61350 de normal bir zaman olsa soluklanma beklerdim fakat alım iştahı boylesine artmişken 61650 leri spot oncesi gorebiliriz.
Printable View
61350 de normal bir zaman olsa soluklanma beklerdim fakat alım iştahı boylesine artmişken 61650 leri spot oncesi gorebiliriz.
[QUOTE=Kanaatkar;162827]Grafikten gorebildiğim yatayda dahi makul sayilabilecek işlemler yaptirmiş , güzel bir sistem emeklerinize saglik[/QUOTE]
Aslında bu sistemi daha bu ay başında test etmeye başladım... Sistemin ana fikri [B]sn. anonimm[/B] e ait... Ben de onu tebrik ediyorum ve emeklerine teşekkür ediyorum... .brv.brv
hay** ya..işin dah akomiği de şu..sistem al verince gösterge mahşyetinde sisteme uyma alıştırması olsun diye cüzi long yaptım onuda dayanamayıp 200 puan kara verdim...**, **, ** , ** , ***
61350 shortos istopum yakın bıçavım bilenik ofisim yeni ::: hedefim abartı değil ..
ben gap kapanmıştır belki diye umutla pc başına oturmuştum.. üüwww kötü zarar yazdık..üüüüüü
long pozısyon acayım mı coksun pıyasa :):dü::dü::dü::dü:
[QUOTE=Astatin;162826]ayın 3 ünden bu yana 15 dklık sistemde 3000 puan var...bende ise zort var **,,,,
Bakamıyom ben bu çocuğa hakkını veremiyom..ya shçek e devredecem yada hayrına devredecem **[/QUOTE]
Cami kapısına bırak :::
[QUOTE=Kennym;162838]long pozısyon acayım mı coksun pıyasa :):dü::dü::dü::dü:[/QUOTE]
dur patron ya ..aman diyim . .. :D
[QUOTE=jerfin;162837]ben gap kapanmıştır belki diye umutla pc başına oturmuştum.. üüwww kötü zarar yazdık..üüüüüü[/QUOTE]
jerph üzülme 61375 altında dönme potansımız var ... daha bitmedi ama cok kritik yerdeyiz :(
[quote=Kennym;162838]long pozısyon acayım mı coksun pıyasa :):dü::dü::dü::dü:[/quote]
Acı bize loto yu ancak tutturduk
[quote=fXci;162836]61350 shortos istopum yakın bıçavım bilenik osfisim yeni ::: hedefim abartı değil ..[/quote]
teprikler efiksçi sniper gibisin ha..olası en iyi aktif fiyattan vurmuşlsun gözüne..kapanışıda eyle olur inşallah
[QUOTE=jerfin;162837]ben gap kapanmıştır belki diye umutla pc başına oturmuştum.. üüwww kötü zarar yazdık..üüüüüü[/QUOTE]
yok yok aganın ıntıkamı oldu bugun resmen...tarihimdeki en buyuk zararlardan bırı bugun euheuh hemde hic aksıyonsuz yavas yavas gostere gostere.. ole extrem ıslem bıle yapmadı extra pozısyon acıp fılan..