sonra hem nominal hem de reel faiz olarak 20 yılın en düşük faizi olmuş.
Hexen abim yeni planınız varmı son durum nasıl
Kolay gelsin
[COLOR="Red"][B]Bank of America bir daha kurtuldu[/B][/COLOR]
ABD hükümeti Bank of America´ya 20 milyar dolar daha vermeyi kararlaştırdı. Ayrıca 118 milyar dolarlık garanti verildi.
Bank of America daha önce 25 milyar dolar almıştı.
ABD´nin en büyük bankasının, Merrill Lynch´i satın alma anlaşmasına sadık kalmak için finansal acil yardım fonundan 15 milyar dolar ve hükümet garantileri istediği bildiriliyordu.
pşştt noluyor bakim :( yakışıyormu bizlere
Citigroup´un BUGUN açıklanacak olan 4. çeyrek sonuçlarının 6-10 milyar
dolar bir zarar göstermesi ve planlanan bölünmeye dair detayları
vermesi bekleniyor
Akbank 7000 short dolarda bugün saatlık endeks al dolar sat vermek üzere cıtı 10000 short endekste akbank cıtının ortagı o hem dolar short cıtı endek short isler karısık :..:
neyse baba ben piyasaya dönüyorum..cevap hakkı doğmadığı sürece bu konuyu kapattım..
[QUOTE=mbm;72872]ben küfür yada kötü bir şey yazmadım..yazmayacagım...
hiç bişe yok benimkinde...
ha dersenizki forumu işgal ediyorsun....
günlerce yapılan geyiklerden yazasımda olmuyor..
bugun 2-3 yazıma müsade edin lütfen......[/QUOTE]
sizi yenıden gormek ne guzel sayın mbm, geyık nıtelemesınden de payıma bırseyler düştüğü için uzuldum:)
geyık yuzunden yazmadıysanız soz artık kedı benzetmesı yapmam.
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Sn Baybars Sezen'in yorumu[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]BANC OF AMERİCA VE CİTİ GERGİNLİĞİ DEVAM EDİYOR...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Dün WALL STREET de "MARS ATTACK " operasyonu devam etti :Sherif Paulson 4 aydan beri piyasayı aldatmaya çalıştı ve yine tokatı yedi .....[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Eylul ayında , BAC ı MERRİL i satın almaya meçbur ettirdi (LEHMAN ı batırarak) ve maalesef , bu operasyon ne kadar manasız olduğunu dün gördük : BANC OF AMERİCA param kalmadı diyor ve MERRİL bana yük oldu diyor.....Yani zayıfları ayakta tutaçağım derken, Sherif Paulson BAC tamamen vurmuş oldu......[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Sonuç ? BAC da endişeler arttı,( nakit pozisyon azaldığı diye) , ve dün -18% kayberek, bütün zamanların dibini gördü (8.8 dolar).... Buda tabiki açılşta DOW u olumsuz etkiledi... Maalesef Sherif Paulson , piyasayı aldatığını sandı fakat piyasa ya karşı hiç bir zaman gelinmez..... ([/COLOR][/SIZE][/FONT][B][/B][B][U][FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]DONT FIGHT THE TAPE[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B][FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff])...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Şimdide, son dakikada bir manevra ile, BAC a 140 Milyar dolar verilecek söz ediliyor : yani komedi resmen devam ediyor...... [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Ayni durum CİTİ için geçerli : Aralık ayında "CİTİ yi kurtardık " sitkomu çevirdiler ve yine Sherif Paulson piyasayı aldtamaya çalıştı.... Sonuçunu gördük : CİTİ bir ayda 8.40 dan 3.80 indi (-60% !!!!).......Maalesef CİTİ parçalanmaya doğru gittiğini kimse kabul etmediği için, bu durumlara düştük....CİTİ dün yine -15% kaybetti...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]İşte dün DOW u en çok olumsuz etkileyen bu 2 isim oldu....ve bütün banka sektörü olumsuz etkiledi.....[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Evet geçen ay belirtiğim gibi, DOW seans içinde 8000 leri gördü... ve oradan her zaman gibi, "bargain hunters ler gelip, CHEVRON ve ALCOA da alım yaparak, DOW yeşilde kapatmaya başarlı oldular...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Gelelim dünkü gündem e : JPMORGAN.... Mr DIMON (ceo su) zanettiki bilancosunu öne çekerek, iyi bir sürpriz yarataçağını... Fakat hiç de öyle olmadı : JPM -6% kaybetti ve 24 dolarda kapandı... [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]GE ise... kan kayıbı devam ediyor.... Bahsettiğim 15 dolar seviye si aşağı kırıldı ve dün -3% kayberek, 13.70 lerden kapattı...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Bugün ise, en önemli gündem : CİTİ nin bilancosu olacaktır..... [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Futureslerdeki... yeşil ise... BANC OF AMERİCA ya para veriecek diye (şu an +17% yükseliyor kapanıştan sonra...).....[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Fakat şöyle bir gerçek varkki Sherif Paulson BAC ve CİTİ yi tamamen vurmuş oldu.....: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
arkadaşlar tum emsajları ayıkladım ayıklamaya devame diyorum
mesajları
kızgınlık dargınlık topiğine taşıdım
[url]http://www.voborsa.com/forum/kizginlik-darginlik-tartisma-t5187.html?p=72877#post72877[/url]
[QUOTE=rcp;72885]sizi yenıden gormek ne guzel sayın mbm, geyık nıtelemesınden de payıma bırseyler düştüğü için uzuldum:)
geyık yuzunden yazmadıysanız soz artık kedı benzetmesı yapmam.[/QUOTE]
selamlar sn rcp..
