-
[QUOTE=mbm;72904]teşekürler kardeş..
bu konuda uzman oldum artık..:)
dediğin gibi hftada 3 gün yüzmeye başladım bile......
[B]bu arada sırtüstü yüzme özellikle....[/B][/QUOTE]
Geçmiş olsun sn mbm malesef çağımızın sorunu oldu bel fıtığı. Kayın pederimde de vardı yeni bişey denedi 20 gün önce şimdi gayet rahatladım diyor. İsterseniz siz de inceleyin biraz...
[URL="http://www.g-therapy.com/"]http://www.g-therapy.com/[/URL]
-
ENDEKS SAATLIK AL VERMIS 300 LER KIRILMADIKÇA [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/2475/dddrx4.jpg[/IMG]
-
Dax da da saatlıkler 4455 den al verir
-
-
sanırsam bılonca cok kotu geliyorr dıkkattttttttttt
-
RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIN
[URL=http://img83.imageshack.us/my.php?image=cum2tf2.jpg][IMG]http://img83.imageshack.us/img83/6835/cum2tf2.th.jpg[/IMG][/URL]
-
33,300 kırılırsa sert satıs gelir aksi halde 33,900 kadar almaları gerekır
-
derınlıkı ekranda oncu ykb karsılıklı işlem onem vermeyın bence
-
16.01.2009 13:00:33 *citigroup'un 4.çeyrekte hisse başına zararı -1.72 dolar(beklenti -$0.99)
-
16.01.2009 13:01:19 *bank of america'nın4.çeyrekte hisse başına zararı 0.48 dolar(beklenti $0.20)
-
Cıtıgroup, cıtıcorp ve cıtı holdıngs olarak ıkıye bolunerek yenıden yapılanacak
-
TOBO cu catedral nerde yaww..FDJ 30-60 dklıkdaki TOBO yu nasılsa o yazar diye bekliyorum ama yazmıyor..sonra aynı periyotta bizdeki ikili dip falan...şş catedral nerdesin..tobo cu kati
-
Sn.Mbm geçmiş olsun kardeşim.
-
ilk etapta zaten bu bılonco rakamı kotu beklentı dıyerek 3 gundun cıtı sert dusmustu.simdi 300 sevıyesı onemını koruyor fdax ve fdow kısmı realizasyon gelmesı gerekır.daha oncekı bılancolarda olan buydu.
[COLOR=darkorange]al sat tavsıyesi değildir her koyun kendı bacagından asılır[/COLOR]
-
16.01.2009 13:13:05 *bofa: Merrill lynch'nin 4.çeyrek hisse başına zararı 9.62 dolar
-
artık 33150 yeresi onemde ora üstesinde 347xx yeresine potanstayız halen
-
[url]http://img103.imageshack.us/my.php?image=cum5dc9.jpg[/url]
-
systems
5 dakk sınır 15dakk long gun shor sinyal
-
Merhabalar herkese. Bugün dışarıda işim olduğu için foruma giremedim.
Dün gece yine herkes yüzde 80 kısayken Dow 8150 nin üstünde kapatıcak dedim..
Sabah da yüksek açılırız sebebini de söyledim.
Bunun karşılığı sabahki yüzde 3,5 luk çıkış oldu.
Long girenlerden bi teşekkür bekledim ama onu göremedim bakıyorum.
Sabah seansı cepten takip ettim. Öğleden sonra da reklam çekimim var. Dışarıda olacağım.
[U]
Tekrar gevşeyecek yetişemiycem diye korkmadım desem yalan olur.[/U]
Pozisyonumu terse çevirip gidiyorum bilginize. longları 33325 den shortladım. Bugünlük yükseliş ve yükselişten yüzde 25 kar buraya kadar diye düşününüyorum.
Akşam tekrar görüşürüz. Herkese sevgiler.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72932]Merhabalar herkese. Bugün dışarıda işim olduğu için foruma giremedim.
Dün gece yine herkes yüzde 80 kısayken Dow 8150 nin üstünde kapatıcak dedim..
Sabah da yüksek açılırız sebebini de söyledim.
Bunun karşılığı sabahki yüzde 3,5 luk çıkış oldu.
Long girenlerden bi teşekkür bekledim ama onu göremedim bakıyorum.
Sabah seansı cepten takip ettim. Öğleden sonra da reklam çekimim var. Dışarıda olacağım.
[U]
Tekrar gevşeyecek yetişemiycem diye korkmadım desem yalan olur.[/U]
Pozisyonumu terse çevirip gidiyorum bilginize. longları 33325 den shortladım. Bugünlük yükseliş ve yükselişten yüzde 25 kar buraya kadar diye düşününüyorum.
Akşam tekrar görüşürüz. Herkese sevgiler.[/QUOTE]
stopsuz gitmeyince bence
-
-
[QUOTE=oguzhan;72856]Hexen abim yeni planınız varmı son durum nasıl
Kolay gelsin[/QUOTE]
yeni gordum kardesim . plan yok sindi tesaduf gordum mesajnı sadce potans/system bakma doru..
sindi
systems
5dakk long 15 dakk long gun short
33150 üstesinde halen 347xx yeresine potanstayız ...
