gızlar dipler ve tepeler yükseliyor...
Printable View
gızlar dipler ve tepeler yükseliyor...
62775 e 1 adet satış yazıp dışarı çıkıyorum :) bol şans patroslar
[QUOTE=Astatin;162860]62775 e 1 adet satış yazıp dışarı çıkıyorum :) bol şans patroslar[/QUOTE]
tutturdun bi 62.800...:( şom ağızlık etmesene...dng
[quote=jerfin;162861]tutturdun bi 62.800...:( şom ağızlık etmesene...dng[/quote]
he ama o göreceği fiyat..oraya yazarsam gideceği şüpheli...:D o yüzden 775 e yazdım
Marj call poz da kalan shrt ler içi 1 e 2,
Eğer py ters giderse ki zor, longlar içinde en az 1 e 1, aşırısında 1 e 2 olabilir,
[quote=jerfin;162861]tutturdun bi 62.800...:( şom ağızlık etmesene...dng[/quote]
yaww hemen pat pat gidecek demiyorum beaa..saatlik grafa baksana, al verdikten sonra yukarı aşağı ne çalkalamışlar..o çalkalama bu kadar kolay realiz olmaz...benzer çalkalamalarla 62800 olasıdır...amannn bana ne yaww..graf/kanal trader sizsiniz, siz düşünün efiksçi ile:::
ben sistem sat verirse satarım vermezse falat kalırım ...:..:
KASIM ayında sistemler ne alemde yuaw?
benkim şimdi 30 ekimde bir poz almış onu 2 kasımda 2.950 pıvan karlan kapatmış.şimdi bunu KASIM ayına sayarsak şu an +4.850 yok bunu EKİM den sayarsak şu an KASIM +1.900 pıvan...
[quote=Kennym;162828]ne carpıldım bugun bea :D auhauh yaf aga sennen asık atılmazmış ogrenmıs olduk puhahahha helal olsun .brv.brv.brv.brv[/quote]
Yohsam yine sadece VOB grafiğine mi bakarak oynuyorsun Kennym? Sabah euro grafiğine baksan hayatta short girmezdin... FDOW, DAX, EURO/DOLAR ekranından eksik olmasın.....
[quote=SEYYAH;162867]KASIM ayında sistemler ne alemde yuaw?
benkim şimdi 30 ekimde bir poz almış onu 2 kasımda 2.950 pıvan karlan kapatmış.şimdi bunu KASIM ayına sayarsak şu an +4.850 yok bunu EKİM den sayarsak şu an KASIM +1.900 pıvan...[/quote]
ekimden devri ktarsak 14000, saymazsak 10000......:::::: şaka la şaka..
senin heaplan giderek 6500 e 2500 gibi bir şey oloorrr galiba...neyse yaw ilgili topiğe ST sonucunu yapıştırırık....daha erken.dng
61.400'ü kırarsa bir sonraki direnç 61.725'de, onu da kırarsa fezaya çıkar gibime geliyor...
çöküş bekliyorum çok yükseldi a* .. hehe
bence sadece motor soğutuyorlar patron...ama inşallah motor su kaynatır da hamuduynan götürürsün