15 dakikalık yakın vade grafikte pozitif uyumsuzluğu görüyorsunuz.---YORUMSUZ---
Printable View
15 dakikalık yakın vade grafikte pozitif uyumsuzluğu görüyorsunuz.---YORUMSUZ---
5 dak .sistemlerin hepsi sabah gap ile al vermiştir..sistemim hala al vermedi(15 dak)..gerçi 34200 den shot cover verdi..ama al yok...7 ocakdan beri..kullanılan göstergelerin degerinden kaynaklanıyor..mesela ccı(6) yerine, ccı (100 )yaparsanız saatliklerden bile agır sisteminiz olur..
[QUOTE=hexen;72954]sidni yavas harket eden kitle halen short tutyor onlar 33900-34000 üstesinde pes der...
33900 asayasında onlar asayadan kapdı short terkar acyor amma 34000 üstesi onlar icun tehlike cunki piyasa one gecme zor...
sindi onlar plans gereyini yapyor 33900 .34000 her yaklasmada short acyor piyasa ön kesıyolar..
piyasa 300-500 point asaya gittimi terkar son actı shorts kapyorlar böle böle elindeki tutan shorts maliyet dusuryolar..
piyasa ön kesmesi bundan kaynakta[/QUOTE]
sindi ondan ben hep flat duryorum cunki yavas harket eden kıtle hep sacma harket sebep olur..
ondan grafta potans oldu halde hedef yere gitme zor olur bol stop olur ...
[quote=teo;72937]Bu imkb ve vob turevi oynanacak yer degil, Garanti açılış 2.44,isbank 3.84 , gıdım ilerlememiş, gapla işi halletmiş,kemikte kalan et ile de ky avunsun...
Dolar kontratından vazgeçmiyeceksin...[/quote]
hissenette efsaneydi ccı sistemin teo, kullanmıyor musun artık o sistemi
[QUOTE=hexen;72954]sidni yavas harket eden kitle halen short tutyor onlar 33900-34000 üstesinde pes der...
33900 asayasında onlar asayadan kapdı short terkar acyor amma 34000 üstesi onlar icun tehlike cunki piyasa one gecme zor...
sindi onlar plans gereyini yapyor 33900 .34000 her yaklasmada short acyor piyasa ön kesıyolar..
piyasa 300-500 point asaya gittimi terkar son actı shorts kapyorlar böle böle elindeki tutan shorts maliyet dusuryolar..
piyasa ön kesmesi bundan kaynakta[/QUOTE]
Madem 34,700 potansiyeli var; bu yavaş kitle 34,000-34,700 arasında maliyet yapıp piyasayı düşürmek istemezler mi?
[QUOTE=VOBiX;72960]Madem 34,700 potansiyeli var; bu yavaş kitle 34,000-34,700 arasında maliyet yapıp piyasayı düşürmek istemezler mi?[/QUOTE]
vobixim
34700 graf teknik potans
amma
yavas harket eden beli kitle gun system gore harket edyor
34000 üstesinde gun system long signal oldumu onlar korkar cunki piyasa one gecmek zor oldunu bilir hızla stop eder..
amma gun system short signal oldu zaman korkmaz dispilin disiplin short tutar
short ac short kapa yapar malyet dusurme yapar.....
cunki benim eskiden kullandım plan bu du.
piyasa dengesiz yapan hep bu plan yapan buyuk kitle cunki eyer stop etcese zarar etmeden stop etmek ister onlar..
onların amac short malyeti gun system direnc ten yukarya cekme.
