-
:::[quote=Kennym;162429]benim 15 likte sata girmüş piff [COLOR=red]saatlik hala alda.. gercı o sat verene kadar endex 30000 olur[/COLOR] :) üvvvv o kadar yazı tura atmıstım sigara molasında shortlıcaktım gelmeye düşmüş bile.. pifff[/quote]
kaç saatlik sistem seninki kenim...250 saatlik sistemmi.. :)
-
[QUOTE=fXci;162426]isteklı cortcuları sınırları zorlayarak heveslendırmek ve yeni longları korkutmakmı bu yaptıı hareket aceba ??
[COLOR="Red"][B]eyleyse birazdan 60700 yeresınde olcavız[/B][/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;162428]heyy badi....lelele[/QUOTE]
mesajımı eskik alıntılamışın gayri ::: bende 60450 longları 60625 flatledım
-
gel gel gel kartele gel..karteldekiler kan kardeşler...
-
[quote=fXci;162426]isteklı cortcuları sınırları zorlayarak heveslendırmek ve yeni longları korkutmakmı bu yaptıı hareket aceba ??
eyleyse birazdan 60700 yeresınde olcavız[/quote]
Ağa şunu yapıyor, net sayılar kullanıyor, örneğin 59-60 arallığı, şimdi 60-61 aralığı, sonra ortasında 300 -400 puanalık majda yukarı ve aşağı long veya short çalışması yapıyor, sonrada duruma göre her iki yöne birden adam çarpabiliyor, öyleyse ağa kaçak dövüşüyor, saklanıyor, korkuyor, demekki sıkıntılı, eski neşesi pek yok gibi,...........
-
[quote=Astatin;162436]gel gel gel kartele gel..karteldekiler kan kardeşler...[/quote]
git git git kartelden git..karteldekiler kanı akan kardeşler...ü[url]www.kom[/url]
-
[QUOTE=Astatin;162433]:::
kaç saatlik sistem seninki kenim...250 saatlik sistemmi.. :)[/QUOTE]
eheuheu bende bilmiyorum en son 65225 te sat verdi 59500 dede al verdiydi garii hala yatii ne bi sinyal üreteyim diyo ne bisey..
bu arada 5 15 ve diger 5 liklerde ala gecti.. gerci oyle bi yere ki ertesi bar sata geciyo bisonrakinde ala geciyo anlamadım gitti gari.. yalama oldu 1-5 likler
-
600 den cort verdim alan hayrını görsün ... her an cayabilirim ama... zarara girince cayıyorum genelde.. karda caymaya alıskın degıl bünye...
-
[quote=Kennym;162439]bu arada 5 15 ve diger 5 liklerde ala gecti.. gerci oyle bi yere ki ertesi bar sata geciyo bisonrakinde ala geciyo anlamadım gitti gari.. yalama oldu 1-5 likler[/quote]
Benim histemim de öyle. Ağa bu hafta çarpamadı beni intikam almaya çalışıyor. Veri açıklanana kadar iş olsun diye 1 sözleşmeyle takıldığımdan gücü yetmiyor... :..:
-
475 den kapattım 600 cortları ula aga sabahkı gapı cıkarcam diye tırtık ustune tırtık manyagı yaptırıyosun ınsana.. pifff neyse tırtıga devam.. kazanan aracı kurum piffff
-
60300/400 aralığı kritik bölge oldu bence..
üstünde kalabildiği sürece 61 bin denemesi ihtimal dahilinde zayıfta olsa..
bu seviyelerin altında satış baskısı artabilir gözüküyor..
-
[quote=Astatin;162425]Şirkete adam lazımmı Bay SAZAN :)...çok iyi toplantı katılımcısı olurum...[/quote]
Ortalık katılımcıdan geçilmiyor zaten. Sadeleştirme lazım bilakis.
-
Şimdi madem ağayı kestiremiyoruz, çünkü ağada tam emin değil...........
öyle ise coni olalım, conilere 3 sıra kanal çizdim,
10500-9900 arası 1
9900-9300 arası 2
9300-8500 arası 3
teorim şu coniler (tuckleberry ler) bu son FED faiz kararını dünyaya satmak zorunda,
dünya şimdilik bunu satın almıyor, bizde 65-58,8 bu yüzden, dov ne yapıyor alacaksınız diyor, oysa ajan markel bile sırt çevirdi, niye şu an parite değeri işlerine gelmiyor, altı boş çünkü, soyuluyorlar, bir inatlaşma var, o yüzden dax dowla birlikte, gidemiyor, bu anlamda verilerde çok önemli değil, kürede tüketimde problem var çünkü, burda problem faiz kararları açıklanırken yaşanıyor, çünkü ağalar buralar iki faiz arasında rahat hareket edebiliyor, uzuna yatıyorlar veya kısaya, biz grafiğe baktığımızda vay be diyoruz, surdan alıp burdan diye, ancak bu zamana kadar bu alındı, ağalar güzel top oynadı ve can yaktı, şimdi burada problem var, alınmıyor, hem avrupa, hem ABD arka arkaya açıkladı, değişiklik yok dedi, devam dedi, ama dünya satın almıyor, örnek bizde de piyasada faizler M.B.ye rağmen yemiyor, öyleyse düzeltme olacak, yeni denge noktaları bulunacak, mecburlar, yerelerde yukarıda