FDOW üzerinde oynamama izin veren bir Forex kuruluşu buldum. Hayatım bitti artık... Akşama kadar VOB, sabaha kadar FDOW...
Trade bağımlıları derneği falan var mı? Biri sevabına beni götürüp yatırsın oraya.... :..:
Printable View
FDOW üzerinde oynamama izin veren bir Forex kuruluşu buldum. Hayatım bitti artık... Akşama kadar VOB, sabaha kadar FDOW...
Trade bağımlıları derneği falan var mı? Biri sevabına beni götürüp yatırsın oraya.... :..:
[IMG]http://i34.tinypic.com/zlx15k.gif[/IMG]
ver iz tokobaşkan?
gol olmuş dow .. flat iyi olmuyor .. ya zırlayacan ya sevineceksin .. hehee:D:D
[quote=Strategist;163052]FDOW üzerinde oynamama izin veren bir Forex kuruluşu buldum. Hayatım bitti artık... Akşama kadar VOB, sabaha kadar FDOW...
Trade bağımlıları derneği falan var mı? Biri sevabına beni götürüp yatırsın oraya.... :..:[/quote]
Forex firmalari size real future oynama imkani vermez kuruma karsi oynarsiniz, illa yapmak isterseniz future firmalari var mutlaka bunlardan biri secilmeli.
Birde komisyonu merak ettim ne kadar istiyorlar
SP&500 futurelarda 1 yıl kadar işlem yaptim , 5 dkliklar pek bir tutarli olmuyor ancak ozellikle saatlik grafiklere uyulursa tatminkar karlar saglanabilir tabiki marjini iyi ayarlamak gerek.
[quote=Kanaatkar;163059]Forex firmalari size real future oynama imkani vermez kuruma karsi oynarsiniz, illa yapmak isterseniz future firmalari var mutlaka bunlardan biri secilmeli.
Birde komisyonu merak ettim ne kadar istiyorlar[/quote]
Bir demo hesabı açtım hemen sanal parayla. Komisyon yok ama kontrat açıldığı an -4$ zarara düşüyorum. Forex gibi Al-Sat arasındaki fark yani. Onun dışında bir ödeme görünmüyor. Yıllardır Dow'un gün içi hareketlerini tahmin etmenin Vob'dan daha kolay olduğunu iddia etmişimdir. Şimdi ispatlama zamanı geldi... :..: Mesela az önce tepeden short girdim, şimdi sanal parayla da olsa acayip kardayım.. :)))
[quote=enorton;153575]Valla sovalye abi dışında forumlarda sistemine %100 uyan birini görmedim...[/quote]
Sn Enorton'un bu yazısından sonra 2.seansta [U]Sn Sovalyenin[/U] tum iletilerini bastan sona okudum (20 sayfadan toplam 520 ileti civari)Kısa molallarla birlikte 5 saati buldu, [SIZE=3][U]sisteme ve trendde olan baglılıgı kararlılığı olaganustu[/U][/SIZE] kendisini tebrik ederim.
Bana gore Trend Takipçisi kitabindaki Traderlardan farkı yok.Sn Sovalyenin iletilerinde Gercek bir Trend Traderı olmak isteyenlerin ogrenebileceği cok güzel bilgi ve paylasimlar var.
.brv
arkadaşlar bugün çok yoğundum hiç bakamadım cumadan elimde kalan az kısayı 59800 e satış yazmıştım dün akşamdan ama gerçekleşmemiş az kontrat diye bakmamıştım..gapla kaçtan açıldı,aracı kurum mu hatalı...özele cevap yazarsanız sevinirim..neyse 63.300 e kadar kısaları tutarım...nasıl olsa az kontrat...aracı kuruma fırça açısından cevaplarınız önemli....yarın yine yoğun ben kaçarrr..uyumam lazım yarın içünnn...kolay gelsin herkese...
[quote=goldmund;163064]arkadaşlar bugün çok yoğundum hiç bakamadım cumadan elimde kalan az kısayı 59800 e satış yazmıştım [/quote]
Birim grafikten bakıldıgında zaten o kademeden işlem gecmemiş gorunuyor, aracı kurumun bir hatasi yok şayet siz aktiften kapat emri verseydiniz gercekleşmezseydi ozaman farklı olurdu.
Conileri bilmemde bizim için uzun bir gece oldu, gol oldu, iyi oldu. da hiç seans içi bir düzeltme olmadı. Fay hattındaki gerilim artıyor.
Bundan sonra uzunda kalmakda, kısada kalmakda joseph ister.
Son beş iş gününde şeytan kulağına okka altında kalmadık Ekim ayının tüm zararını kısmetse yarın sabah 5 günlük işlemle çıkarmış oluruz inşallah, darısı zarardaki diğer arkadaşların başına.
Herkese iyi geceler.
[QUOTE=selçuklu;163058]gol olmuş dow .. flat iyi olmuyor .. ya zırlayacan ya sevineceksin .. hehee:D:D[/QUOTE]
alıstık tabı zırlamaya eksıklıgını hıssedıyoz patron zırlamayınca :))
herkese iyi geceler,sağlıklı uykular...