[QUOTE=hexen;72962]vobixim
34700 graf teknik potans
amma
yavas harket eden beli kitle gun system gore harket edyor
34000 üstesinde gun system long signal oldumu onlar korkar cunki piyasa one gecmek zor oldunu bilir hızla stop eder..
amma gun system short signal oldu zaman korkmaz dispilin disiplin short tutar
short ac short kapa yapar malyet dusurme yapar.....
cunki benim eskiden kullandım plan bu du.
piyasa dengesiz yapan hep bu plan yapan buyuk kitle cunki eyer stop etcese zarar etmeden stop etmek ister onlar..[/QUOTE]
abi o kitleyi bulursam opucem artık bana longlarla sıkıntı geldi sabah zaten aldım 1000puan gapi ve piramit şeklinde gidiyorum arttırarak yurtdışı bukadar iyiyken biz sadece gaple boyle yukarıdayız
[QUOTE=furkan;72963]abi o kitleyi bulursam opucem artık bana longlarla sıkıntı geldi sabah zaten aldım 1000puan gapi ve piramit şeklinde gidiyorum arttırarak yurtdışı bukadar iyiyken biz sadece gaple boyle yukarıdayız[/QUOTE]
bu sıkıntı hep onlar yuzden olyor furkanım yoksa alt peryot system long signal verdimi serbest yukarya gıder amma bu kitle short oldu icun sıkıntıla gidyor..
systems
5 dakk short sinyal 15 dkak long sinyal gun short sinyal
[QUOTE=hexen;72964]bu sıkıntı hep onlar yuzden olyor furkanım yoksa alt peryot system long signal verdimi serbest yukarya gıder amma bu kitle short oldu icun sıkıntıla gidyor..[/QUOTE]
o kitle ne kullanıyor periyod olarak anlamadım yada bende terslik var 60dk liklerin %80i long bende gunlukler ise shortta hala
[QUOTE=furkan;72966]o kitle ne kullanıyor periyod olarak anlamadım yada bende terslik var 60dk liklerin %80i long bende gunlukler ise shortta hala[/QUOTE]
gun perdiyod göre
[QUOTE=hexen;71940]systems
5 dakk long sinyalde 15 dakk long sinyalde gun short sinyalde
ben cok yoruldum bugun..
sindi systems ne diyo?
gun system short siynal oldu icun bu yukarya harket beli kitlece short fırsat olyor bundan sebep eyer yukarya gitcesek zorlanma normal olur ondan saçma harket gorme normal olur saçma harkette sacma harket etmeme doru olur dikat olun[/QUOTE]
yukardaki mesaj ayın 13 de ozaman beri deyisen yok hep sacma harket olyor
tek sebep bu kitle malyet dusurme amacı cunki stop oldumu zarar etmeme istiyor onlar
sn hexen
günlük perıyodun al konumuna gecmesı ıcın fıatın ne olması lazım
öngörüde bulunabilirmisiniz
[QUOTE=raymonda;72969]sn hexen
günlük perıyodun al konumuna gecmesı ıcın fıatın ne olması lazım
öngörüde bulunabilirmisiniz[/QUOTE]
34000 üstesinde o kitle short kapama baslar amma asayasında tutar.. saçma harkette malyet cok dusurdu onlar ondan stop etimi onlar icun zarar etme fazla olmaz...
ondan kontrat gordumu hızlı alır .. amma gun peryot short oldu sure inatta short tutar
[color=#ff0000][b] 16.01.2009 15:30:07 *abd'de aralıkta tüfe yüzde 0.7 azaldı(beklenti -0.8%, önceki -1.7%)
16.01.2009 15:30:21 *abd'de aralıkta çekirdek tüfe değişmedi(beklenti +0.1%, önceki 0.0%) [/b][/color]
[quote=furkan;72933]stopsuz gitmeyince bence[/quote]
[U]Teşekkür ederim. Çok uzun süredir ilk defa belki de 6 aydır. Bugün öglenarasında yaptığım işlemime STOP koymadım..Belki de kazandığım paranın güvenindendir. [/U]
.
Zaten yüzde 3,5 yükselmiştik. Ben burdan longu çevirip short yaptım. Olsa olsa bi yüzde 0,5 daha gider diye düşündüm..
