[QUOTE=AMON RA;25321]Beni ihmal etmişsin yazmamışsın Sn.Mbm :..::..::..:[/QUOTE]
sevgili dostum amon ra
o an aşagıdan kopyala yapıştır yaptım...
benim suçum değil... :D
yenisini yaparım şimdi senin için...
saygılar...
Printable View
[QUOTE=AMON RA;25321]Beni ihmal etmişsin yazmamışsın Sn.Mbm :..::..::..:[/QUOTE]
sevgili dostum amon ra
saygılar...
sevgili dostum amon ra
saygılar...
Konuyu Toplam 27 Üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 16 Misafir)
mbm, h2O, catedral, hexen, AMON RA, serkanyurttas, gacırt, teo, optra, QUEEN, aras
şuan forum ahalimiz.. he heeee :)
Konuyu Toplam 27 Üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 16 Misafir)
mbm, h2O, catedral, hexen, AMON RA, serkanyurttas, gacırt, teo, optra, QUEEN, aras
şuan forum ahalimiz.. he heeee :)
[QUOTE=mbm;25317]bencede .......
katılım olursa çok daha güzel olur bu forum......
.brv.brv.brv[/QUOTE]
bence çok katılımdan çok bilinçli katılım olsun yoksa çorba oluyo hep. Bu sitede daha uççak kaççak diyen görmedim. Bi almanca mesajlar gonderen adam vardı sadece onu bilirim o da barınamadı zati
[QUOTE=mbm;25317]bencede .......
katılım olursa çok daha güzel olur bu forum......
.brv.brv.brv[/QUOTE]
bence çok katılımdan çok bilinçli katılım olsun yoksa çorba oluyo hep. Bu sitede daha uççak kaççak diyen görmedim. Bi almanca mesajlar gonderen adam vardı sadece onu bilirim o da barınamadı zati
[QUOTE=mbm;25323]Konuyu Toplam 27 Üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 16 Misafir)
şuan forum ahalimiz.. he heeee :)[/QUOTE]
Eyvallah! Sn.Mbm +.
Hata bandının üstündeki 2. günümüzüde geçirdik.En fazla 3 gün kalabiliyor endeks. Bu durumda Çok yüksek ihtimalle yarın sertçe geri çekilip bandın içine gireceğiz yada düşük ihtimalde olsa artı yapacak ve pazartesi resmen kan gölü ne döneceğiz.
Saygılar!
Bu arada son 15 dakika ve FSP sistemime göre resmen çöküş modunda
[QUOTE=mbm;25323]Konuyu Toplam 27 Üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 16 Misafir)
şuan forum ahalimiz.. he heeee :)[/QUOTE]
Eyvallah! Sn.Mbm +.
Hata bandının üstündeki 2. günümüzüde geçirdik.En fazla 3 gün kalabiliyor endeks. Bu durumda Çok yüksek ihtimalle yarın sertçe geri çekilip bandın içine gireceğiz yada düşük ihtimalde olsa artı yapacak ve pazartesi resmen kan gölü ne döneceğiz.
Saygılar!
Bu arada son 15 dakika ve FSP sistemime göre resmen çöküş modunda
[QUOTE=Nohamura;25324]bence çok katılımdan çok bilinçli katılım olsun yoksa çorba oluyo hep. Bu sitede daha uççak kaççak diyen görmedim. Bi almanca mesajlar gonderen adam vardı sadece onu bilirim o da barınamadı zati[/QUOTE]
benim için her cümle her kelime değerli...
burdaki arkadaşların hepsinin bilinçli oldugunu düşünüyorum....
art niyetli ve objektif olmayan yorumlar olmadıktan sonra.......
hatta objektif kavramı göreceli biraz ..bunu defalarca ve ısrarla pişirip pişirip getirmedikçe diyelim...
sahi almancı arkadaşdan sonra 10-15 bin puan çıktık yahu...:D:D
gelirse bir daha aklınızda olsun.. bu bir fırsat olabilir...:)
[QUOTE=Nohamura;25324]bence çok katılımdan çok bilinçli katılım olsun yoksa çorba oluyo hep. Bu sitede daha uççak kaççak diyen görmedim. Bi almanca mesajlar gonderen adam vardı sadece onu bilirim o da barınamadı zati[/QUOTE]
benim için her cümle her kelime değerli...
burdaki arkadaşların hepsinin bilinçli oldugunu düşünüyorum....
art niyetli ve objektif olmayan yorumlar olmadıktan sonra.......
hatta objektif kavramı göreceli biraz ..bunu defalarca ve ısrarla pişirip pişirip getirmedikçe diyelim...
sahi almancı arkadaşdan sonra 10-15 bin puan çıktık yahu...:D:D
gelirse bir daha aklınızda olsun.. bu bir fırsat olabilir...:)
dow 11444 lerde 10 günlük ortalamyı asağı kırmıs 5 günlük de 11366
dow 11444 lerde 10 günlük ortalamyı asağı kırmıs 5 günlük de 11366