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim..o anlamda söylemedim....
esprileriniz ve geyiğiniz gerçekten çok hoş...ama bu ayrı tpikte olsa gün içi daha güzel olur kanımca.. sadece fikir.....
sık ugrayamamamın sebebi kötü bir bel problemi yaşıyorum...fizik tedavi oluyorum...
sebebide sabahın 8 inde akşamın 12 sine kadar uygunsuz vaziyette sandalyede oturmak ve öne eğilmek...sıfır ekzersizle....
bel gitti bu yüzden.....
bu nedenle biraz istirahat verdim kendime...ekrana oturursamda geriye yaslanıp klavyeye egilmeden bakıyorum...
düzelince devam tabiki...
genç arkadaşlar ilerisi için dikkat etsinler...o yüzden yazdım bunları....
saygılar...
sitedekilerden verdiğim rahatsızlıktan ötürü... özür dilerim .... o burada olduğu için ben yokum artık ... hoşçakalın ...
Geçmiş olsun Sn mbm kendinize dikkat edin destek minder kullanın tavsiye ederim siz bize her zaman lazımsınız fikirleriniz kisiliginiz insanlıgınızla
saygılar
Geçmiş olsun sn mbm,
Aynı şeyi yaşadım, tavsiyem haftada en az 3 gün yüzme.
[quote=BULENT;72899]Geçmiş olsun sn mbm,
Aynı şeyi yaşadım, tavsiyem haftada en az 3 gün yüzme.[/quote]
yüzsün bence :) yüzme demeyin arkadaşımıza :..: türkçe bu nereye çekersen oraya gidiyor :) (şaka sadece)
mbm geçmiş olsun size
[QUOTE=oğuzt;72897]Geçmiş olsun Sn mbm kendinize dikkat edin destek minder kullanın tavsiye ederim siz bize her zaman lazımsınız fikirleriniz kisiliginiz insanlıgınızla
saygılar[/QUOTE]
teşekür ederim sagol kardeş
aldım hepsini...
reklam olmazsa işbirin bele destek viscoleks sırtlıkları var...
biraz pahalı yalnız...
arabayada aldım..işyerinede...
faydası çok oluyor.. kesinlikle tavsiye ederim...başka firmalarında var.....
bel destegi önemli... malummmmm... he heee:)
neyse işgal etmeyeyim gereksiz yere.. herkese teşekür şimdiden...
sadece okuyacagım bir müddet...
Geçmiş olsun sayın mbm, ağlık her şeyın ustunde,
bır an once sağlığınıza kavusmanız dileğiyle.
[QUOTE=mbm;72893]selamlar sn rcp..
