sayın hexen dediğiniz kadar saçma saçma harkets oluyor ...... bunaldım.. hiç bir işlemden kar yapamadım :( flato kalmak en iyisiymiş .. paramız cepte kalırdı
Printable View
sayın hexen dediğiniz kadar saçma saçma harkets oluyor ...... bunaldım.. hiç bir işlemden kar yapamadım :( flato kalmak en iyisiymiş .. paramız cepte kalırdı
[quote=Ardasu;73037]arkadaşlar matriks ekranı olan komisyonu 1 ytl civarında malum aracı kurum hariç çalıştığınız tavsiye edeceğiniz kurum var mı?buraya yazmazsanız özelden atabilir misiniz.[/quote]
cok fazla var 1 ytl ve derınlıklı ekran veren aracı kurum var bankalar ne yazıkkı cokişlem hacmı istiyorlar.veya kontrat bence buyuk aracı kurumları tercıh et bu konuda ozelden de mail atabılısın
Bi de türkiye için derler tatil çok diye, adamlar da zırt pırt kapalı... Sokaktaki elektirk kabloları birbirine değdi galiba, birden öyle büyük bir ışık çıktı ve elektrikler gitti ki patlama oldu sandım :) Allahtan şu güç kaynağını almışım yoksa herşey yanacak bu yüzden...
[quote=BORSACIOZGUR;73026][B]Dikkat : saat 17:00 den sonra Vadeli 030 un yeniden spot endeksin üzerine çıkma ihtimali var[/B].
Bu da 200-250 puan yukarı kar demektir.
Shortlar için çok tehlikeli olabilir..[/quote]
Teşekkürler Saygılar... Yukarıdaki mesajın yazılma saati 16:39 şimdi saat 17:11 ve vadeli spotu geçti.
Siz beni spekülatör zannedin..eleştirin. tersini yapın dalga geçin.
Bend e böyle 1 haftadır sistemin hareketini yakalayayım. Kazanmaya devam edelim... Razıyım teşekürler.
Diğer vadelerede bakacak olursak, düşüş baskısından henüz kurtulamıyoruz sanırım, spot 30 için pazartesi 34000 üzeri görülebilir, buna göre spot 30 da 34000 üzerinde vadelide kısa yapmak farz gibi bişey, artık 1000 puan yukardamı olur, fark kapalımı olur bilinmez, saygılar.
geceye 33000 maliyetli 1/20 longg..puha..yanlış okumadınız 1/20... haftasonuna heyecan devretsin..iki gun ust uste flat kalmaış olayım...sembolik uzun
Dolardada bugün kısa uygundu, bakalım pazartesiden sonra döviz ne yapacak? saygılar.
Haftasonu long um . ne olur ne olmaz obama paketi açıklayana kadar geceleri Long olacağım...
Gün içi arada bir shorta dönebilirim.
Haftasonu ve haftaya devalüasyon hızlanırsa işler kötü galiba, izleyeceğiz bakalım, düşecek dedikçe aldılar sonu ne olacak meraktayım, bide döviz riski sorunumuz olabilirde, ama sonuçta endeksler için düşüşün daha başında gibi bişeyiz, saygılar.
eger uysaydım 5 dak. sistem bu gün duman etmişdi..sat olarak kapattı..2 hatalı işlem yaptıracaktı...
ama kendi sistemim (15 dak)sadece short cover verdi..ve öylece kapattı..yani flat olarak...
[QUOTE=BORSACIOZGUR;73045]Haftasonu long um . ne olur ne olmaz obama paketi açıklayana kadar geceleri Long olacağım...
Gün içi arada bir shorta dönebilirim.[/QUOTE]
Obama geldiği ilk günden yada haftadan, veya ayda, bir paket açıklaması olasılığı varmı sence? mümkünmü bu yaaa? nerde görülmüş, gerçek resmi obama görünce keşke ben paket olsam diyecektir bence, çok zor çook, paket değil algılaması ve plan hazırlamaları bile bikaç ay sürer, bundan emin olunuz, saygılar.
[quote=BORSACIOZGUR;73041]Teşekkürler Saygılar... Yukarıdaki mesajın yazılma saati 16:39 şimdi saat 17:11 ve vadeli spotu geçti.
Siz beni spekülatör zannedin..eleştirin. tersini yapın dalga geçin.
