[QUOTE=parapara;72994]bugün çalıştıgım aracı kurum olan ataonline da ilk defa stopaj kesildigini belirten bilgilendirme yaptı.[/QUOTE]
Yine iyisiniz o zaman, ilk defada olsa bu ay kardasınız demekki stopaj kesiliyo.brv
Printable View
[QUOTE=parapara;72994]bugün çalıştıgım aracı kurum olan ataonline da ilk defa stopaj kesildigini belirten bilgilendirme yaptı.[/QUOTE]
Yine iyisiniz o zaman, ilk defada olsa bu ay kardasınız demekki stopaj kesiliyo.brv
[QUOTE=hexen;72993]vergi memur sana gelir[/QUOTE] sorumluluk tamamen aracı kurum,bankalara aittir..bundan eminim..
[QUOTE=abka;72998]sorumluluk tamamen aracı kurum,bankalara aittir..bundan eminim..[/QUOTE]
amma kazanc senin olyor
systems
5 dakk 15 dakk gun short sinyal
sindi 33050 asayasında 32200 potans tayız
5 dak. sistem sat verdi..ama kendi sistemim 33200 den short cover vermişti..hala öyle ..yani flatde..
[COLOR="Red"]Konuyu Toplam 134 Üye okuyor. (75 Kayıtlı üye ve 59 Misafir) [/COLOR]bull market, hilm, TIFIL, BULENT, hexen, abka, monarosa1, poyraz, oğuzt, özdenil, raymonda, metatay, cetdem, furkan, pammin, truva, Ardasu, parapara, takatsiz, AMON RA, ÖZGÜR EFE, rcp, eorkunb, optra, abilag, marakes, Sunrise, VOBiX, h2O, mur@t, BORSACIOZGUR, efor, bonnie, torsion, juliano, chakmak, parderi, memo, thracian, ketenhelva, bikmisbroker, bien, daylight, Nafiz, doom7, onur, Cornetto, artanis, liti, mavi, Vob Trader, hexa, berkedi, ayyu12, men, mde, oguzhan, borsacim, volki76, Astatin, yavuzblnt, serkanyurttas, maşuk, emrehan, aykilic, enorton, mbm+
[QUOTE=hexen;73000]sindi 33050 asayasında 32200 potans tayız[/QUOTE]
nezaman flat halinizi bozucaksınız sn hexen babacım ?
[quote=bull market;72997]Yine iyisiniz o zaman, ilk defada olsa bu ay kardasınız demekki stopaj kesiliyo.brv[/quote]
gerçektende öyle.
dow 20 dak.artı bölgede olsun , dow sistem al olur..7 ocak 8900 den beri net sat da imiş..
Durum şudur
Kısadan dönenin kaşığı kırılsın..
[quote=parapara;72994]bugün çalıştıgım aracı kurum olan ataonline da ilk defa stopaj kesildigini belirten bilgilendirme yaptı.[/quote]
ata çok düzgün çalışan bir kurum. bi dönem çalışmıştım.. hesabınızdan 1 kuruş bile kesilse mutlaka arıyorlar..
hesabımı çektiğim zaman da tam 5 kere aradılar bıktırdılar 3 kuruş para vardı.
özgür bey bi sorun mu var memnun degil misiniz kurumumuzdan diyorlar.
[QUOTE=mersiyk;73004]nezaman flat halinizi bozucaksınız sn hexen babacım ?[/QUOTE]
yavas harket eden grup baglı...
nezaman beynim tamam der ozaman harket etceyim sindi flat halen
ne oluyor..dow,dax. rallide..bize ise verdikce veriyorlar..
buradan uzunları bozmam için 32000yapmaları yada yurtdışının felaket bozması gerek bu ne saçma harekettir böyle
[QUOTE=hexen;73009]yavas harket eden grup baglı...
nezaman beynim tamam der ozaman harket etceyim sindi flat halen[/QUOTE]
hocam harekete geçtiler...dng[B]bence..[/B]
vob gazino! teorik fiyat +500 olmalı iken..fark -300
Bizde vob da başarılı olma ihtimali sıfır, tekniğe değil, adamın yaptıgını önceden keşfedeceksin,
Takaslarda en yüksek hacim yapanın psikolojisi ne ise odur yön, Dowa bakan kimki, onlara ne yapıyorsun diye soran da yok...
[QUOTE=furkan;73011]buradan uzunları bozmam için 32000yapmaları yada yurtdışının felaket bozması gerek bu ne saçma harekettir böyle[/QUOTE]
ben su hexen babanın beli kitleyi bi yakalarsam ne yapıcamı bilirim ama iste astatinden suphelenmistim oda degilmis..
cok zarar yaptırdı bana flat duramadım
[quote=abka;73010]ne oluyor..dow,dax. rallide..bize ise verdikce veriyorlar..[/quote]
[U][B]
biz Dow un yükseliş beklentisini sabah yüzde 3,5 yükselerek gerçekleştirmiştik.[/B][/U]
[U]Dow açılmadan hemen önce short olacağımı yazmıştım..[/U]
bizim piyasa kapanırken de longa dönüp haftasonumu longda geçireceğim..
