-
[quote=Strategist;162921]Öyle pis bir yerde ki her taraf destek/direnç kaynıyor. Aşağı tükürsen margin call, yukarı tükürsen iflas... Cesareti toplayıp poz açamaz oldum... İçimde bir huzursuzluk var...[/quote]
şövalyenin bahsettiği durum oluyor,ortalamalar birbirlerine çok yaklaştı..
ne tarafa olursa olsun kırılım sert olacak gibi yakında..
-
[quote=elstock;162918]Abiler [B]bende almanca var biraz[/B] isleri kolaylıyım size full tercumesini yazarım,strategistin dediklerine ek yaparım..[/quote]
bende de var biraz...
wie heiss du?
wie alt bist du?
wo wohnst du?
ich liebe dich :D
liste uzaaaar gider..........:::
-
kısa devam .. şelale .. %5 düşeriz tahminim ..
-
Kararımı verdim:
61.400'ü kırarsa long,
60,925'i kırarsa short,
o zamana dek flat....
-
[QUOTE=selçuklu;162924]kısa devam .. şelale .. %5 düşeriz tahminim ..[/QUOTE]
abi %5 de gozum yok yeni pozumdan 300+ puvan alayım baa yeter::: emme son pozdan (61350 short) asıl hedefım 600 pıvan kar....
-
üff ne ayu birikti bea piyasada :))
-
61350 shortos 60950 flatos .... + 400 pıvan daha savol pelam
yuaw pela sadece banamı bonkor gayrı zabahtan bevrı +2000 pıvan kar yazdırdı toplamda ... arhadaşlar yokmu aynı durumda olan ?
-
[QUOTE=fXci;162928]61350 shortos 60950 flatos .... + 400 pıvan daha savol pelam
yuaw pela sadece banamı bonkor gayrı zabahtan bevrı 2000 pıvan kar yazdırdı toplamda ... arhadaşlar yokmu aynı durumda olan ?[/QUOTE]
banada 1200 puan zarar yazdı heuehueh aynı sayılırız :D az daha ugrasayım dur yetısırım sana..
-
:D
[b]ab ısdunyası grubu:[/b] euro'nun mevcut sevıyelerı acı vermeye basladı
-matrıks-
-
Ben de az bişey zarardayım cuma kapanışına göre... Buna da şükür, 60300 den longladıktan sonra piyasa gapı kapamaya gidebilirdi... Bizim zarar da 2 ye katlanırdı...
-
-
Cuma günü en yüksek değerden gelen desteğin üzerinde şu an. Bir kırdı mı 60.700'de bulur kendini...