Bend e böyle 1 haftadır sistemin hareketini yakalayayım. Kazanmaya devam edelim... Razıyım teşekürler.[/quote]
İmkansız diyen olmadı zaten sizde ihtimalden bahsetmişsiniz
İhtimal bol yani
[quote=CIRCIR;73049]İmkansız diyen olmadı zaten sizde ihtimalden bahsetmişsiniz
İhtimal bol yani[/quote]
Sesinizi duyan cennetlik bay CIRCIR...Catedral nerede? sen bilirsin:o:o
[QUOTE=teo;73014]Bizde vob da başarılı olma ihtimali sıfır, tekniğe değil, adamın yaptıgını önceden keşfedeceksin,
Takaslarda en yüksek hacim yapanın psikolojisi ne ise odur yön, Dowa bakan kimki, onlara ne yapıyorsun diye soran da yok...[/QUOTE]
Aslında her vade kurum bazında aracı kurumların net kar zararlarını açıkalsalar KYnin peşinde koşacağı yeni bir şey olur.
[QUOTE=teo;73024]efg ye degıl, her zaman ıslem hacmı en fazla olana bakın, o da ıs yatırım su an ıcın ve longta...[/QUOTE]
Günlük hareket mi genel hareket mi? Genelde en kısacı kurum İş.
[quote=Astatin;73050]Sesinizi duyan cennetlik bay CIRCIR...Catedral nerede? sen bilirsin:o:o[/quote]
Bilmem şimdi geldim bende iş yığılmıştır şimdi bir sürü
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72983]Sanki bir his içimde. Dow eksi açılacak. Ve bir anda tepetaklak 300-400 puan aşağı gidicez gibi geliyor..
Sadece bir his...
Bugün hiç çalkalama+ gargara yapmamışlar çünkü.
[B][U]Ne olursa olsun saat 16:28 de Dow açılmadan önce SHORT olacğaım
Saat 17:15 DE Seans sonu da LONG .
[/U]Hadi aradaki farkı beraber hesaplayalım.. :)[/B][/QUOTE]
Hadi hesaplayalım 16:28de VOB 32,925 17:15te 33,200 short pozisyondan zarar [COLOR="Red"][B]-375[/B][/COLOR] puan. Sabah alkış beklediğin kişilerin zararlarını karşılayacak mısın? .dng
Dow artı açıldı ve şimdiye kadar güniçinde hiç eksiye geçmedi.
full uzunları tutuyorum ayen devam
[quote=VOBiX;73053]Hadi hesaplayalım 16:28de VOB 32,925 17:15te 33,200 short pozisyondan zarar [COLOR=red][B]-375[/B][/COLOR] puan. Sabah alkış beklediğin kişilerin zararlarını karşılayacak mısın? .dng
Dow artı açıldı ve şimdiye kadar güniçinde hiç eksiye geçmedi.[/quote]
" ve günü %2.44 artı kapattı".. bu cümle bu ifade ile bitirilebilir olursa 23:00 da, soru daha ağır olur:..:
ha unuttum bir de nisan vade vobgoldda uzunum.. sadece 1 kontrat :) :)bugün indikatif pozisyonlarla yetindim..yani kısa vadede borsalar ve XAUUSd de yukarı derim..
[QUOTE=mersiyk;73004]nezaman flat halinizi bozucaksınız sn hexen babacım ?[/QUOTE]
Takip ettiğim kadarıyla sayın hexen normal pozisyonunun 1/3ü kadar pozisyonda olsa da flatim der. Full nakit anlamı çıkmasın. Tahminimce Ağır kitlenin ve sistmeinin yönü doğrutusunda az biraz shorttur.
[quote=CIRCIR;73052]Bilmem şimdi geldim bende iş yığılmıştır şimdi bir sürü[/quote]
iş derken?
a) Teşekkür etmen gereken catedral mesajları?
b) Harbi iş (yani karşılığında maaş aldığın)
c) Pıçaklanması gereken RCP
d) Hepsi
e) Hiçbiri
[QUOTE=Astatin;73058]iş derken?
d) Hepsi
e) Hiçbiri[/QUOTE]
f) birkaçı .kom
[QUOTE=Astatin;73055]" ve günü %2.44 artı kapattı".. bu cümle bu ifade ile bitirilebilir olursa 23:00 da, soru daha ağır olur:..:[/QUOTE]
4.44% olmasın o ? show bekliyorm dowdan
riskli ama maliyetimin iyi (33625) olmasına güvenip sistem yönünde kısa girdim..
