[QUOTE=sazan;162543]Sazan 875'den kapattığı tüm shortları yeniden açar.[/QUOTE]
bencede short abi .. longda neymiş .. ığğğğ ... :D
Printable View
[QUOTE=sazan;162543]Sazan 875'den kapattığı tüm shortları yeniden açar.[/QUOTE]
bencede short abi .. longda neymiş .. ığğğğ ... :D
[quote=enorton;162539]Bugün de kendini gösterdi... Dax fdow veri öncesi değerlerine geldiler ama biz 600 puan aşağıdayız..[/quote]
30 ekim kapanışıyla girdik bencede..
bu hafta sert düşüşün gazı alındı diye bakıyorum sadece..
ilk etapta 57600 test edilecek diye tahmin ediyorum.bakalım..?
sazan patron avatardaki ayılar nasıl ? .. :o
İlk Hedefim 58500, sonrasında 54000, artık trend yakalamak istiyorum, bu olacak isyan teorim çalışacak, çünkü gerçek, yalan onlar, yalancının mumu yatsıya kadar yanar,sabırlı olacam ve imşallah kazanacam, tabiki kolay olmayacak, ama ben gerçeğim, beklenti alınır, gerçekler satılır.................................................., ayı piyasası 59600 den(haftalık) başlar, hayırlı uğurlu olsun....................................
Yoksa pala terste mi kaldı :D
750 istop......900 puan haşırtos
dahada kendımde ote ters ındıkator tanımam helal olsun dıyorum herturlu ayak oyununa kanan biri olarak.. yeter asabım bozuldu.. ulan yazı tura atsam daha ısabetlı olur be.. hauahuah nasıl bi karar mekanızması bendekı.. random takılsam daha ıyı hıcbıseye bakmadan rastgele ıslem yapmak gıbısı yok be piuvvv
[quote=selçuklu;162547]sazan patron avatardaki ayılar nasıl ? .. :o[/quote]
çok bakımsızlar patron :..:
ama mevsimi geldi,yırtar keratalar :::
shortları kapa-aç imkanı verdiler ama değerlendiremedik.. geceye short devam...
cendereye aldı pala .. vay **. .
[quote=Kennym;162551]dahada kendımde ote ters ındıkator tanımam helal olsun dıyorum herturlu ayak oyununa kanan biri olarak.. yeter asabım bozuldu.. ulan yazı tura atsam daha ısabetlı olur be.. hauahuah nasıl bi karar mekanızması bendekı.. random takılsam daha ıyı hıcbıseye bakmadan rastgele ıslem yapmak gıbısı yok be piuvvv[/quote]
Sevgili Kennym geç bir tarafa, elde ne var bir takım ve saf tutma,
büyük ihtimal dünkü kapanış yerinden kapatacak piyasa..