shortları dokmek ıcın guzel taktık bu yukseltme ayagı.. ama haftasonu cogu indikator yukselıse ısaret edıyordu ozellıkle demand index asırı yukselıs gosterıyordu belkı palanın oyunudur ama gunluk grafta gorunen buydu.. 5-10 mesaj once atmıstım
Printable View
shortları dokmek ıcın guzel taktık bu yukseltme ayagı.. ama haftasonu cogu indikator yukselıse ısaret edıyordu ozellıkle demand index asırı yukselıs gosterıyordu belkı palanın oyunudur ama gunluk grafta gorunen buydu.. 5-10 mesaj once atmıstım
[QUOTE=jerfin;162727]günaydın voborsa..
gapımı yedim bekliyorum..:)[/QUOTE]
jerphinom grafa 15 dk baktımda..... eger düşceksek ıkına sıkıla 606xx e kadar goturebılırler orası onemli kibin...
emma
602xx şinci daha yukarı gecilmezse 606xx zor... direk 59500 yeresine gideriz....
efg pif alım yapıyor korkuyorum 60100 den shortladım ama :D
[QUOTE=selçuklu;162716]fdax açılmadımı fx2000 de gözükmüyor ..[/QUOTE]
foreks de gecikmeli veriyor artık selçuklu.. hem de yarım saat...dng hemen kurumunu ara görüş bence..
şöyle de düşünebiliriz...
cuma sert satışlardna önce FDJI 9989 VOB 60600 seviyesindeydi...
şu anda FDJI 10027 VOB 60100 seviyelerinde
bu boşluğu kapatırsa kesinlikle long olunmalı
aksi takdirde short olmakta fayda var...
[quote=Astatin;162721]way**..ne oldu yaw, gökten paramı yağdı..yoksa IMF den gelen müthiş müjdeyemi sevindik..way**[/quote]
Sabah sabah Euro Dolar karşısında coştu resmen. Grafiği aşağıda. Piyasa ona şımardı. Tabi bir de geceye short girenleri terste bırakma hevesi var...
beyle hülülülü yükseldiği zaman peşinden veriyorlar gibi abuk subuk bir cümle diyeyim..
gız cerfin, BREA ne demek gız...Yeter BREAAAA gibi birşeymi demek o
wasshhhhh XAUUSD 1106 USD...üşşşşş
abavv bunlar niyeti bozdu iyice 60100 shorları heran panikle kapatabilirim :)
saatliğin hala alda olması midemi bulandırıyor üwwww
evt shortcuları tetikleyerek pozisyon kapatmaya zorluyolar gorundugu kadarıyla.. apsd -400 kapatan sayısı artarsa fiyat dahada gider yukarı hadi hayırlısı.. assadan baskı verıyolar ama gorunen o kı zorlama var biraz..
Spotun açılışı ile anlayacağız filmi..Geçen haftaki negatif ayrışma gerçek negatif ayrışmamıymış yoksa negatif süsü verilmiş pozitif ayrışma hazırlığımıymış göreceğiz...