Kapanışa kalamayacağım, biraz daha düşerse beni short sokacak bir stop yazıp çıkıyorum... Yoksa flat kalırım... Herkese iyi haftasonları....
Printable View
Kapanışa kalamayacağım, biraz daha düşerse beni short sokacak bir stop yazıp çıkıyorum... Yoksa flat kalırım... Herkese iyi haftasonları....
5 lik çok oldu flatladı ama daha long sinyali üretmedi.
[quote=sovalye;162184]....................................
gün sonu;
[B]60.000-60.200[/B] altında kapanış olursa yarın [B]artı gap[/B]
[B]60.200-60.400[/B] arası kapanış olursa [B]eksi gap[/B] olur der benim tecrübe...
ama piyasa bu herzaman tecrübeyle gitmez o ayrı konu...
neyse herkese bol şanslar...[/quote]
bugün tecrübe tuttu
şimdiki yeni gap traderlık planı;
gün sonu
[B]59.800-60.050[/B] arasında kapanış olursa yarın [B]artı gap[/B]
[B]60.050-60.250[/B] arası kapanış olursa [B]eksi gap[/B] olur der benim tecrübe...
dikkat ettiyseniz artık planlar gap traderları için:..:
[QUOTE=Kennym;162551]dahada kendımde ote ters ındıkator tanımam helal olsun dıyorum herturlu ayak oyununa kanan biri olarak.. yeter asabım bozuldu.. ulan yazı tura atsam daha ısabetlı olur be.. hauahuah nasıl bi karar mekanızması bendekı.. random takılsam daha ıyı hıcbıseye bakmadan rastgele ıslem yapmak gıbısı yok be piuvvv[/QUOTE]
patron sistem falan bak bence .. zor olur hep histem .. psikoloji kaldırmaz ..
dax data öncesine geldi neredeyse..
Daxa bak yaw... Sabah eksiydi sonra veri öncesi + % 0.50 oldu veriden sonra - %1.30 oldu şimdi de + % 0.60 ... Bu nedir abi, buna ne histem, ne sistem dayanır...
[QUOTE=sovalye;162559]bugün tecrübe tuttu
şimdiki yeni gap traderlık planı;
gün sonu
[B]59.800-60.050[/B] arasında kapanış olursa yarın [B]artı gap[/B]
[B]60.050-60.250[/B] arası kapanış olursa [B]eksi gap[/B] olur der benim tecrübe...
dikkat ettiyseniz artık planlar gap traderları için:..:[/QUOTE]
59.800 altında kapanırsak nolcak :::
bence dow yeni tepe görür .. bizi bilmem ..
[QUOTE=YAVUZHAN;162561]dax data öncesine geldi neredeyse..[/QUOTE]
Şuanda geçti abi...
DJ nin bütün göstergeleri alda ve kararlı gibi görünüyor.
Attım barbutu uzun diyor. şimdilik 1/3 uzun.
Beyaz saray/romer:" ıssızlık oranı resesyonu yenıden hatırlattı"
-matrıks-
Tekrar söylüyorum veri, ile meri önemli deyil, bir isyan var ve uzlaşma bekliyorlar,
Türkiye mesala, dow a göre IMF yapmalı, ama yapamıyor, yamulur, 2 sene sonra batar, siyasi intihar olur, sebeplerini yazmıştım,eğer imkanımız olsaydı zaten bize bırakmaz dayarlardı IMF yi kapıya, 2001 de olduğu şekliyle, dow düştüğü durumda biraz daha ısrar ederse, kara pazartesiler yolda, adamlar uzlaşma istiyor, ben dahil,54000 nedirki, amuduyla götürdünz bu güne kadar,................................................