Şimdi geldim tekrar çekime ara verdik buldum bi PC :) baktım aynı
Ama seans sonu endeks düşerse ya da düşmezse kara mutlaka poz değiştirip bi değişiklik haber v.b olmazsa haftasonuna LONG girmeyi düşünüyorum.
[U] Obama planını açıklayana kadar [/U]yüzde 80 LOng Dow da yukarı eğer bugünkü gibi çok yükselirse arada bir yüzde 20 Short.
tşkler
Bu gece dow yine önce düşük açılabilir beklentim 8100-150 üstü kapanacak
tşkler
[quote=mozkan;72959]hissenette efsaneydi ccı sistemin teo, kullanmıyor musun artık o sistemi[/quote]
CCı sistem muthıs calıstı bır donem, ama foreks datalar ıle, matrıks ıle foreks ccı degerlerı bır farklı nedense bugun bıle anlamıs degılım...
Su an ccı degıl hıc bır ındıkator kullanmıyorum,ama fantazı yaparsam bollınger ve ccı atıyorum arada bır...
33150 yeresi 33050 oldu..
33050 ustesinde 347xx potans tayız asayasında dikat
5 dakk system short 15 dakk system short gun short sinyal oldu
öNEMLİ UYARI :
Tam seans sonu biraz gevşeyebiliriz diyecektim. Gevşedi.
Biraz biraz biraz daha gevşeyebiliriz..
S&P 840.50 altına dusemedıkce yon yukarıdır.Ama suprız olan ıse bız acıkken dusmeyıp, bız kapandıktan sonra dusmesıdır..
Bunu da ben bılemem, ama dow tahmınlerı tutan arkadaslar bılebılır....
[QUOTE=teo;72976]S&P 840.50 altına dusemedıkce yon yukarıdır.Ama suprız olan ıse bız acıkken dusmeyıp, bız kapandıktan sonra dusmesıdır..
Bunu da ben bılemem, ama dow tahmınlerı tutan arkadaslar bılebılır....[/QUOTE]
ben,m graf gore dow future 8190 asayasına gitmese halen yukarya potans yeresinde olur
Catedralın kulagı cınlasın, Dolar da obo goruntusu var... Obocu lara duyurulur...
Ben ınanmam formasyonlara....
Bişeyi anlamakta güçlük çekiyorum, bu seviyelerde 34000 üzeri mutlaka kısa kalmak gereken yerler olduğu bilindiği halde, düşüşlerde illada kısa kapatıp birazda uzundan kazanma çabalarını becerilemeyecekse neden girişildiğidir...
Hiçbişey bilmiyorsan, gün short sinyal demekten bıkmadı bazı arkadaşlar, bende diyorumki, pazartesi en fazla bir kez daha yukarıları ziyaret edebilecek bir potansiyelimiz var, Obama denen adam gelmeden önce düşmeye başlarız, yani en geç salı günü düşmeye başlarız ama salı kapanışı bunu belli etmez diyorum.
Burada önemli olan şu var, düşüş trendindeyiz ve arada dalgalanmalar 1000-2000 puan olabiliyor, bunun altıda belli üstüde, o zaman 5,10,15 dak lık al sat zorlamak demek çarpılmaya kapı aralamak demek, bi şekilde üstlerden kısaya geçen er geç sabrının sonunda yada vade sonunda iyi kazanacaktır, kazandığında çıkmasını bilmeli o kadar, kısalardan kazandığında uzunlarda ısrar etmeye meyletmeli, ama şimdilik kısa kısa kısa, saygılar.
fdji grafigini buraya koyabilir misiniz sn hexen
VOB da alt kademeleri çok kötü alış doldurdular. düşme sinyali olabilir.
İyi fazi getirisine alışık olan bir kesim var, var ya nası guduryodur şimdi biliyonuzmu? planlar yapılmaya başlanmıştır, önümüzdeki hafta harekete geçerler diye düşünüyorum, geç kalmaz bu faizci kesim, bakalım yanılacakmıyım:) saygılar..