-
sayın mbm geçmiş olsun. Acil şifalar.
sayın BORSACIÖZGÜR dün nunu, catedral ve Vob trader dan başka short olan ya da söyleyen yoktu. Herkesin portföyü kendine.
-
Bu imkb ve vob turevi oynanacak yer degil, Garanti açılış 2.44,isbank 3.84 , gıdım ilerlememiş, gapla işi halletmiş,kemikte kalan et ile de ky avunsun...
Dolar kontratından vazgeçmiyeceksin...
-
TEO dow future işlemlerini hangi kurumdan yapıyorsunuz yerli mi? Ben komisyon oranları uygun olan yerli bir aracı kurum arıyorum tavsiyeniz var mı özelden de yazabilirsiniz isterseniz
-
33700 geçebilirsek 34100 ve 34500 deneyebilir[B]...bence..[/B]
-
[quote=hexa;72938]TEO dow future işlemlerini hangi kurumdan yapıyorsunuz yerli mi? Ben komisyon oranları uygun olan yerli bir aracı kurum arıyorum tavsiyeniz var mı özelden de yazabilirsiniz isterseniz[/quote]
ben dinodan yapıyorum, bu konuda yerli bir kurum yok, yerli olanlarda sanırım acenta gibi çalışıyorlar...
-
[QUOTE=teo;72937]Bu imkb ve vob turevi oynanacak yer degil, Garanti açılış 2.44,isbank 3.84 , gıdım ilerlememiş, gapla işi halletmiş,kemikte kalan et ile de ky avunsun...
Dolar kontratından vazgeçmiyeceksin...[/QUOTE]
Abi hatırlıyomusun bunu yazdığımda sen yok öyle değil demiştin!Demekki aklın yolu birmiş
-
bugun açıklanacak bilança varsa saat beklenti ?
-
[quote=AMON RA;72942]Abi hatırlıyomusun bunu yazdığımda sen yok öyle değil demiştin!Demekki aklın yolu birmiş[/quote]
ah... ah ben nelere yok deyip de kitapları okudukça, yok dediklerimin hep var olduğunu anladım... kusura bakma....
-
[QUOTE=truva;72943]bugun açıklanacak bilança varsa saat beklenti ?[/QUOTE]
15.30 ve 16.30 da veri var ayrıca dow açılmadan da bank of america bilançosu var
-
[quote=teo;72941]ben dinodan yapıyorum, bu konuda yerli bir kurum yok, yerli olanlarda sanırım acenta gibi çalışıyorlar...[/quote]
Teo teşekkürler, ben globalfxistanbul düşünüyorum ama komsiyonları yüksek geldi dow için al ve satta ayrı ayrı 11 (toplam 22?) dolar ödeniyormuş galiba emin değilim, saxobank üzerinden yaptırıyormuş işlemleri, bu kurumla çalışan varmı arkadaşlardan?
-
[QUOTE=teo;72944]ah... ah ben nelere yok deyip de kitapları okudukça, yok dediklerimin hep var olduğunu anladım... kusura bakma....[/QUOTE]
Utandırdın beni. Ben özür için yazmamıştım. :(
-
[QUOTE=hexen;72935]yeni gordum kardesim . plan yok sindi tesaduf gordum mesajnı sadce potans/system bakma doru..
sindi
systems
5dakk long 15 dakk long gun short
33150 üstesinde halen 347xx yeresine potanstayız ...[/QUOTE]
sanırım hala flatsın babacım
-
[quote=Vob Trader;72945]15.30 ve 16.30 da veri var ayrıca dow açılmadan da bank of america bilançosu var[/quote]
Bank of America ve Citininki geldi bildiğim kadarı ile
-
[QUOTE=mersiyk;72948]sanırım hala flatsın babacım[/QUOTE]
33400 .... 34700 arası onemde cunki bura cok malyet var hem short hem long malyet
ondan saçma harket gorme doru olur burda ondan elim surmuyorum mersiykim
evet ben halen flat
systems
5 dakk long - 15 dakk long - gun short sinyal
-
Ne yalan söyleyeyim 650 den long açtım 1/3 kadar böyle kapatırsa benim günlükler ala dönüyo tutarım dedim.
-
bu çözülme neden dir acaba
-
sidni yavas harket eden kitle halen short tutyor onlar 33900-34000 üstesinde pes der...
33900 asayasında onlar asayadan kapdı short terkar acyor amma 34000 üstesi onlar icun tehlike cunki piyasa one gecme zor...
sindi onlar plans gereyini yapyor 33900 .34000 her yaklasmada short acyor piyasa ön kesıyolar..
piyasa 300-500 point asaya gittimi terkar son actı shorts kapyorlar böle böle elindeki tutan shorts maliyet dusuryolar..
piyasa ön kesmesi bundan kaynakta
-
[QUOTE=truva;72953]bu çözülme neden dir acaba[/QUOTE]
16.01.2009 14:38:48 HYPO REAL ESTATE'İN KURTARILMASI İÇİN EN AZ 10 MİLYAR AVRO GEREKİYOR-KAYNAK
Konuya yakın kaynakların verdiği bilgiye göre Hypo Real Estate'in
kurtarılması için Alman hükümetinin açıkladığı banka kurtarma fonundan
en az 10 milyar Avro taze sermaye alınması gerekiyor.
Foreks Haber Merkezi
bundan değildir gerçi....