[URL="http://www.vidopa.com/video/f6yp4XZ0Byw__SkidRowC%60monandloveme(KissCover).html"]http://www.vidopa.com/video/f6yp4XZ0Byw__SkidRowC%60monandloveme(KissCover).html[/URL]
bu doww eksiii yazar gumbur gumbur yıkılmasını istiyorum.%1 eksi yeter pzt de 600 puan asgı gap acmasını istiyorum..
sebep ıse o sşimdi askerr canı neler ister
puhahahahaaaaaaaaa
[QUOTE=furkan;73060]4.44% olmasın o ? show bekliyorm dowdan[/QUOTE]
yok mu daha artıran:..:
yıkılıyoooooooooooooooo %0,66 artıı
[quote=jerfin;73064]yok mu daha artıran:..:[/quote]
var varr doww%5 jp %20 yukarı citi %20 yukarıı sonra anı bır terlemee ve ruyadan uayanmaaa ve gercekk olannn ama ne yazıkkı dow %1 asagıda jp 5 cıtı 10 asagıda
puhuhuuaajhaaaaaaa
Usd ye karsı her sey artıyor, ama ılgıncı usd de herseye karsı artıyor,
Kafam durdu benım....
usd de bundan sonra atak olmasını beklemıyorum bu faiz ornalarıyla yabancı buradan dovıze yuklenıp ne yapsın
sadece usd nın %5 yukarı gıtmesı usd nın 1700 olması demek yanı hıse sendeı pıyasalarının tamamen cokmesı
yabancı nıye bunu yapsın alır pasa pasa tahvılı bekle her faiz ındırımınde
sıyırsın yuzde 1 vaya 2 yı temız iş
[QUOTE=teo;73067]Usd ye karsı her sey artıyor, ama ılgıncı usd de herseye karsı artıyor,
Kafam durdu benım....[/QUOTE]
genel görüntü hoş değil ondan teo.. endeksin grafiğini bir kenara bırakıp da bankalara tek tek baktığımızda manzara hiç hoş değil.. yurtdışı yukarı yaparken bir aşağı, bir yukarı mal dağıtma olacak benim tahminim.. çıkamıyoruz, bugün gördük de zayıflığı...
ve dolarda benim tahminim çok daha yukarılarda.. söylemiyim şimdi komik gelir:)
bu dowa birşey olmaz kanımca :) nedense rahatım yaw ya alıştık gaplere yada baya inanmışım longa bakalım..
[QUOTE=jerfin;73070]genel görüntü hoş değil ondan teo.. endeksin grafiğini bir kenara bırakıp da bankalara tek tek baktığımızda manzara hiç hoş değil.. yurtdışı yukarı yaparken bir aşağı, bir yukarı mal dağıtma olacak benim tahminim.. çıkamıyoruz, bugün gördük de zayıflığı...
ve dolarda benim tahminim çok daha yukarılarda.. söylemiyim şimdi komik gelir:)[/QUOTE]
dolarda benimde tahminlerim cok yukarıda ama daha değil 20ocaktan once hiçbiryer bence yıkılmaz bizde 38200 düşüşünün duzeltmesini yapalım sonra gümbür gümbür geliriz aşagı zaten gunlukler hala satta bende sadece 60dkikler alda
[QUOTE=asyalı;73068]usd de bundan sonra atak olmasını beklemıyorum bu faiz ornalarıyla yabancı buradan dovıze yuklenıp ne yapsın[/QUOTE]
faizin alternatifi dövizdir !!!
[QUOTE=furkan;73072]dolarda benimde tahminlerim cok yukarıda ama daha değil 20ocaktan once hiçbiryer bence yıkılmaz bizde 38200 düşüşünün duzeltmesini yapalım sonra gümbür gümbür geliriz aşagı zaten gunlukler hala satta bende sadece 60dkikler alda[/QUOTE]
ben XU030=XU100 bekliyorum desem:)
işte bu eşitlik sağlandığında dolar o beklediğim seviyelerde olacak...
[QUOTE=asyalı;73077]pardonnnnnnnn artı 0,47 az kaldııı ankarada ezan okunuyooduuu allah yazdırdıı herhaldeeee puhaaaaaaa[/QUOTE]
[QUOTE=asyalı;73078]doww0,39 c artııııııııııııııı gelllllllllllll dowww cokuyoooooooooooooooo[/QUOTE]
asyalım cok sevinmek kotu sonuc yapar. bize analiz fayda eder.
[QUOTE=jerfin;73079]ben XU030=XU100 bekliyorum desem:)
işte bu eşitlik sağlandığında dolar o beklediğim seviyelerde olacak...[/QUOTE]
o işte bana gore olmaz :) ama dolar 1.70-1.80 belki gorulebilir suprriz olmaz benim için.
[quote=Astatin;73058]iş derken?
d) Hepsi
e) Hiçbiri[/quote]
a şıkkı...