-
way beee...demek ki neymiş sistemi yazmak değil, uygulayabilmekmiş asıl önemli olan..bir kez daha öğrendik **...üwwwww... beylece 65000 den başlayan düşüşte elde ettiğim karların önemli bir kısmı geri iade oldu...gerçi pozu kapatmadım..59200 ..son düşüşteki karımın yarısının telef olduğu noktaya denk geliyor...oraya gelirse kapatacağım
[IMG]http://i37.tinypic.com/2116s5c.jpg[/IMG]
-
[quote=Strategist;162503]Larossian'ın destek/dirençlerinin çalışmadığına pek şahit olmadım zaten.
Histemim az sonra küskü devam edecek diyor amma... Demek ki ralli olma ihtimali daha fazla... :..:[/quote]
Dur daha bu ilk raunddu.. bu izlediğimiz bizim vobun ayak oyunlarıydı. Bide dow açılınca dow' un ayak oyunlarına göre burda da bir hareket olabilir
-
bence şelale olur gol olur .. satım çılgınlığı bekliyorum ..
-
sen sat sinyallerine uyardın aslında asti.. sanırım son aylarda her veriden sonra yukarı çekiyorlar, o yanılttı seni..üüü
-
[quote=selçuklu;162507]bence şelale olur gol olur .. satım çılgınlığı bekliyorum ..[/quote]
bende flatim, flat çılgınlığı bekliyorum :..::..:
-
[quote=jerfin;162508]sen sat sinyallerine uyardın aslında asti.. sanırım son aylarda her veriden sonra yukarı çekiyorlar, o yanılttı seni..üüü[/quote]
hacimin düşüklüğü....hfta içi genelde iyi gelen veri serisinin devamı ile birleşince, palanın yukarı bir final hazırladığı senaryosunu yazdım..ve patladım :) subjektivite :)
Yaww EMORTIM, bu işin sırrı ne patron..bende mi yemin etsem acaba sinyalleri istisnasız uygulayacağıma :)
bu arada: hala ralli olabilir:::::::::.kom
-
bence bu piyasa tekrar önceki tepenin (65.650) üstüne çıkacak...bu benim fikrim...
-
Bayrak formasyonu yapmakta Pala... Bi hinlik düşünüyo yine sanki...
-
[QUOTE=SEYYAH;162511]bence bu piyasa tekrar önceki tepenin (65.650) üstüne çıkacak...bu benim fikrim...[/QUOTE]
çıkacak çıkacak da nerelere indikten sonra çıkacak o önemli..::::::
-
yeni tepe görülecekse bile, ki bende inanıyorum 2010 da yeni tepe olacağına.. bu çıkışın %40-%50 si geri verildikten sonra olacak bu.. ki bu aylar sürebilir..
yani biçok kişi gibi 2008 de yaşadığımız gibi şelaleler falan beklemiyorum.. yeni dip de beklemiyorum.. yemişim krizi..:..:
-
Daha dip görülmedi daha var.
-
FDOW -%0,5
Yani şimdi 2 dakika sonra DOW sadece -%0,5 mi açılacak? Ben dehşet saçan bir satım çılgınlığı bekliyorum....