-
[quote=enorton;162945]Bu hafta iddia noldu abi, BJK yatırdı değil mi kuponu :D[/quote]
sorma enerton bu hafta elimi attığım takım kurudu resmen.
grenoble ligdeki ilk puanını aldı 12.haftada o kadar yani :(
newell's ve nemcastle hariç hepsi takla attı ..
-
Abiler Andre Tiedje'nin yazısını cevirdim,yalnız bi paragrafını anlamadım,bir sayım daha yapması gerekiyormus,o da dow jones acıldıktan sonra siteye yayınlayacakmıs,onun dısında su sekilde;
[FONT=Tahoma]Dow Jones gelecek hafta cok önemli..[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Dow Jones endeksi bu hafta 310.69 puan yukseldi,Dax a göre karsılatırıldıgında hatırı sayılır bir performans[/FONT]
[FONT=Tahoma]Gecen haftanın Dow Jones hareketine baktıgımızda süpriz bir yükseliş degil,böyle bir ralliyi bekliyorduk..Ayrıca minimum hedefimizde tutmuş oldu.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Gün içi trend geregi yeni bir yüksek yapılmasına olanak sağlayacak.Bu 10119 olabilir.Short pozisyonda olanlar 10120 den kesin stoplamalı..Elliott dalga teorisin dısında fiyat hareketine bakarsak daha önceki düsüklerden daha düsükler önümüzde görünmekte..Fakat trend hala bozulmamıs durumda ve stoplar bunun icin gerekli..Bu hafta dow jones icin karar zamanı,bu yuzden cok heyecanlı,yeni bir yüksek mi yapıcak yoksa ciddi bir dusus trendine mi girecek görücegiz.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Bol sans,eger kacınılmaz yanlış kararlar almazsanız zora girmezsiniz...[/FONT]
-
-
bugun fazla kıprasmaycam gun sonuna pozisyonda gırebılırım ozamana kadder önemli analiz gorursem yapıştıracam gayri ...... izlemedeyim accuk flatos
bide teknik trade ederkene dikkat ettiim onemli noktayı sizinlen paylaşam ... faydası dokunur belkim...
Asagıdaki yazdıklarım gun içi 15dk periyotta trade edenler üçün olayın kilit noktası ...
grafa bakıp analiz sonucu pozisyon aldık diyelim hedefimiz 300 pıvan yada 500 pıvan (emme teknik olarak atmasyon deel)...
longladık ve hedefımız olan yere yaklastı.... karımızı realize ettik.... işte asıl olay burdan sonra başlıyor gayri... realize ettikten sonra hemen yeni pozisyon almamak gereklli... grafta yeni denge şartları oluşmalı... accuk filler tepişmeli hedef yeresinde...fake ler atılmalı ... graf oturmalı....... karı aldıktan sonra ekrandan kalkıp en az 30 dakka bazen 1-2 saat başka işlernen ugrasılmalı ... sonra gelip ekrana temiz kafaynan tekrar bakılmalı.... hiç bisey kacmıyor .... hareketlerin tumunden faydalanmak imkansız ... belli ve net olanları goze kestirecen
emin olun trend piyasasındada yataydada hergun fırsat vereyor... önemli olan garip gurip yerlerden pozisyona gırmemek gayri.... net-belli teknik yerelerden pozisyon alıp istopuda katı uygulamak... bide karı realize ettikten sonra yukardakilere dikkat ettimmi herbsey guzel gedeyor.. 300 -500 derkene damlaya damlaya gol oluyore
-
Cuma danve Bugün shorta girip henüz malı bırakmamış kontrat sayısı yüksekse eğer yarın biraz daha yukarı götürüp mc yedirip terse dönmesi daha mantıklı gibime geliyor emme göreceğiz bakalım. bakarken baka kalmayalım da ...::)))
-
60500 e stop long devam !
61200 üstünde günlük kapanış yapacaksak geceyede long !
-
gün sonu
[B]60.400-60.600[/B] arası kapanış olursa yarın [B]artı [/B]gap
[B]60.600-60.825[/B] arası [B]eksi[/B] gap beklentim var.
[B]61.200[/B] üzeri kapanışta ise 1000 puanın üzerinde [B]artı[/B] gap olursa beni şaşırtmaz.
herkese kolay gelsin
iyi akşamlar...
-
ahada sistem sat vermiş..şu andna itibaren uyuyorum sisteme..150 şortşayne
-
Moody's bankaların notlarını yükseltmiş. Az sonra çöker piyasa... :..:
-
l[quote=Strategist;162957]Moody's bankaların notlarını yükseltmiş. Az sonra çöker piyasa... :..:[/quote]
Pardon, 4 bankayı yüksetip 10'unu düşürmüş, ralli gelir o zaman... :..:
-
[quote=Astatin;162956]ahada sistem sat vermiş..şu andna itibaren uyuyorum sisteme..150 şortşayne[/quote]
ayda yılda bi uydun şimdi buda tutmaz falan:..::..: az girseydin bari
-
[quote=7410;162959]ayda yılda bi uydun şimdi buda tutmaz falan:..::..: az girseydin bari[/quote]
yannnıışşş...şort sinyallere %90 uyarım...longlara ise flatingos yaparım...ama dediğin olasılık yine de mevcut..her şort sinyal para kazandıracak diye birşey yok