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim..o anlamda söylemedim....
esprileriniz ve geyiğiniz gerçekten çok hoş...ama bu ayrı tpikte olsa gün içi daha güzel olur kanımca.. sadece fikir.....
sık ugrayamamamın sebebi kötü bir bel problemi yaşıyorum...fizik tedavi oluyorum...
sebebide sabahın 8 inde akşamın 12 sine kadar uygunsuz vaziyette sandalyede oturmak ve öne eğilmek...sıfır ekzersizle....
bel gitti bu yüzden.....
bu nedenle biraz istirahat verdim kendime...ekrana oturursamda geriye yaslanıp klavyeye egilmeden bakıyorum...
düzelince devam tabiki...
genç arkadaşlar ilerisi için dikkat etsinler...o yüzden yazdım bunları....
saygılar...[/QUOTE]
geçmiş olsun abi aynı sorun bendede var ve yaş 23 düşün sporcularda bile oluyor bu yaşla alakalı olmayabiliyor.. ben çözüm için kendimi spora verdim düzenli spor yapıyorum tabi fizik tedavilik boyuta gelmedim ama sende o evreyi atlatınca mutlaka spora başla beni cok rahatlatıyor agrılarım azalıyor
[QUOTE=BULENT;72899]Geçmiş olsun sn mbm,
Aynı şeyi yaşadım, tavsiyem haftada en az 3 gün yüzme.[/QUOTE]
teşekürler kardeş..
bu konuda uzman oldum artık..:)
dediğin gibi hftada 3 gün yüzmeye başladım bile......
[B]bu arada sırtüstü yüzme özellikle....[/B]
gecmis olsun mbm kardesim dikat ol. bende aynı sorun var amma ameliyat olmadım.
33275 üstesinde dikat olun 34700 potanstayız
çok geçmiş olsun sn.mbm, dikkat edin kendinize... siz geyiğe parantez açınca bende alınmıştım açıkçası:)
[QUOTE=hexen;72905]gecmis olsun mbm kardesim dikat ol. bende aynı sorun var amma ameliyat olmadım.
33275 üstesinde dikat olun 34700 potanstayız[/QUOTE]
evet kısacılar dikkatt.. bir de makas dezavantajı var !!!
BUGÜN AÇIKLANMASI BEKLENEN ABD VERİLERİ ve BİLANÇOLARI -16 OCAK-
CITIGROUP 4Ç08 Bilançosu
Açıklanma Saati : 13:00
Önceki hisse başı kar : -1,99$
Beklenen hisse başı kar : -1,19$
BANK of AMERICA 4Ç08 Bilançosu
Açıklanma Saati : ABD Borsaları Açılmadan Önce
Önceki hisse başı kar : 0,05$
Beklenen hisse başı kar : 0,08$
ABD Aralık TÜFE
Açıklanma Saati : 15:30
Önceki Veri : %-1,7
Beklenti : %-0,9
Datanın Tanımı:
Tüketici Fiyat Endeksi, tüketiciler tarafından satın alınan sermaye ve tüketim mallarından oluşan sepetin, aylık ortalama fiyat seviyesindeki değişimini gösterir. Çekirdek Enflasyon ise, bu sepetten gıda ve enerji fiyatlarındaki değişimin çıkarılması ile hesaplanır.
Datanın Önemi*: (B+)
Piyasa tarafından faiz oranlarının belirlenmesinde tüketici fiyat endeksine bakılır. Enflasyon artışı ile faizlerin yükselmesi arasında doğru orantılı bir ilişki vardır. TÜFE’deki artış hızının orta vadeli enflasyon beklentisini aşmasına yönelik mesaj vermesi halinde; ABD Merkez Bankası’nın (FED) olası yükselişi kontrol altına almak için faizleri yükseltme olasılığına işaret edecektir.
Beklenti:
Ekonomideki yavaşlama ve enerji fiyatlarındaki gerileme enflasyonu sert bir şekilde aşağı çekmeye devam ederken bu trendin Aralık ayında da devam etmesi ve TÜFE’nin Aralık ayında %1,3 oranında gerilemesi beklenmektedir. Böylece yıllık bazda TÜFE %1,0 düzeyinden %-0,2 düzeyine gerileyecek. Kasım ayında değişiklik göstermeyen çekirdek TÜFE’nin ise Aralık ayında %0,1 oranında artış göstermesi bekleniyor.
16.01.2009 11:56:59 *avro bölgesi'nde kasımda dış ticaret açığı 7.0 milyar avro(beklenti -3.5mlr, önceki +0.9mlr)
16.01.2009 11:57:24 *avro bölgesi'nde ekimde ticaret açığı 0.9 milyar dolardan 0.5 milyar dolara revize edildi
[QUOTE=selçuklu;72896]sitedekilerden verdiğim rahatsızlıktan ötürü... özür dilerim .... o burada olduğu için ben yokum artık ... hoşçakalın ...[/QUOTE]
Selcuklu yapma abi ne gerek var, pire için yorgan yakma
Sn. mbm geçmiş olsun...
[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/495/52161353xp1.jpg[/IMG]Dolar 270 dklık