Sanki bir his içimde. Dow eksi açılacak. Ve bir anda tepetaklak 300-400 puan aşağı gidicez gibi geliyor..
Sadece bir his...
Bugün hiç çalkalama+ gargara yapmamışlar çünkü.
[B][U]Ne olursa olsun saat 16:28 de Dow açılmadan önce SHORT olacğaım
Saat 17:15 DE Seans sonu da LONG .
[/U]Hadi aradaki farkı beraber hesaplayalım.. :)[/B]
Ekonomı yetkılısı: ımf ıle gorusmeler bır sure daha devam edecek - cnbce
Beklediğim yere geldi, buradan long caizdir.
[QUOTE=truva;72980]fdji grafigini buraya koyabilir misiniz sn hexen[/QUOTE]
graf gonderme yapamıyorm sindi truvam amma graf gore 8190 asayası olmasa yukarya potansta
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72984]Ekonomı yetkılısı: ımf ıle gorusmeler bır sure daha devam edecek - cnbce[/QUOTE]
Hay ben öyle ekonomi yetkilisinin yapacağı işinde yapacğı görüşmeninde içine ....., daha ne diyim, ımf kafasına taş olup düşse yinede açıklama yapar bu yetkili takımı, yetkiyi onlara vereninde kabahati var tabii, ama bi kere sağılacak inek olduğunu kabul ettimi bir toplum ve fertleri, artık herşeyi bekle yetkilisinden, saygılar.
sanko'ya ekstre istemediğimi belirten faks çekmiştim ama gönderi devam ediyor
"alınan karar gereği" diye açıkladılar durumu
bilmiyorum herkese gidiyor mu
Kısacılar hafta sonu şu riski almalımı?
Kısayı kapatıp haftasonuna flat girip, pazartesi yukardan tekrar kısaya geçmek.
Bu tutabilirde, fakat risk herzaman var, saygılar..
[QUOTE=hexen;72974]33150 yeresi 33050 oldu..
33050 ustesinde 347xx potans tayız asayasında dikat
5 dakk system short 15 dakk system short gun short sinyal oldu[/QUOTE]
systems
5 dakk short - 15 dakk long - gun short
sacma harkets devam edyor tecrube traders bile zor bas eder bu harketle ondan nefret edyorum bu harket..
bazı aracı kurumlar stopaj kesmiyormuş..mesela ;deniz yatırım..böyle bir keyfiyet olur mu ki..
16.01.2009 16:15:08 *abd'de aralıkta sanayi üretimi yüzde 2,0 azaldı(beklenti -1.2%, önceki -0.6%)
[QUOTE=abka;72991]bazı aracı kurumlar stopaj kesmiyormuş..mesela ;deniz yatırım..böyle bir keyfiyet olur mu ki..[/QUOTE]
vergi memur sana gelir
bugün çalıştıgım aracı kurum olan ataonline da ilk defa stopaj kesildigini belirten bilgilendirme yaptı.
[QUOTE=abilag;72988]sanko'ya ekstre istemediğimi belirten faks çekmiştim ama gönderi devam ediyor
"alınan karar gereği" diye açıkladılar durumu
bilmiyorum herkese gidiyor mu[/QUOTE] başlangıçda fax çekerseniz göndermiyeceğiz dediler..ama malesef hala gönderiyorlar tabiki 5 ytl ye..neymiş efendim...spk; e-ekstre bile olsa mutlaka göndereceksiniz demiş..ama bu kadar müşterinin e-ekstresini teker teker yollamak çok zormuş..bir program üzerinde çalışıyorlarmış..o zaman sadece e-ekstre gönderilecekmiş..falan falan..yersen tabiki..
32900 kısa vade destek gibim...[B]bence...[/B]