[B]
pazartesi yine yukarı GAP bekliyorum.[/B]
[QUOTE=furkan;73011]buradan uzunları bozmam için 32000yapmaları yada yurtdışının felaket bozması gerek bu ne saçma harekettir böyle[/QUOTE]
kardeş öncü olan biziz onlar değil....lelele[B]bence.[/B]
[QUOTE=hexen;73009]yavas harket eden grup baglı...
nezaman beynim tamam der ozaman harket etceyim sindi flat halen[/QUOTE]
saol hexen baba
[quote=BORSACIOZGUR;73008]ata çok düzgün çalışan bir kurum. bi dönem çalışmıştım.. hesabınızdan 1 kuruş bile kesilse mutlaka arıyorlar..
hesabımı çektiğim zaman da tam 5 kere aradılar bıktırdılar 3 kuruş para vardı.
özgür bey bi sorun mu var memnun degil misiniz kurumumuzdan diyorlar.[/quote]
valla o bence ıyı hızmetten değilll borsada vobta işlem işlem yapan musterıı altın gıbı elmas gıbı bır sey oldu ki ata nın son donem zararını bır bakarsan.cevap ortada.ki kaliteli hizmet verıyo ama komısyonlar boruu gıbı yuksekk
40kontrat dahada alıyorum ya herroo ya merro olucaz pazartesiye gorucez bakalım
efg yaklaşık 5000 kontrat artıdayken 30 dakikada 3500 kontrat eksiye geçti. 8500 kontrat sattı...
[B]Ekonomi gazetelerinde şöyle bir haber tasavvuf ediyorum.[/B]
'[U][B]'piyasalar Obama'yı olumlu karşıladı..''
Obama nın ilk açıklamalarının ardından borsalarda rekor yükseliş..[/B][/U]
Böyle zamanlarda ya hexen baba gibi flat kalacaksın, ya da inandığın pozisyonda beklyeceksin. Sistemler şamar oğlanına döndü...
[quote=bien;73021]efg yaklaşık 5000 kontrat artıdayken 30 dakikada 3500 kontrat eksiye geçti. 8500 kontrat sattı...[/quote]
efg ye degıl, her zaman ıslem hacmı en fazla olana bakın, o da ıs yatırım su an ıcın ve longta...
[QUOTE=enorton;73023]Böyle zamanlarda ya hexen baba gibi flat kalacaksın, ya da inandığın pozisyonda beklyeceksin. Sistemler şamar oğlanına döndü...[/QUOTE]
60dk kullanınca cok sinyal uretmiyor hala alda
[B]Dikkat : saat 17:00 den sonra Vadeli 030 un yeniden spot endeksin üzerine çıkma ihtimali var[/B].
Bu da 200-250 puan yukarı kar demektir.
Shortlar için çok tehlikeli olabilir..
p.tesi dow kapalı mı..
[QUOTE=furkan;73025]60dk kullanınca cok sinyal uretmiyor hala alda[/QUOTE]
Sat verse de ben longta bekleyeceğim, sinir oldum ...
[quote=asyalı;73019]valla o bence ıyı hızmetten değilll borsada vobta işlem işlem yapan musterıı altın gıbı elmas gıbı bır sey oldu ki ata nın son donem zararını bır bakarsan.cevap ortada.ki kaliteli hizmet verıyo ama komısyonlar boruu gıbı yuksekk[/quote]
ataonline nın zararı yok ama karında azalma var. 9 aylık bilançosunun dün inceledim. 900 milyar karları var.
kaliteli hizmet konusunda en iyi çalıştıgım kurum bu firma oldu.
[quote=teo;73024]efg ye degıl, her zaman ıslem hacmı en fazla olana bakın, o da ıs yatırım su an ıcın ve longta...[/quote]
ben ilginç bulduğum için verdim... yoksa takaslar çok yanıltıcı oluyor. ona bakarsanız dün iş yatırım 16000 adet satış yaptı bugün 900 puan yukarıdan açtık... [B]bence[/B] işlemlerin çoğu karşılıklı. karşı bacakları tam çözemediğimize göre takaslara pek takmamak lazım...
vob üzerinde ,hava durumu ne kadar etkili ise ...takasda o kadar etkilidir:)))..ama işin magazini olduğundan bazen takılıyoruz..
16.01.2009 16:55:13 *abd'de ocak ortasında michigan üni.tüketici güven endeksi 61.9 (beklenti 58.8, önceki 60.1)
[QUOTE=abka;73027]p.tesi dow kapalı mı..[/QUOTE]
Kapalı MArtin Luther günüymüş.
[QUOTE=VOBiX;73033]Kapalı MArtin Luther günüymüş.[/QUOTE]
süreklii Martin Luther günü orada ya daha gecen zamanlarda sanki vardı bu olay duurup durup adamın günü ilan ediyorlar
Aracı kurumunuzun stopaj kesip kesmediğini ekstrenizden kontrol edebilrisiniz. Kesmeyenler zaten kalkacağıan güveniyordur ama yine de tedbiren kesmesi gerekir.
VOB ekstre gönderilmemesine kzııyor bildiğim kadarıyla. IMKB için cari ekstresini iptal edebiliyorduk ama VOBu iptal edemiyorduk.
[QUOTE=VOBiX;73033]Kapalı MArtin Luther günüymüş.[/QUOTE]
Birde bizim için çok tatil yapılıyor denir.
arkadaşlar matriks ekranı olan komisyonu 1 ytl civarında malum aracı kurum hariç çalıştığınız tavsiye edeceğiniz kurum var mı?buraya yazmazsanız özelden atabilir misiniz.