[quote=abka;162772]günlük sistem mi...[/quote]
15 dklık
Printable View
[quote=abka;162772]günlük sistem mi...[/quote]
15 dklık
[QUOTE=Strategist;162781]Euro dolara göre çok fena coştu dün geceden beri. Ben ona bağlıyorum. Zayıf dolar Dow'un çıkması demek, o da bizimkin de çıkması demek, vesaire vesaire... :)))[/QUOTE]
hocam dogrudur bu konularda o etkıler acısından diyecegim yok lakın bana fazla bi ayak yapılıyo gibi gelıyo.. yanı adamlar guzel kurmuslar tezgahı yaf ne guzel bıgun yuklselt ertesı gun bas dipten geri topla ertesı gun gapla yukselt dahada sonra tekrar bas 5 dkda geri topla heueheuh cok param olsun bende bole yapardım herhalde hueheuh
[quote=Strategist;162780]Bu apds olayına bakarak para kazanabiliyor musun harbiden? Ben bir ara denedim, kafamı karıştırmaktan öteye gitmedi. Bir sırrı varsa da ben bulamadım...[/quote]
tek başına apsd karar şartı olamaz bence,kimseninde sadece apsd izleyerek trade ettiğini sanmam..
ama bazı dönemler + - uyumsuzluklar gibi önceden fikir verdiği oluyor..
ne uyuz seansmış .. vay a* ..
günlük EW sallamama göre 2.dalga tamamlandı 3. baslamalı bırazdan.. yoksa kullıyen sallama olarak yer alır bu tahmın... huehue
[QUOTE=Strategist;162780]Bu apds olayına bakarak para kazanabiliyor musun harbiden? Ben bir ara denedim, kafamı karıştırmaktan öteye gitmedi. Bir sırrı varsa da ben bulamadım...[/QUOTE]
yardımcı kaynak olarak kullanıyorum hocam.. toplum pıskolojısını yansıttıgını dusunuyorum genel olarak.. yoksa para kazanmak fılan yok bende ben kaybedıcıyım hueheuh sartlar nolursa olsun kaybederun :))
cidden ne sıkıcı seans yaw.. önemli bir veri olsa veriye kimseyi avantajlı fiyattan sokmak istemiyolar diyecem ama veride yok...
[quote=Strategist;162781]Euro dolara göre çok fena coştu dün geceden beri. Ben ona bağlıyorum. Zayıf dolar Dow'un çıkması demek, o da bizimkin de çıkması demek, vesaire vesaire... :)))[/quote]
Zayıf USD nin iki yüzü var,
1.75 endex altı
2.75 endex üstü
şu anda zararsız bölgeye park edildi......
gunluk EW tutuyo sanki spotta 3.dalganın daha da gıtmesı lazım assaya .. 5 . dalga ıle gun basına donup gapı kapatacagız diye düşünüyorum.. hadi hayırlısı :)
[quote=Kennym;162790]gunluk EW tutuyo sanki spotta 3.dalganın daha da gıtmesı lazım assaya .. 5 . dalga ıle gun basına donup gapı kapatacagız diye düşünüyorum.. hadi hayırlısı :)[/quote]
yine ters indikatörsen yandık demektir, şu anki pozunuz ne,
gene şeh uçmaz mürit ucurur modunya abanmaya baslandı endexe.. iyi bakalım
piff hergun aynı geyık yaf alın *q aksama kovayla satarsınız 5 dakkada.. piff yarısını kapattım shortların yok bugun de dayak gunumuz anlasılan...
[QUOTE=security;162791]yine ters indikatörsen yandık demektir, şu anki pozunuz ne,[/QUOTE]
shorttaydım yarısını kapattım yarısınıda bırazdankapatıcam bu arada ew tersı oluyo galıba :D bı gunun ulk hareketı saymazsak yukselen bı hareket cıkıyo ortaya.. allah sonumuzu hayır etsın :D
gercı korkmayagerek yok ben 425 ten kapattım bı kısmını bırazdan duserız ben zararımı ettım nasılsa.. aganın bı beklentısı kalmadı artık piyasadan..