Buralarda tutunamazsa emektar kuralım "çıkamayan piyasa düşer" devreye girecek.... Günlük hacim bu saat için komik denecek bir miktar zaten. Her an adam gibi bir parayla piyasaya girip yönü belirleyebilirler, tetikte olmak lazım.
Printable View
Buralarda tutunamazsa emektar kuralım "çıkamayan piyasa düşer" devreye girecek.... Günlük hacim bu saat için komik denecek bir miktar zaten. Her an adam gibi bir parayla piyasaya girip yönü belirleyebilirler, tetikte olmak lazım.
60100 longa devam.
pifff spotu goren var mı nasıl ordakı durumlar ? para gırıs cıkısı ?
Öğleye geldik vob yakın vadede günlük hacim 294.000.000.
Cep harçılığıyla oynuyorlar resmen. Bunlar birşey bekliyor ama nedir?
[QUOTE=Strategist;162797]Öğleye geldik vob yakın vadede günlük hacim 294.000.000.
Cep harçılığıyla oynuyorlar resmen. Bunlar birşey bekliyor ama nedir?[/QUOTE]
yaf bu kadar az parayla bu hale getırebılıyolarsa bosa kurek cekıyoz bız sankı... bunlar enınde sonunda kazanan taraf olurlar bunun kacarı gocerı yok kı.. hueheuh
Euro/Dolar'da 1.4980'deki direnci kırdılar. Anında biz de coştuk. Bugün piyasayı Euro yönetiyor belli oldu...
Ben de bu gün için zarardayım ama, henüz poz kapatmadım, sayın El stoğun USD pozu için 1.47 iyi yere demiştim, sanki olacak gibi, pala abbizde abanıyo ama bizde deneyim kazandık, üstelik, bide zaten kardayız, hadi pala beline kuvvet, ha, ha
ok bugun lık zararıda yaptık gonul tahatlıgıyla pozisyonu kapatabılırım 60625 te hayrını gor agam :) yeter benden bu kadar...
Fazla strese gerek yok. Cumadan kalan uzunlar. 750 ile kapatılır. kapatılır.
60750 haftalık drenç var bakalım geçebilecekmi.
Buradan yazıyorum, bu gün veya önümüzdeki bir iki günde 59600 görülürse, basın shrtları, acımayın, dolar endexte 75 altıda tehlikeli, tüm dünyada eflasyon azabilir, bu durumda tersten faizler yükselir, otarite kendine yenilir,
[quote=Larossıan;162804]60750 haftalık drenç var bakalım geçebilecekmi.[/quote]
Sn larossıan haftalikta 60950 değilmi acaba , benmi yanlış bakiyorum
Paylasimlariniz icinde tesekkürler